Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah büyük canımm vardır bir zamanı. Yinede sen adetini bekle bakalım hamile kaldığım tabloda 11. Gün ateşim düşmüştü ama ertesi gün yine yükseldi. Belli mi olur belki senin de öyle oldu. Zaten senin bugün yarın belirtilerin başlar onları bekleyelim bakalım.
Cordelia Cordelia aynen tabi ben devam etcem çalışmalara. İlk defa bu kdar erken yumurtladım Rabbim sonunu hayıra çıkarsın
hayırlısı artık.dün ilk sayfadaki hamile listesine komple baktım bende ki gibi anı düşüş ve yükseliş yaşayanlarınki de çoğunlukla 6.ve 7. günlerde olmuş.benimde 7.gün olunca dün bi gazla yarın test yapayım diyordum.ne zaman teste niyetlensem bişey oluyor.evde 1 tane test var 1 sene oldu galiba bekliyor.belki bozulmuştur,banyoda duruyor çünkü 🙈

Cordelia Cordelia canım senin tabloda maşallah :nazar: inşallah mucizen gelmiştir🙏

Kızlar daha önce yazmıştım birşey daha sormak istiyorum size. Ff programı Ateşime göre yumurtlama çizgisini benim tahmin ettiğim günden bir gün sonraya çekti. Kesikli çizgi de değil net çizgi çekti. Yumurtlamayı kesin mi gösteriyor bu program. Çektiği çizgiden Bir gün önce yumurtlamış olamaz mıyım.

Kızlar daha önce yazmıştım birşey daha sormak istiyorum size. Ff programı Ateşime göre yumurtlama çizgisini benim tahmin ettiğim günden bir gün sonraya çekti. Kesikli çizgi de değil net çizgi çekti. Yumurtlamayı kesin mi gösteriyor bu program. Çektiği çizgiden Bir gün önce yumurtlamış olamaz mıyım.
Tabi ki olabirsin. Sonuçta program verilere göre sonuç çıkarıyor. Elbette hata payı olur. Tablonu yollarsan bizde bakalım.

hayırlısı artık.dün ilk sayfadaki hamile listesine komple baktım bende ki gibi anı düşüş ve yükseliş yaşayanlarınki de çoğunlukla 6.ve 7. günlerde olmuş.benimde 7.gün olunca dün bi gazla yarın test yapayım diyordum.ne zaman teste niyetlensem bişey oluyor.evde 1 tane test var 1 sene oldu galiba bekliyor.belki bozulmuştur,banyoda duruyor çünkü 🙈

Cordelia Cordelia canım senin tabloda maşallah :nazar: inşallah mucizen gelmiştir🙏
Sen de hemen umudunu kesme canım. Ateş hamileysek 9.-10.-11. Günlerden sonra yükseliyor. Daha sonra bile olan tablolar var. Allah büyük. Olmazsa önümüzdeki ay inşallah olur. Benim hiç hissiyatım yok. Olsa hissederim modundayım. Haklısın tablom değişik ama kim bilir nedendir. Bekleyelim sabırla tatlım.

kızlar benim ateş doğru mu bi kaç gündür aklıma takılıyor sahura kalkıyoruz 03.40 gibi yatıyorum 07.30 gibi uyanıp ölçüyorum

sahura uyandığımda da ölçüyorum arada bayağı fark oluyor bilemedim :işsiz: :işsiz: :işsiz:

Daha erken diyeceksiniz ama ben dün 21.30'da test yaptım önce negatif diye kenara bıraktım sahurda baktım bi çizgi var ama bilemedim kuruma çizgisi gibi siz de bakın
20190516_032856.jpg

Sen de hemen umudunu kesme canım. Ateş hamileysek 9.-10.-11. Günlerden sonra yükseliyor. Daha sonra bile olan tablolar var. Allah büyük. Olmazsa önümüzdeki ay inşallah olur. Benim hiç hissiyatım yok. Olsa hissederim modundayım. Haklısın tablom değişik ama kim bilir nedendir. Bekleyelim sabırla tatlım.
valla ben de senin tablondan umutluyum nedense ;) bekleyelim bakalım bu tablo sana bayram hediyesi verecek mi 🙏🙏
ya be hep yüksek seyretmesini bekliyorum ateşimin.burnunu aşağıya kıvırınca her şey bitiyor içimde.yarın tekrar yükselirse belki umudum tekrar yeşerir ;)

Daha erken diyeceksiniz ama ben dün 21.30'da test yaptım önce negatif diye kenara bıraktım sahurda baktım bi çizgi var ama bilemedim kuruma çizgisi gibi siz de bakın Eki Görüntüle 2269338
canım ben test yaptığım zamanlarda ta ertesi güne bekletirdim kuruma çizgisi bile çıkmazdı. cibi35 cibi35 haklı bu çizgi daha kalın duruyor.inşallah hamilesindir canım 🙏

valla ben de senin tablondan umutluyum nedense :KK66: bekleyelim bakalım bu tablo sana bayram hediyesi verecek mi 🙏🙏
ya be hep yüksek seyretmesini bekliyorum ateşimin.burnunu aşağıya kıvırınca her şey bitiyor içimde.yarın tekrar yükselirse belki umudum tekrar yeşerir :KK66:
İnşallah yükselir:dua:

Canım benim senin tablo Benim içinde ümit vaad edici. Bende sen gibiyim hiç bir hissiyatim yok ama adet gününü bekliyecem.😍😍 müjdeli haberler yakın dediydi dersin😍😍 Cordelia Cordelia

Daha erken diyeceksiniz ama ben dün 21.30'da test yaptım önce negatif diye kenara bıraktım sahurda baktım bi çizgi var ama bilemedim kuruma çizgisi gibi siz de bakın Eki Görüntüle 2269338
Canım bende önceleri yaptığım testlere gelip gidip bakıyordum ertesi günde baksam çizgi yoktu😀😀 .. ümitlendirmek istemem ama ümitli olmadan da olmaz😉

Back