Ateş ölçer yöntemiyle hamile kalma

Tosbik3456

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
436
346
33
30
Hadi kizlar gelin burda hergün atesimizi ölçüp hamilelige hazirlik yapalim böyle bi zamanda birbirimize yardimci ve destek olmamız lazım

10.gün 36.3
11.gün 36.3
12.gün 36.2
13.gün 35.9
14.gün 36.3
15.gün 36.2
16.gün 36.5 programa göre bugün yumurtlama günüm hadi hayirlisi

Bak simdi adet oldugun zaman atesin düşük oluyor ilk adet oldugun gunden itibaren yumurtlama gününe kadar derece dusuk oluyor yumurtlama gunu yani 14.gün bi onceki gune göre atesin 2 dereceye yakın duser o gunlerde duzenli iliskiye girersin zaten yumurtlamanin bi gün sonrasi ates yukseliyor ve adet donemine kadar yuksek oluyor eger atesin duserse adet olacaksin demektir ama yuksekligini korursa hamile olma şansın yüksek

Bak bunda da adet zamani ates birden düşmüş bunlar ornekler iste

Eklentiler

• images.png
    6,5 KB · Görüntüleme: 157
Anladın ovalasyon testlerine gerek kalmaz o zaman deneyeceğim benim şimdi adet olmam lazım bugün ne zaman başlayın ölçmeye canım

Böyle hamile kalan cok varmis ben bi aydır arastirip duruyorum buna gore girdim iliskiye dün yumurtlama günümdü iste bakalim ne olacak bi de tavsiyem takvimim programi var onu indirebilirsin sana yumurtlama tarihini falan gosteriyo benim arkadasim duzensiz adet goruyordu onun sayesinde yumurtlama gününü bilip hamile kaldi

Var takvimim ama işte bazen erken geç adet oluyoruz denge şaşıyor bu yüzden bu yöntem daha iyi

Tamam canım henüz adet olmadım bugün olmam gerekiyordu geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…