Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bayadır doğru düzgün giremiyordum yazma bildirimleri geldiği için bir ton bildirim oluşmuş.. o yızden kaçırıyorum yazıları

Tablolalarınıza bakamıyordum az önce baktım hilallll hilallll Cordelia Cordelia @dvtb maşallah kızlar harika tablolalarınız o kadar içten hepinize dua ediyorum Rabbim en kısa zamanda bebeklerinize kavustursun inşallah 🙏
Hilal senin genelde hep sabit giderdi bu ay zigzaglı ilerliyor sanki soğan kürü bir fark yaratmış
Dvtb o test pek kuruma cizgisine benzemiyor😊 ben kuruma cizgisini de cok iyi bilirim ama yine de cok umutlandırmak istemiyorum

papatyamrm papatyamrm Kırmızılar gelmeden ümidi kesmiyoruz tablon çok iyi hala 😊

Kızlar yarını iple çekiyorum ilk işim tablolarınıza bakmak hadi bayrama güzel haberlerle girelim insallah ❤🙏🙏
Haklısın canım bir umut pazartesiyi bekliyorum. Belki bir mucize olur..

Kızlar merhaba bayadır doğru düzgün giremiyordum yazma bildirimleri geldiği için bir ton bildirim oluşmuş.. o yızden kaçırıyorum yazıları

Tablolalarınıza bakamıyordum az önce baktım hilallll hilallll Cordelia Cordelia @dvtb maşallah kızlar harika tablolalarınız o kadar içten hepinize dua ediyorum Rabbim en kısa zamanda bebeklerinize kavustursun inşallah 🙏
Hilal senin genelde hep sabit giderdi bu ay zigzaglı ilerliyor sanki soğan kürü bir fark yaratmış
Dvtb o test pek kuruma cizgisine benzemiyor😊 ben kuruma cizgisini de cok iyi bilirim ama yine de cok umutlandırmak istemiyorum

papatyamrm papatyamrm Kırmızılar gelmeden ümidi kesmiyoruz tablon çok iyi hala 😊

Kızlar yarını iple çekiyorum ilk işim tablolarınıza bakmak hadi bayrama güzel haberlerle girelim insallah ❤🙏🙏
Sağol canım benim. İnşallah gireriz. Bu sefer mucizeler peşpeşe gelir.
@papatyamrm belki geç çatladı, geç döllendi bekleyelim bakalım.

Sağol canım benim. İnşallah gireriz. Bu sefer mucizeler peşpeşe gelir.
@papatyamrm belki geç çatladı, geç döllendi bekleyelim bakalım.
Hadi inşallah öyle olsun canım benim. Çok kötüyüm çok fazla kaptırmışım bu ay güçlü durmaya çalışıyorum. Bugün ağlamaklı bir gün geçti yarına hayrola..

Hadi inşallah öyle olsun canım benim. Çok kötüyüm çok fazla kaptırmışım bu ay güçlü durmaya çalışıyorum. Bugün ağlamaklı bir gün geçti yarına hayrola..
Biliyorum kaptırmak en kötüsü. Ben de tablo güzel vs denildikçe kaptırdım galiba. İnşallah yanılırız...Bu defa sevinçten ağlayalım.

herkese merhaba ben bu ay ilk defa ates takibi yaptım. ama yorumlayamıyorum bile. bana yardım edinnnn :)) anlamıyorum ben bu taplolardan. bu arada tablomu eklemeye calısacagım yorumlarsanız sevınırım. Veson Veson benıde listeye ekler misin*

tesekkür ederim. şimdi hamileysek tablo kendiligınden mi yesıle dönüyor? birde bazı ates olcumlerınde mavı nokta varken bazılarının ıcı bos gorunuyor neden?
Hamilelik testi kısmına pozitif girince yeşil oluyor. İçi boş olanlar ölçüm saati farklı olanlar. Her gün ayni saatlerde ölçmelisin.

günaydın kızlar ❤ bu sabah ölçüm saatimden1 saat önce uyandım tuvalet için🙈 kalkmadan öptüm 36.5 çıktı.sonra yattım 50 dk kadar uyumuşum.saatimde ölçtüm 36.6 çıktı.bende tabloya bakınca kendimi biraz daha iyi hissetmek için 36.6 girdim 😐

günaydın kızlar ❤ bu sabah ölçüm saatimden1 saat önce uyandım tuvalet için🙈 kalkmadan öptüm 36.5 çıktı.sonra yattım 50 dk kadar uyumuşum.saatimde ölçtüm 36.6 çıktı.bende tabloya bakınca kendimi biraz daha iyi hissetmek için 36.6 girdim 😐
Canım yinede dşük değil ki. Ah şu son günler hep erken uyanılırhep bir aksilik olur :) inşallah bebek oralarda bir yerdedir. Belirtilerin be alem

Canım yinede dşük değil ki. Ah şu son günler hep erken uyanılırhep bir aksilik olur :) inşallah bebek oralarda bir yerdedir. Belirtilerin be alem
ne bileyim canım ya.36.5 e düşünce yavaş yavaş inecek gibi geliyor hep bana 😊 ff e göre pazartesi günü adet günüm..kuzum valla aa hiç şöyle olmuyordu şimdi böyle oldu diyeceğim farklı hiç birşey yok

Back