Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :sm_cool:
DEGERİM 191.15 CIKTI
DEGERİM 191.15 CIKTI
canım malesef ölçemedim cünkü kardeşimin dügünü vardı 1 haftadır yorgunlıktan yapmadımateşin kaç derece de hamıle olduğunu öğrendin denizcim
inş canım saol darısı sizlere olsun inşdeniz canım süper bir haber ya valla çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah:teytey::teytey::teytey:
canım son 1 hafta ölçemedim bana kızacaksınız ama bu gün sabah bakarım bi sadece 20.güne kadar ölçebildim onuda eklerim istersenDeniz ateş tablon nerde göremedim tatlım ya
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr maşallhh daraısıı tüm güzellere
tebrik ederim denizcim Allah olmayan herkese nasip etsin inşallah...BANADA
saol canım rabbim hepinize en kısa zamanda nasip etsin inş.
juliacım canım arkadaşım çok sevindim alah sagsalim kucagına almayı nasip etsin inşallah ..
heoz japonica allah gönlünüze göre versin inşallah bebişler sizinledir...
welcome özlem ronya sizler nasılsınız ne var neyok bakalım
benbugun ateşimi ölçttüm 36. 6 çıktı yarın tahmini günüm geçen aylara göre yine aynı şeyleri söylemeliyim ama dilim söyletmiyor adet olacagımı umidim var hala inşallah gelmez kırmızılar ama 36.6 çıktıgına göre 36.4 36.2 adet olucam herzamanki gibi evimi toparlıyorum pazartesi veya salı kısmetse taşınıcam annemler cuma günü geliyor...
DEGERİM 191.15 CIKTI
Melekcim ben iyiyim tatlım arkadaşım dün doğum yaptı gece onun yanında kaldım bu akşam döndü evime eini toparlamışsın çok sevindim inşallah yeni evin size uğurlu gelir canım.
ateşim kızlar bu ay ne garip ateşim yahu geçen aya göre farklı çok yüksekti geçen ay bu ay ne böyle
13 temmuz 1. gün 36,4 regl
14 temmuz 2. gün 36,50 regl
15 temmuz 3. gün 36,50 regl
16 temmuz 4. gün 36,40 regl
17 temmuz 5. gün 36,30
18 temmuz 6. gün 36,20 çalışma
19 temmuz 7. gün 36,20
20 temmuz 8. gün 36,20
21 temmuz 9. gün 36,40 çalışma
22 temmuz 10. gün 36,20
23 temmuz 11. gün 36,40
sen bu ateşleri ff ye giriyormusun busee
birde yorum yapmak için erken henüz ama gün aşırı çalışma diyorum halaboshayallersmile