- 2 Aralık 2017
- 436
- 346
- 33
- 30
- Konu Sahibi Tosbik3456
-
2 kasım mı yumurtlama günü, yani ateş düşmeye başladığı güne yumurtlama günü değilmiBak bu hamile birinin ates olcer ornegi
Bende hiç denemedim ki şuan adet olmadığım için denemedim ama hem ovalasyon testi hemde ateş ölçer ile takip edeceğim olursam şayetmerhaba kızlar ben geçen ay bu şekilde denedim ama tutmadı tutan arkadaşlar var mı acaba
Evet canim ates düştüğü zamanlar iliski olmasi ihtimali yukseltiyor bildigim kadariylaben bu ay basladim bakalim sizde boyle burda paylasin sonuclari cok merak ediyorum2 kasım mı yumurtlama günü, yani ateş düşmeye başladığı güne yumurtlama günü değilmi
Bende hiç denemedim ki şuan adet olmadığım için denemedim ama hem ovalasyon testi hemde ateş ölçer ile takip edeceğim olursam şayet
Yok canim 15 oldugunu düşünüyorum bi gun sonrasi yukselmis ve bi daha dusmedi ya yani genellikle dustugu gunler girmek iyi13. gün değilmi ateş düşmüş çünkü
Arkadaslar merhaba bana yardimci olurmusunuz 11 inde adet oldum atesim dustu fakat yukselmiyor 5 gundur dususte kaldi foto yorumda.
Adet oldugum atesim 36.3. Yumurtlama doneminde 35.6 ya dustu 5 gundurde hep dusuk yukselmiyor neden bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?