Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hep evde bir makinam olsa içimde olan biteni izlesem diye hayal ederim. Valla adetim tam sökülemedi ben haftaya adamı nasıl ikna edecem neler olacak nasıl yapmalıyım planların için de buluyorum kendimi😀😀
benimde adette bugün zorluyor gece başladı sandım ama gelmedi hala tam. stresi ağrısı var kendi yok.valla ben plan falan yapmayacam.şu tüp bebeğe hak kazanana kadar olduğu kadar olduracam artık.

benimde adette bugün zorluyor gece başladı sandım ama gelmedi hala tam. stresi ağrısı var kendi yok.valla ben plan falan yapmayacam.şu tüp bebeğe hak kazanana kadar olduğu kadar olduracam artık.
Benim yaş gittiği için bekleme şansım da yok araşyırmalara başlamalıyım😔

seninde mı ilk çocuk olacak.daha önce deneme şansınız olmadı mı tüp bebeği.keşke şu tüp bebekte yaş sınırı ve yıl şartı olmasa
2 defa denedik ilkinde tuttu 17. Haftada aldırmamız gerekti. 2. De de tutunamadı 2 ay sonra bir sene olacak. 1 senedir doğal yolla deniyoruz daha doğrusu ben uğraşıyorum ama olmuyor. Doğal yolla 3 tane kaybım var

2 defa denedik ilkinde tuttu 17. Haftada aldırmamız gerekti. 2. De de tutunamadı 2 ay sonra bir sene olacak. 1 senedir doğal yolla deniyoruz daha doğrusu ben uğraşıyorum ama olmuyor. Doğal yolla 3 tane kaybım var
kayıplarda seni çok yıpratmıştır.inşallah bundan sonra olacak gebeliğin sağlıklı olur ve kucağın almak nasip olur.bizde evleneli 3 sene olacak işte.5 kere aşılama oldum ne öyle nede doğal yolla hiç gebelik yaşamadım.maddiyat el vermeyince de tüp bebekte deneyemedik.o yüzden devlet katkısıyla olsun diye 3 yılı doldurmayı bekliyoruz.hayırlısıyla sağlıkla hepimiz evlat sahibi oluruz inşallah

kayıplarda seni çok yıpratmıştır.inşallah bundan sonra olacak gebeliğin sağlıklı olur ve kucağın almak nasip olur.bizde evleneli 3 sene olacak işte.5 kere aşılama oldum ne öyle nede doğal yolla hiç gebelik yaşamadım.maddiyat el vermeyince de tüp bebekte deneyemedik.o yüzden devlet katkısıyla olsun diye 3 yılı doldurmayı bekliyoruz.hayırlısıyla sağlıkla hepimiz evlat sahibi oluruz inşallah
Allahım şu mübarek günlerin hatrına kucaklarımızı dolsundursun inşallah. . Sıkma canını hakķımızda hayırlısı olsun..

Cordelia Cordelia papatyamrm papatyamrm kızlar sizinde adetler gelmiş.bende ilk gün olarak bugün girdim çünkü adetim dünde sökülmedi.ben hep adetimin tam sökülüp geldiği günü ilk gün kabul ediyorum.bugün olurum galiba ;) inşallah önümüzde ki ay bizim ayımız olur ;)

Cordelia Cordelia papatyamrm papatyamrm kızlar sizinde adetler gelmiş.bende ilk gün olarak bugün girdim çünkü adetim dünde sökülmedi.ben hep adetimin tam sökülüp geldiği günü ilk gün kabul ediyorum.bugün olurum galiba :KK66: inşallah önümüzde ki ay bizim ayımız olur :KK66:
İnşallah canım benim. Geldi kırmızılar.. birgünde bebişler gelecekde nezaman kim bilir😉

Merhaba kızlar ben tüp bebek araştırmasını hızlandırdım. İstanbulda olan arkadaşlar bana yardım edermisiniz lütfen.Acıbadem,memoria yada bahçeci tüp bebek merkezilerinden hangisi daha ıyı bilgısı olan var mı?

hilallll hilallll canim adet olmussun yazamadim. Canini sikma en azinda icin temizlendi. Bende bayramdan sonraki adetle tup bebege gitmeye karar verdim. Bu ayki ates hic umit vermiyor.olmadi heralde yine 😣

Back