Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
daha 5 gün varmış canım dur bakalım belki olmazsın.o karamsarlık bizde hep olan bişey biliyorsun.o hisse takılma şimdi :KK66: bende dün dereceyi kaldırdım başucumdan
Ölçmiceksin galiba bu ay? Gerçi bende neden ölçüyorum bilmiyorum işte :) belki sadece adet gününü bekliyorum. Çizgiyi görmek hoşuma gidiyor 😊

Ölçmiceksin galiba bu ay? Gerçi bende neden ölçüyorum bilmiyorum işte :) belki sadece adet gününü bekliyorum. Çizgiyi görmek hoşuma gidiyor 😊
aynen canım ölçmeyeceğim.zaten yumurtlama zamanı galiba bayrama denk gelecek.hiç onun stresine girmek istemiyorum.bebiş gelirse bu ay sen de ölçmezsin atarsin dereceyi 😊

yok canım bana çıkartmadılar.ben 4 aşılamayı devlet hastanesinde 1 aşılamayıda üni.hastanesinde yaptırdım hepsin de 3 yıl dolmadan rapor vermiyorlar tüp bebek için.evet rapor için 2 tane iğneli aşılama şartı var ama 3 yıl şartıda var.özellerde durum nasıl oluyor ne kadar fiyat çıkarıyorlar bilmiyorum tabi
Valla ozelde ama uni hastanesinde 6200 raporlu fiyati 7500 ucretli. Ama rapor cikinca ilaclar 300 500 bisey tutuyor yoksa 3000 4000 arasi tutuyor. Bana doktorum cikaricam dedi raporu yoksa 2. Asilamayi yaptirmicaktim. Sorf rapor icin yaptirdim. Bu arada adet olmadim hala akintim var ama krem gibi lekelenme olur bende adet baslamada 2 gun once senin gibi ama gelmedi

Anladım canım inş. Tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın. Özel hastaneler ve muayenehaneler bizler için maliyetli açıkçası bu ay olmazsa bidaha ki ay aşılama dedi dr. 1200 tl yi bile düşünüyorum Allah hem eksik etmesin hem muhtaç etmesin dr. lara resmen sömürüyorlar. Allah yardımcımız olsun
Ben valla cumhurbaskanina yazicam. Hepimiz kisiriz kime baksam cocugu olmiyo madem 3 cocuk diyosunuz yardim edin. Bak ben ozelde 2 asilama yaptirdim 2000 asilama ucreti 250 muayene 700 igneler. Git gel 3500. Emin ol olumsuz olunca para falanda aklina gelmiyo. Helak oluyosun aglamaktan. Ama bak ablamda kuzenim hilallll hilallll ben kac kez asilama olduk. Bosuna para ve emek. Iliskiden bi farki yok.

Canım ben özel bi muayenehane ye gidiyorum 3 aşılama şansın var dedi yıl falan söylemedi sonra tüp bebek dedi eğer bu ay olmazsa bidaha ki ay aşılama yapacak 1000tl ben alırım 200 de laboratuvar alır dedi özel hastanelerde 2500 gibi bi ücrete yapılıyormuş doktorun dediğine göre
Canim 2500 falan degul 1000tl asilama. Hangi sehirde yasiyosun

Valla ozelde ama uni hastanesinde 6200 raporlu fiyati 7500 ucretli. Ama rapor cikinca ilaclar 300 500 bisey tutuyor yoksa 3000 4000 arasi tutuyor. Bana doktorum cikaricam dedi raporu yoksa 2. Asilamayi yaptirmicaktim. Sorf rapor icin yaptirdim. Bu arada adet olmadim hala akintim var ama krem gibi lekelenme olur bende adet baslamada 2 gun once senin gibi ama gelmedi
doğrudur canım.dediğim gibi bu konu çok karışık.ben özellikle iki hastanede de sordum evet 3 yıl şart dediler bana.bu arada rapor çıktıktan sonra devlet hastanelerinde devletinde katkısıyla tüp bebek tedavisi ne kadar tutuyor aşağı yukarı bilgin varmı canım.

inşallah gelmez adetinde hiiiiç uğraşmazsın bunlarla canım.🙏🙏

doğrudur canım.dediğim gibi bu konu çok karışık.ben özellikle iki hastanede de sordum evet 3 yıl şart dediler bana.bu arada rapor çıktıktan sonra devlet hastanelerinde devletinde katkısıyla tüp bebek tedavisi ne kadar tutuyor aşağı yukarı bilgin varmı canım.

inşallah gelmez adetinde hiiiiç uğraşmazsın bunlarla canım.🙏🙏
Gecen sene 1340 tup 402 katilim payiydi. Vu sene toplam 2200 gibi biseymis devlette tatlim. Umidim yok atesten dolayi bekleyelim bakalim

Gecen sene 1340 tup 402 katilim payiydi. Vu sene toplam 2200 gibi biseymis devlette tatlim. Umidim yok atesten dolayi bekleyelim bakalim
iyiymiş ya düşündüğümden daha azmış.maddi durumu iyi olmayan gene çokta gerçi.evlat için bir şekilde verilir.kuzum ateşin iyi ama ya.bence umutsuz olma.adet belirtimde gelmesi henüz diyorsun.ben senin için umut ederim 😉😊🙏

Senle hemen hemen aynı gidiyoruz benimde 5 gündür ateş sabitledi. Şimdi hamile kaldığım tabloma baktım onda da 4 gün aynı gitmiş ateş sonraki gün düşmüş ertesi gün yine yükselmiş bakalım artık beklicez

Aynen ben de hamile kaldığım ayın değerleri ile karşılaştırıyorum hep :) Benim de her zaman inişler çıkışlar olurken o ay istikrarlı gitmiş. Bu ay da istikrarlı olunca beklentim yükseldi haliyle. İnşallah sonumuz güzel olur..

Back