• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hilallll hilallll canım nasıl gidiyor? Ateş ölçmemek iyi mi? Çünkü bende aynısını düşünüyorum her gece o stresle yatıp kalkmak istemiyorum artık. Bi eksikliğini hissettin mi :)
iyi gidiyor canım.valla şimdilik eksikliğini hissetmedim ;) ama yumurtlama zamanı bende akıntı ve kasık ağrısı çok şiddetli oluyor.o ara ateş ölçmesemde bildiğim için ilişki olsun diye stres yaparım galiba.ama bunun kocaya yansıtmamakta kararlıyım ;) ben şu an kendi ateşimi değil sizin ateşinizi takip ediyorum :) gözüm sende ve maya_gallo maya_gallo da ;) güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah 🙏🙏

iyi gidiyor canım.valla şimdilik eksikliğini hissetmedim :KK66: ama yumurtlama zamanı bende akıntı ve kasık ağrısı çok şiddetli oluyor.o ara ateş ölçmesemde bildiğim için ilişki olsun diye stres yaparım galiba.ama bunun kocaya yansıtmamakta kararlıyım :KK66: ben şu an kendi ateşimi değil sizin ateşinizi takip ediyorum :) gözüm sende ve maya_gallo maya_gallo da :KK66: güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah 🙏🙏
Canım sen benden güzel haber bekleme bence :) yarına gelir adetim. Yeni aya hazırladım bile kendimi

Kızlar günaydın. Ateşim yine düşmemiş ama içimde bir his bu işte bir yanlışlık var diyor birkaç gün daha beklicem. Ya bu ateşle regl başlıcak ya da çizgiyi yanlış yere çekti.

Kızlar günaydın. Ateşim yine düşmemiş ama içimde bir his bu işte bir yanlışlık var diyor birkaç gün daha beklicem. Ya bu ateşle regl başlıcak ya da çizgiyi yanlış yere çekti.
Beybi umutlandırmak istemem ama sanki hamile gibisin. Benim tablom da böyleydi. 5. Gün dip olmuş. Bence o yerleşme dipi. İnşallah hamilesindir. Test yapmadın mı

niye bu işte bir yanlışlık olsun kuzum hamile olma ihtimalin de var.adet olacak gibi mı hissediyorsun kendini

Beybi umutlandırmak istemem ama sanki hamile gibisin. Benim tablom da böyleydi. 5. Gün dip olmuş. Bence o yerleşme dipi. İnşallah hamilesindir. Test yapmadın mı
Bilemiyorum canım tıpkı adet olcakmışım gibi sadece kabızlık var ama karnım davul gibi arada kasıklarıma sancı giriyor.
niye bu işte bir yanlışlık olsun kuzum hamile olma ihtimalin de var.adet olacak gibi mı hissediyorsun kendini
Evet canımcım var biliyorum ama hissettiğim şeyler tam adet belirtisi o yüzden konduramıyorum :( kasıklarım dolu dolu

Bilemiyorum canım tıpkı adet olcakmışım gibi sadece kabızlık var ama karnım davul gibi arada kasıklarıma sancı giriyor.

Evet canımcım var biliyorum ama hissettiğim şeyler tam adet belirtisi o yüzden konduramıyorum :KK43: kasıklarım dolu dolu
Ya zaten aynı oluyo ki belirtiler. 2 aylık olunca falan gerçek belirtiler ortaya çıkıyo. Bende de aynı adet olacakmışım gibiydi. Test yaaaaaaaaap 😍

Ya zaten aynı oluyo ki belirtiler. 2 aylık olunca falan gerçek belirtiler ortaya çıkıyo. Bende de aynı adet olacakmışım gibiydi. Test yaaaaaaaaap 😍
Tek kafama taktığım şu şişkinlik. Bu ne zamam olsa regl başlıyor çünkü senin de öyle olmuş muydu? Var mıydı o şişkinlik doluluk hissi

Evet canımcım var biliyorum ama hissettiğim şeyler tam adet belirtisi o yüzden konduramıyorum :KK43: kasıklarım dolu dolu
kabızlık var diyorsun kuzum bide bağırsaklar hareketli oluyor adet olacağımız zaman.bu farklı bir şey işte.herkesin vücudu farklı ve herkes aynı belirtileri yaşamaz biliyorsun.inşallah bebeğin gelmiştir inşallahhhh 🙏🙏

kabızlık var diyorsun kuzum bide bağırsaklar hareketli oluyor adet olacağımız zaman.bu farklı bir şey işte.herkesin vücudu farklı ve herkes aynı belirtileri yaşamaz biliyorsun.inşallah bebeğin gelmiştir inşallahhhh 🙏🙏
İnşalllaaah kuzum. Karnımdan sesler geliyor ama tuvalete gittiğimde hiçbir şey yok. Sanırım beklicem birkaç gün daha. Sağ kasığıma bişeyler batıyor gibi çünkü yarın ki ateşe bakıcam artık

