Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kızlar nasılsınız sayfaları okudum ama yazamadım ancak kendimize geldik😊 Benim ates düstü adetin eli kulagındadır
mrssoydas mrssoydas adet gelmis canim hayırlısı insallah
dvtb dvtb canım hamile gibisin progesteron testinde yüksek cikmis testede cizgi görünüyor
Cordelia Cordelia maşallah canim seninde tablon iyi gidiyor bu ay mucizen gelmistir insallah

Tabi ki olabirsin. Sonuçta program verilere göre sonuç çıkarıyor. Elbette hata payı olur. Tablonu yollarsan bizde bakalım.
Screenshot_20190516-130050.jpg
Tablom bu canım

Slm kızlar nasılsınız sayfaları okudum ama yazamadım ancak kendimize geldik😊 Benim ates düstü adetin eli kulagındadır
dvtb dvtb canım hamile gibisin progesteron testinde yüksek cikmis testede cizgi görünüyor
Cordelia Cordelia maşallah canim seninde tablon iyi gidiyor bu ay mucizen gelmistir insallah
inşallah hamileyimdir kuzum :dua: :dua: :dua:

Canım inşallah :dua: :KK200::KK36:

Aynı şeyi bende söyleyebilirim. Günlerce beklettiğim oldu çıkmadı. Ikı damla su damlatsana çizgi dagilmazsa daha net bilgi sahibi olursun.
Eve gelince iki damla su damlattım bekledim silinmedi kızlar 🙄🙄🙄 ve bu da sabah çıkmadan yaptığım test
20190516_225914.jpg

canım bence mucizen gelmiş ❤ inşallah bu sefer sağlıkla seninle kalır ve annesiyle birlikte ilk bayramını kutlar 🙏🙏🙏
İnşallah ama sahurda baktım su damlattığım test silinmiş sanırım yanılgı yani kuruma çizgisi

Diğer taraftan da kuruma çizgisi olsa 16 mayıs testinde çıkmazdı

Kafamda deli sorular

Günaydın kızlar Cumanın hayrı ve bereketi üzerinize üzerimize olsun inşallah

Üç gündür bekledikten sonra çizgi çıkan testlerim

Kafamda deli sorular 20190517_083152.jpg

İnşallah ama sahurda baktım su damlattığım test silinmiş sanırım yanılgı yani kuruma çizgisi

Diğer taraftan da kuruma çizgisi olsa 16 mayıs testinde çıkmazdı

Kafamda deli sorular
Bu mesajı düzeltiyorum 😂😂😂 sahurda baktım silinmiş dediğim test sahurda yaptığım testmiş

Delirmek üzereyim kusura bakmayın kızlar evladım yormasan beni teyzoşlarını 😂😂😂

Back