Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ya ateşin sanki yumurtlamamış gibi görünüyor
çünkü iğneden 36 saat içinde yumurtanın çatlamış olması gerek
belkide havalar serinledi üşümüşündür
zaten hüseyin bey söyler bugün

ewt cnm aynen üşüdüm dün gecede çoarp vs. giydim yanı ama bilemiyorum boshayallersmile

merhaba arkadaşlar
geçen ay ki tablom
2ce19f Ovulation Charts

yine bir değişiklik oldu,29.günde geldi sempatiksalakcinni
ateşim 36.5tu leke oldu
sonraki gün düştü zaten
bugün hormon tahlillim var,inş sonuçları iyidir
ama içime hiç iyi şeyler doğmuyor eyvahedigeldismile
neyse hayırlısı artık

bu 3.gün kontrollerinde alttan bakılıyormu yine?

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

lightlife ben de hastlandın galiba diyecektim yazmışsın ateşin çok yüksekmiş o gün,ama hala yumurtlamamışsın,noluyor kızlar bugün kimse de yumurta yok :)

emrivaki 3. gün de o şekildeyken bazen baktıkları oluyor evet ne yazık ki :KK43:

lightlife ben de hastlandın galiba diyecektim yazmışsın ateşin çok yüksekmiş o gün,ama hala yumurtlamamışsın,noluyor kızlar bugün kimse de yumurta yok :)

emrivaki 3. gün de o şekildeyken bazen baktıkları oluyor evet ne yazık ki :KK43:

işler kesat bugünlerde :roflol:

şekerler slm benim bugun 30.gunum 3gunluk gecikmem vardı bugun düştü ateşim maalesef 36.5 oldu artık yarına gelir regl..
keşke hiç gecikmese beklendiği gün gelse gelecekse ,umutlanıo insan sanırım hiç istemsede.. 1.5 yıl az değil her ay aynı hayalkırıklığı
çok üzüldüm bu ay nedense yaa gözlerim doldu akamadı okula gittim hala içim doldu doldu boşaldı sanki 13.gün çift çizgiyi görmüştüm demekki daha geç yumurtlamısım
elimden başka bişeyde gelmıo ki buyuk bısehırde olsam dondurulmuslarım var onları tarnsfer ettirirrim tutmsa bıle bıseyler yapmış olurum sadece yarıyıl ve yaz tatilinde sansım var artık hiçbişey yapmama kararı aldım cok yorgunum yaa
bu ay ov. bıttıkten sonra bi kez bırlıkte olmusuz eşimle yanı okadar soğumusuzkii zorla yapmaktan görev gibi görmekten daha 2 yıl bile olmadı evleneli halbuki
daka sevişmenin zevkini yaşamadan kendimizi oyle bi yükün altına sokmusuzki artık canımız ne zaman isterse ozaman olsuun
kabullenıyorum yenilgiyi biyerlerımıde yırtsam yok olmuo işte en azından evliliğimi yaşim
vereceği varsa rabbimin ayda bı kez olsa bıle denk getirir onun ol dmeesi yetmıo ozaman nıye bu kadar çaba..
hiç bir reglimin geldiğinde böyle olmamıstım ama demekki insanın gücünün tükendiği anlar oluomuş böyle iyiyim şimdi rahatladım sabahki yük gitti omzundan
reglimi beklıorum artık ne zaman gelirse

ben önce adet oluyorum sonra ateşim düşüyor.bu durum normalmi acaba.yada ateşimin düştüğü gün adet oluyorum.

kardelen onu genelde çoğunluk yaşıor merak etme,o yüzden ynılıorlar :)

Umutcum ne güzel yazmışsın demek bu kadr sıkıldın yaa,boşverin biraz evlilğinizin tadını çıkarın ,cilveler ,nazlar olmazsa evliliğin tadı mı kalıor canım :) oluruna bırak kafan rahat olsunnn

ben önce adet oluyorum sonra ateşim düşüyor.bu durum normalmi acaba.yada ateşimin düştüğü gün adet oluyorum.
valla 2 aydır benim ne yükseliyo ne düşüyor.36.6--36.7--36.8 hep bu...36.5 leride görmek issitoyrum yaa...36.0--36.1 artık bu ısılara hiç düşemiyorum...

valla 2 aydır benim ne yükseliyo ne düşüyor.36.6--36.7--36.8 hep bu...36.5 leride görmek issitoyrum yaa...36.0--36.1 artık bu ısılara hiç düşemiyorum...

kızlar valla bu ateş ölçme süper bir yöntem
julianın dediği gibi vücudumuzun dili
beni hiç yanıltmadı
gerçekten ateş yumurtlama olup olmadığını çok güzel buluyor
ayrıca FF nin belirlediği yumurtlama günü tespitide gayet sağlıklı
yani bazen bir gün önce yada bir sonrasına çekebiliyor çizgiyi
ama en önemlisi olan yumurtlamanın olmadığını algılıyor böyle durumlarda
bırak kesin çizgiyi kesik çizgi bile çekmiyor
malesef ben ateş ölçmüyorum şuan
hem çok stres oluyorum hemde eşimin değerlerini düzeltemek gerekir
ama stres yapmadan ölçenler için süper bir yöntem

ronyacım sen de görünmüorsun ama iyi yapmışsın bir süre kafa dinle ve rahatla ,ateşini de ölme tabiki sizleri mutlu görmek isteriz her zaman :)

günaydın hanımlar opuyorumnanaktan
benim bu ay ateşim çok düşük havalardan olduğunu düşünüyorum havalar etkili midir bu bazal vücut ısısına bilmiyorumkismile ovulasyon testi de kullanacağım ama çizgi çekmeye etki eder mi bu düşüklük ? yani eski değerlerim kadar yükselir mi ısım acaba yumurtlamadan sonra?30bc44 Ovulation Charts

lightlife hiç böyle ebir tablo görmemiştim tepetaklak düşmüşama 37.8 de normal bi ateş değil yanı hafif soğuk algınlığın filan varmıydı

evet umutcum çok hastaydım ogün bi sıtma bi titreme derken eşim eczaneye gitti ateş düşürücü aldıda öyle toparladım çok ateşlenmiştim.

1 gun 36,00
2 gun 35,.09
3 gun 36,00
4 gun 36,03
5 gun 36,00
6 gun 36,00
7 gun 36,01
8 gun 36,02
9 gun 36,03
10 gun 36,01
11 gun 36,00
12 gun 36,00