Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar Cumanın hayrı ve bereketi üzerinize üzerimize olsun inşallah

Üç gündür bekledikten sonra çizgi çıkan testlerim

Kafamda deli sorular Eki Görüntüle 2269645
Canım kaç gündür yazcam sana ama bekliyim dedm. Öncelikle inşallah bebeğin seninledir 🙏🏼 Ama sana şunu söyliyim bundan birkaç ay önce bende test yaptım baktım çizgi yok yarım saat sonra bir daha baktım çizgi orda bana bakıyor. Su damlattım yine çizgi orda tamam dedim oldu bu sefer nasıl mutluyum anlatamam. Bir tane daha yaptım yine aynı olay oldu ama ertesi günü gayet normal bir şekilde regl oldum. O yüzden bekleyelim bakalım biraz daha

Maşallah ya bu ay herkesin tablosu çok iyi gidiyor. Rabbim sonunu güzel yapsın 🙏🏼 Yarın ki ateş daha da netleştircek durumu. Biran önce yarın olsun 😊
evet yarın ki ateş ve benim hiç sevmediğim lekelerimin gelme durumuna göre biraz daha netleşecek canım ;)

Canım kaç gündür yazcam sana ama bekliyim dedm. Öncelikle inşallah bebeğin seninledir 🙏🏼 Ama sana şunu söyliyim bundan birkaç ay önce bende test yaptım baktım çizgi yok yarım saat sonra bir daha baktım çizgi orda bana bakıyor. Su damlattım yine çizgi orda tamam dedim oldu bu sefer nasıl mutluyum anlatamam. Bir tane daha yaptım yine aynı olay oldu ama ertesi günü gayet normal bir şekilde regl oldum. O yüzden bekleyelim bakalım biraz daha
inşallah benimledir bebeğim bekleyen çizgi tabi ki yanıltabilir ama umut işte :dua: :dua: :dua:

Bu mesajı düzeltiyorum 😂😂😂 sahurda baktım silinmiş dediğim test sahurda yaptığım testmiş

Delirmek üzereyim kusura bakmayın kızlar evladım yormasan beni teyzoşlarını 😂😂😂
Canım biraz sakin. Daha çok erken. Zaten çıksa mucize. Ne olur çok kaptırma. Ümitli olmak, pozitif hissettiriyor ama Allah korusun bir ihtimal değilsen çok üzülürsün. Yani ben ağlama sinir nöbetletine giriyorum. Sen öyle değilsen sorun yok tabi..

Hiç sanmıyorum. Ümitlenmek istemiyorum. Hayırlısı inşalllah...Senin ateşin yükselmesine çook sevindim. İnşallah hepimizin tablosu en kısa zamanda yeşil olur:dua::dua::dua:
kimsenin kendi tablosundan ümidi yok ;) inşallah bizler yanılırız ve tablolarımız yeşillenir canım🙏🙏

Canım biraz sakin. Daha çok erken. Zaten çıksa mucize. Ne olur çok kaptırma. Ümitli olmak, pozitif hissettiriyor ama Allah korusun bir ihtimal değilsen çok üzülürsün. Yani ben ağlama sinir nöbetletine giriyorum. Sen öyle değilsen sorun yok tabi..
çok haklısın canım progesteron yüksek çıktığından beri kendimi hamile gibi hissediyorum :KK200:

Benim bu sabah da negatif. Artık ateşe de güvenim kalmadı. Ilk defa böyle düzenli ve yüksek ilerlemisti :( hsg filmi çektirmek istiyorum. Kaçıncı günler çekiliyor daha önce çektiren var mı?

çok haklısın canım progesteron yüksek çıktığından beri kendimi hamile gibi hissediyorum :KK200:
İnşallah canım. P.tesi testi kesin sonucu söyleyecek. Aradaki testler Negatif çıkarsa bozma moralini.Öyle heyecanlı güzel bir bekleyiş ki. Sonu güzel olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım.

Benim bu sabah da negatif. Artık ateşe de güvenim kalmadı. Ilk defa böyle düzenli ve yüksek ilerlemisti :KK43: hsg filmi çektirmek istiyorum. Kaçıncı günler çekiliyor daha önce çektiren var mı?
Herşeyin hayırlısı canım. Hsg filmi adet bitince bir kaç gün içinde yapılıyor 8.9.10. Günler sanırım.

Back