- 2 Aralık 2017
- 436
- 346
- 33
- 30
- Konu Sahibi Tosbik3456
-
Anladın ovalasyon testlerine gerek kalmaz o zaman deneyeceğim benim şimdi adet olmam lazım bugün ne zaman başlayın ölçmeye canımBak simdi adet oldugun zaman atesin düşük oluyor ilk adet oldugun gunden itibaren yumurtlama gününe kadar derece dusuk oluyor yumurtlama gunu yani 14.gün bi onceki gune göre atesin 2 dereceye yakın duser o gunlerde duzenli iliskiye girersin zaten yumurtlamanin bi gün sonrasi ates yukseliyor ve adet donemine kadar yuksek oluyor eger atesin duserse adet olacaksin demektir ama yuksekligini korursa hamile olma şansın yüksek
Böyle hamike kan var mo acaba o ay tumurtlamadıysak ateş hep düşük olacak yani hadi hayırlısı bakalımAdet oldugun gunden itibaren hergun sabah 7 ile 7.30 arasi
Var takvimim ama işte bazen erken geç adet oluyoruz denge şaşıyor bu yüzden bu yöntem daha iyiBöyle hamile kalan cok varmis ben bi aydır arastirip duruyorum buna gore girdim iliskiye dün yumurtlama günümdü iste bakalim ne olacak bi de tavsiyem takvimim programi var onu indirebilirsin sana yumurtlama tarihini falan gosteriyo benim arkadasim duzensiz adet goruyordu onun sayesinde yumurtlama gününü bilip hamile kaldi
İnşallah ya :)Inşallah olmazsin
Henüz daha olmadım canısı sen oldun muCanim hasta oldun mu sonuc ne
Yok hemen yapmayacağım canım sonra negatif çıkıyor veya hasta oluyorum psikolojim bozuluyor en iyisi az beklemek10 gün var benim test yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?