Canım kaç gündür yazcam sana ama bekliyim dedm. Öncelikle inşallah bebeğin seninledirGünaydın kızlar Cumanın hayrı ve bereketi üzerinize üzerimize olsun inşallah
Üç gündür bekledikten sonra çizgi çıkan testlerim
Kafamda deli sorular Eki Görüntüle 2269645
Maşallah ya bu ay herkesin tablosu çok iyi gidiyor. Rabbim sonunu güzel yapsınevet kuzum yükseldi tekrartabi benim tedirgin bekleyiş devam ediyor
evet yarın ki ateş ve benim hiç sevmediğim lekelerimin gelme durumuna göre biraz daha netleşecek canımMaşallah ya bu ay herkesin tablosu çok iyi gidiyor. Rabbim sonunu güzel yapsınYarın ki ateş daha da netleştircek durumu. Biran önce yarın olsun
inşallah benimledir bebeğim bekleyen çizgi tabi ki yanıltabilir ama umut işteCanım kaç gündür yazcam sana ama bekliyim dedm. Öncelikle inşallah bebeğin seninledirAma sana şunu söyliyim bundan birkaç ay önce bende test yaptım baktım çizgi yok yarım saat sonra bir daha baktım çizgi orda bana bakıyor. Su damlattım yine çizgi orda tamam dedim oldu bu sefer nasıl mutluyum anlatamam. Bir tane daha yaptım yine aynı olay oldu ama ertesi günü gayet normal bir şekilde regl oldum. O yüzden bekleyelim bakalım biraz daha
testi atsana biz de bakalım kuzumGünaydın kızlar test yaptım sonuç negatif..Cordelia
Günaydın kızlar test yaptım sonuç negatif..Cordelia
Hiç sanmıyorum. Ümitlenmek istemiyorum. Hayırlısı inşalllah...Senin ateşin yükselmesine çook sevindim. İnşallah hepimizin tablosu en kısa zamanda yeşil olur
aminnn inşallah canım benim inşallahHiç sanmıyorum. Ümitlenmek istemiyorum. Hayırlısı inşalllah...Senin ateşin yükselmesine çook sevindim. İnşallah hepimizin tablosu en kısa zamanda yeşil olur
Canım biraz sakin. Daha çok erken. Zaten çıksa mucize. Ne olur çok kaptırma. Ümitli olmak, pozitif hissettiriyor ama Allah korusun bir ihtimal değilsen çok üzülürsün. Yani ben ağlama sinir nöbetletine giriyorum. Sen öyle değilsen sorun yok tabi..Bu mesajı düzeltiyorumsahurda baktım silinmiş dediğim test sahurda yaptığım testmiş
Delirmek üzereyim kusura bakmayın kızlar evladım yormasan beni teyzoşlarını
kimsenin kendi tablosundan ümidi yokHiç sanmıyorum. Ümitlenmek istemiyorum. Hayırlısı inşalllah...Senin ateşin yükselmesine çook sevindim. İnşallah hepimizin tablosu en kısa zamanda yeşil olur
çok haklısın canım progesteron yüksek çıktığından beri kendimi hamile gibi hissediyorumCanım biraz sakin. Daha çok erken. Zaten çıksa mucize. Ne olur çok kaptırma. Ümitli olmak, pozitif hissettiriyor ama Allah korusun bir ihtimal değilsen çok üzülürsün. Yani ben ağlama sinir nöbetletine giriyorum. Sen öyle değilsen sorun yok tabi..
İnşallah canım. P.tesi testi kesin sonucu söyleyecek. Aradaki testler Negatif çıkarsa bozma moralini.Öyle heyecanlı güzel bir bekleyiş ki. Sonu güzel olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım.çok haklısın canım progesteron yüksek çıktığından beri kendimi hamile gibi hissediyorum
Herşeyin hayırlısı canım. Hsg filmi adet bitince bir kaç gün içinde yapılıyor 8.9.10. Günler sanırım.Benim bu sabah da negatif. Artık ateşe de güvenim kalmadı. Ilk defa böyle düzenli ve yüksek ilerlemistihsg filmi çektirmek istiyorum. Kaçıncı günler çekiliyor daha önce çektiren var mı?
aminnn inşallah canım benimİnşallah canım. P.tesi testi kesin sonucu söyleyecek. Aradaki testler Negatif çıkarsa bozma moralini.Öyle heyecanlı güzel bir bekleyiş ki. Sonu güzel olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?