- 23 Temmuz 2018
- 434
- 313
- 53
- 34
Amin canım şu mübarek ayda dualarımız kabul olsun.Bozma moralini adet gelene kadar ümit var. Bu ay olmasa da sonraki aylar olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım şu mübarek ayda dualarımız kabul olsun.Bozma moralini adet gelene kadar ümit var. Bu ay olmasa da sonraki aylar olur.
Aynı şeyi bende söyleyebilirim. Günlerce beklettiğim oldu çıkmadı. Ikı damla su damlatsana çizgi dagilmazsa daha net bilgi sahibi olursun.valla önceki testlerde pek olmuyordu bilemedim bakalım hayırlısı olur inşallah aminnn![]()
![]()
![]()
test evde ancak akşam yapabilirim bakalım inşallah nasibimiz gelmiştir aminnnAynı şeyi bende söyleyebilirim. Günlerce beklettiğim oldu çıkmadı. Ikı damla su damlatsana çizgi dagilmazsa daha net bilgi sahibi olursun.
İnşallah öyle derim canım benim... Şu mübarek günde Allah hepimizin dualarını kabul etsinCanım benim senin tablo Benim içinde ümit vaad edici. Bende sen gibiyim hiç bir hissiyatim yok ama adet gününü bekliyecem.müjdeli haberler yakın dediydi dersin
![]()
Cordelia
inşallah hamileyimdir kuzumSlm kızlar nasılsınız sayfaları okudum ama yazamadım ancak kendimize geldikBenim ates düstü adetin eli kulagındadır
mrssoydas adet gelmis canim hayırlısı insallah
dvtb canım hamile gibisin progesteron testinde yüksek cikmis testede cizgi görünüyor
Cordelia maşallah canim seninde tablon iyi gidiyor bu ay mucizen gelmistir insallah
Canım inşallahSlm kızlar nasılsınız sayfaları okudum ama yazamadım ancak kendimize geldikBenim ates düstü adetin eli kulagındadır
mrssoydas adet gelmis canim hayırlısı insallah
dvtb canım hamile gibisin progesteron testinde yüksek cikmis testede cizgi görünüyor
Cordelia maşallah canim seninde tablon iyi gidiyor bu ay mucizen gelmistir insallah
Korkuyorum canım onun için yapmadım. hiç belirtim yokpapatyamrm test yapsana yaa
Eve gelince iki damla su damlattım bekledim silinmedi kızlarAynı şeyi bende söyleyebilirim. Günlerce beklettiğim oldu çıkmadı. Ikı damla su damlatsana çizgi dagilmazsa daha net bilgi sahibi olursun.
canım bence mucizen gelmiş ❤ inşallah bu sefer sağlıkla seninle kalır ve annesiyle birlikte ilk bayramını kutlarEve gelince iki damla su damlattım bekledim silinmedi kızlarve bu da sabah çıkmadan yaptığım test
Eki Görüntüle 2269558
Bence de var canım, umarım yarın hemen belirir silik de olsa çizgi de hep beraber umutlanırız ❤Eve gelince iki damla su damlattım bekledim silinmedi kızlarve bu da sabah çıkmadan yaptığım test
Eki Görüntüle 2269558
Bunda da varEve gelince iki damla su damlattım bekledim silinmedi kızlarve bu da sabah çıkmadan yaptığım test
Eki Görüntüle 2269558
İnşallah ama sahurda baktım su damlattığım test silinmiş sanırım yanılgı yani kuruma çizgisicanım bence mucizen gelmiş ❤ inşallah bu sefer sağlıkla seninle kalır ve annesiyle birlikte ilk bayramını kutlar![]()
İnşallah canım benim ama biraz önce yaptım tertemiz negatif bakalım adet olmadıkça ümidim var çok şükürBence de var canım, umarım yarın hemen belirir silik de olsa çizgi de hep beraber umutlanırız ❤![]()
Bu mesajı düzeltiyorumİnşallah ama sahurda baktım su damlattığım test silinmiş sanırım yanılgı yani kuruma çizgisi
Diğer taraftan da kuruma çizgisi olsa 16 mayıs testinde çıkmazdı
Kafamda deli sorular
evet kuzum yükseldi tekrar