Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bende yeniyim ama uzun zaman burdan takip ediyorum sizi benimlede ilgilenin ateşimi yazıyorum.

9 gun 36.2 10 gun 36.3 11 gun 36.6 12.gun 36.3 13 gun 36.7 14 gun 36.4 15 gun 36.4 16 gun 36.6 17 gun 36.7 18 gun 36.6 19 gun 36.7 20.gun 36.6.21 gun 36.4 22.gun 36.8 23 gun 36.7 24 gun 36.7 25 gun 36.7 26 gun 36.7 durumum bu biraz karıkşık oldu idare edin.:)

bende bir bucuk senedir evliyim ilk ay korundum bidaha korunmadım.ama eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 4 ay oluyor düzeliyordu ama bende bu ay başladım ateş ölçmeye

naz elmas bunları bir de alt alta yazsan süper olurdu :)
15. gün gibi görünüor ovulasyon o gün olmuşsa eğer bir de 21. gün düşmüş ateşin inş yerleşme düşüşü olsun bu o zaman beklenmeyen günün 29. gün az kalmış hadi inşallah pozitifleri göresin :)

kızlar yumurtalar gelior mu ne ateşler yükselmiş :) yumurtlayamıorum diyordunuz tablolarınız değişti bakın hadi inşallah daha düşmesin ateşler :)

naz elmas hoşgeldin.. ama ateşini düzenli yazarsan arkadaşlar yardımcı olur.. yani şu şekilde yazabilirsin

1. gün 36,1------- 3 ekim regl
2.gün 36,3-------4 ekim regl
3. gün 36,3-------5 elim
"
"
"
"
bu şekilde

slm kızlar teniden yazıyorum.

9 gun 36.2
10 gun 36.3
11 gun 36.6
12 gun 36.3
13 gun 36.7
14 gun 36.4
15 gun 36.4
16 gun36.6
17 gun 36.7
18 gun 36.6
19 gun 36.7
20 gun 36.6
21 gun 36.4
22 gun 36.8
23 gun 36.7
24 gun 36.7
25 gun 36.7
26 gun 36.7 yani durumlar böyle bende ama adet olacakmışım gibi bugun heryrim agrımaya başladı. kızlaarrrrrr.bilmiyorumkismile

naz elmas bunları bir de alt alta yazsan süper olurdu :)
15. gün gibi görünüor ovulasyon o gün olmuşsa eğer bir de 21. gün düşmüş ateşin inş yerleşme düşüşü olsun bu o zaman beklenmeyen günün 29. gün az kalmış hadi inşallah pozitifleri göresin :)

az kaldı ama bugun yitirdim agrılar başladı. inş. yerleşme düşüşü falan olmuştur.hamile olabilrimiyim. sizde böyle agrılar oldumu adet agrısı falan:Saruboceq:

gögüslerim buyudu 1 haftayı geciktir sol kasıgım cok agrıdı batma falan oldu cok sık idrara cıkıyorum 5-10 dk arayla ama şuan göbegimin alt tarafı ve vajina bölgem agrıyor benim sabahları degilde akşamları midem bulanıyor bide agzıma kaşık degince midem kalkıyor bide vajina bölgem hep ıslak gibi ama 2 gundur akıntım geliyorla gelmiyor arası bende belirtiler bunlar canlarım....nerdesiniz hamilemiyim. bu zamana kadar kendimi cok kandırdım. bakalım neler olcak bu ay............

adet belirtiler iile hamilelik belirtileri aynı olabilir onlar seni kandırmasın umudunu yitirme hemen :)
normalden farklı bir şeyler varsa şüphelen tabiki 3 gün sonra eğer ateşin düşmemiş olur (tabi kaçla adet oluorsun onu bilmiyoruz) adetin de gelememiş olursa sabah ilk idrarınla test yap.
ben hep yazdım farklı hissettiğiniz ay bebk geliyor,benim test yaptığım gün belimin ağrısı aynı adetteki gibi bir ağrıydı ve yatmıştım tüm gün,hiç takılmayın onlara hayırlı vakitte gelecek inşallah bebekler :)

Saydığın belirtiler hamilelik belirtileri ama artık onları günümüz gelmeden kesin saymıoruz çünkü psikolojik de olabiliyor,inşallah seninkiler gerçek belirtilerdir,hem bir yerleşme düşüşü sayacağımız günün var ki ondan sonra bunları hissetmen daha olumlu :)

arkadaslar bısey sorabılırmıyım. ates olcen aletler normal herkesın evınde olanlardanmı. yoksa daha hassas yanı dıgıtal olanlardanmı. bende almak ıstıyorum onerebılecegınız bı marka varmı. bırde ovulasyon testlerı eczanelarde satılıyormu. ben gecen gun sordum heryerde yok dedı ve pahalı oldugunu soyledı gercekten olemı....

dijital ölçer daha kolay oluyor onu kullanırsan iyi olur.
ovulasyon testlerini de internetten alabilirsin çok daha uygun ve kolay bulursun :)

merhaba julia benim bu ay ateşim çok düşük seyrediyor havalar etkiler mi ateşi ? önceki sayfada paylaşmıştım bir bakar mısın bilmiyorumkismile

arkadaşlar. internette gebelikle ilgili araşttırma yaparken bu ateş meselesi aklıma takılmıştı. ben de denedim. adet bittikten sonra her sabah yataktan kalkmadan ateşimi ölçtüm. yumurtlama gününe kadar asla değişmadi. yumurtlama günü (aslında bir gün öncesi imiş.yani yumurtladıktan sonra ateş yükseliyormuş) ateşim 0.8 derece daha yüksekti.sonraki günler aynı yüksek derece devam etti.ve 28. gün test pozitif...yani yumutladıktan sonra gebelik gerçekleşirse ateş yüksek kalıyor. ateş düşerse gebelik olmadı demek. bu arada ben ateş ölçmeyi koltukaltından yaptım. Koşullar aynı kaldığı müddetçe sonuç değişmiyor.

X