Tek kafama taktığım şu şişkinlik. Bu ne zamam olsa regl başlıyor çünkü senin de öyle olmuş muydu? Var mıydı o şişkinlik doluluk hissi
Valla canım benim birebir adet olacakmışım gibiydi. Ben şu şekilde anlıyorum hamile olduğumu herkeste aynı olacak değil ama anlatayım yine de. Akıntım böyle değişik geliyo. Mesela normalde peçeleye silince peçete ıslanır ya hamile olduğumda akıntım peçeteyi ıslatmıyo ama böyle üstüne sıvanıyo gibi oluyo. Mesela sümüklü böceğin sıvısı güneşte parlar ya. Öyle bi parlaklık oluyo peçetede. Yani çok garip ama 😂😂 ilk hamile kaldığımda da öyle olmuştu. Bu sefer de o akıntı gelince hamileyim demiştim. Beyaz renk ama sulu değil yani. Peçeteye silince parlak duruyo umarım anlatabilmişimdir. 😂😂 ama herkeste farklı olur bence

uniq12 uniq12 bence git hemen 5 liralık testlerden al yap. Çünkü varsa kesin çıkar silik de olsa. Yoksa da boşuna beklemezsin en azından. Ben asla sabredemezdim senin yerinde olsam 😂😂 7. Gün kan verdim negatifti. 9. Gün idrarda bariz şekilde çıktı hem de 5 liralık testte.

uniq12 uniq12 bence git hemen 5 liralık testlerden al yap. Çünkü varsa kesin çıkar silik de olsa. Yoksa da boşuna beklemezsin en azından. Ben asla sabredemezdim senin yerinde olsam 😂😂 7. Gün kan verdim negatifti. 9. Gün idrarda bariz şekilde çıktı hem de 5 liralık testte.
Kimyasaldan sonra sabretmem gerektiğini düşündüm yine aynı hüsranı yaşamamak için :( benim de akıntı geliyor peçeteye silince ama sarımsı şekilde. Belirti aramak istemiyorum işte her ay aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldım biraz. Biliyorum varsa testte çıkar ama cesaret edemiyorum test yapmaya. Nedense o testte negatifi görmek biraz daha yaralıyor gibi hissediyorum. Hamile kaldığım ay içimde adet olmıcakmışım hissi vardı ama bu ay o his malesef ki yok

Kimyasaldan sonra sabretmem gerektiğini düşündüm yine aynı hüsranı yaşamamak için :KK43: benim de akıntı geliyor peçeteye silince ama sarımsı şekilde. Belirti aramak istemiyorum işte her ay aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldım biraz. Biliyorum varsa testte çıkar ama cesaret edemiyorum test yapmaya. Nedense o testte negatifi görmek biraz daha yaralıyor gibi hissediyorum. Hamile kaldığım ay içimde adet olmıcakmışım hissi vardı ama bu ay o his malesef ki yok
Şu an hamile kaldığım için sanki hiç o stresleri yaşamamışım gibi hissediyorum. Çok haklısın ben de öyle hissediyodum ama kendimi de test yapmaktan alıkoyamıyodum. Hamilelikle yatıp hamilelikle kalkıyodum. İlişkiden sonra 2 hafta boyunca belirtilerle kafayı yiyodum. İyi ki hamile kaldım yoksa gerçekten psikolojim bozulacaktı artık. Bi de 3 ayda bu hale geldim ben 😂😂 ama bak en azından hamile kalabiliyosun bu mükemmel bi şey çok şanslısın niye korkuyorsun ki. Hiç korkma. Kafayı yemekten iyidir negatif. 😂

Kızlar günaydın. Benim de bugün 13. günüm. Ateşim daha düşmedi. Sabah test yaptım ama negatif çıktı. Ne dersiniz, artık umutlanmayayım mı acaba? Hamileysem silik de olsa çıkmaz mıydı? :(
Eşim akşam iş çıkışı buluşup kan verelim diyor ille de. Cuma günü kan vermiştim, sonuç 1,86 çıkmıştı. Benim hep 0,1 çıkardı. Sanırım ondan umutlanıyor o da.

Kızlar günaydın. Benim de bugün 13. günüm. Ateşim daha düşmedi. Sabah test yaptım ama negatif çıktı. Ne dersiniz, artık umutlanmayayım mı acaba? Hamileysem silik de olsa çıkmaz mıydı? :KK43:
Eşim akşam iş çıkışı buluşup kan verelim diyor ille de. Cuma günü kan vermiştim, sonuç 1,86 çıkmıştı. Benim hep 0,1 çıkardı. Sanırım ondan umutlanıyor o da.
Normalde 13. Gün çıkması lazım ama hiç belli olmaz bi daha kan ver istersen

Kızlar günaydın. Benim de bugün 13. günüm. Ateşim daha düşmedi. Sabah test yaptım ama negatif çıktı. Ne dersiniz, artık umutlanmayayım mı acaba? Hamileysem silik de olsa çıkmaz mıydı? :KK43:
günaydın canım.belki idrara geçmemiştir henüz.böyle belirsizlik içinde beklemek istemiyorsan kan ver rahatla kuzum bence.

Back