- 21 Eylül 2020
- 612
- 269
-
- Konu Sahibi mucize0707
Merhaba. Ateş ölçeri ebebekten leelvis almıştıM 60 lira filandı galiba. Burun aspiratörünü de tekli pompa şeklinde BİM’e gelen bebek bakım çantasının dahilinde aldım. Bir de eşimin bir velisi eczacı, o da hediye olarak weebaby marka, bi tarafı bebeğin burnuna sokulan bi tarafı da yetişkin tarafından nefes çekilen hortumlu bir şey vermişti. onun da parasına bakmıştım 60-70 lira bi şeydi. Bu tür şeylerde illa yok efendim chicco olsun, Tommy olsun, bilmem ne olsun kafasında değilim. BİM’den aldığım da çok iyi iş gördü bu zamana kadar, eczacının verdiği de. Belki bi ihtimal ateş ölçer bi tık daha kaliteli alınabilir ama bu da bizim işimizi gördü.Merhaba arkadaşlar tecrübeli annelerden yardım istiyorum.16 haftalık hamileyim bebeğim için ateş ölçer ve burun temizleme aparatı almak istiyorum.ateş ölçer için kulak içi ölçer mi daha iyi yoksa alından ölçen mi ? Ve hangi markayı önerirsiniz.her iki ürün için marka önerebilirmisiniz.teşekkür ediyorum
Teşekkür ederim cevabın içinMerhaba. Ateş ölçeri ebebekten leelvis almıştıM 60 lira filandı galiba. Burun aspiratörünü de tekli pompa şeklinde BİM’e gelen bebek bakım çantasının dahilinde aldım. Bir de eşimin bir velisi eczacı, o da hediye olarak weebaby marka, bi tarafı bebeğin burnuna sokulan bi tarafı da yetişkin tarafından nefes çekilen hortumlu bir şey vermişti. onun da parasına bakmıştım 60-70 lira bi şeydi. Bu tür şeylerde illa yok efendim chicco olsun, Tommy olsun, bilmem ne olsun kafasında değilim. BİM’den aldığım da çok iyi iş gördü bu zamana kadar, eczacının verdiği de. Belki bi ihtimal ateş ölçer bi tık daha kaliteli alınabilir ama bu da bizim işimizi gördü.
bu arada oğlum ateşlendiğinde doktoru en doğru ölçümün iki kaş arası alından veya kulak arkasından olduğunu söylemişti. Kendisi de ölçtüğünde buralar ölçmüştü.
sağlıkla doğsun inşallah.
Merhaba arkadaşlar tecrübeli annelerden yardım istiyorum.16 haftalık hamileyim bebeğim için ateş ölçer ve burun temizleme aparatı almak istiyorum.ateş ölçer için kulak içi ölçer mi daha iyi yoksa alından ölçen mi ? Ve hangi markayı önerirsiniz.her iki ürün için marka önerebilirmisiniz.teşekkür ediyorum
Rica ederimTeşekkür ederim cevabın için
E bebekten aldığınız ateş ölçer kulak içinde ölçülen mi alından ölçülen dijital olan mıMerhaba. Ateş ölçeri ebebekten leelvis almıştıM 60 lira filandı galiba. Burun aspiratörünü de tekli pompa şeklinde BİM’e gelen bebek bakım çantasının dahilinde aldım. Bir de eşimin bir velisi eczacı, o da hediye olarak weebaby marka, bi tarafı bebeğin burnuna sokulan bi tarafı da yetişkin tarafından nefes çekilen hortumlu bir şey vermişti. onun da parasına bakmıştım 60-70 lira bi şeydi. Bu tür şeylerde illa yok efendim chicco olsun, Tommy olsun, bilmem ne olsun kafasında değilim. BİM’den aldığım da çok iyi iş gördü bu zamana kadar, eczacının verdiği de. Belki bi ihtimal ateş ölçer bi tık daha kaliteli alınabilir ama bu da bizim işimizi gördü.
bu arada oğlum ateşlendiğinde doktoru en doğru ölçümün iki kaş arası alından veya kulak arkasından olduğunu söylemişti. Kendisi de ölçtüğünde buralar ölçmüştü.
sağlıkla doğsun inşallah.
Kulak ici almani tavsiye ederim ayrica koltuk alti ( eski usulde al ) kızılötesi çok yanıltıcı olabiliyor ) burun temizleme aspiratoru alma bizim doktorumuz kullanmamizi suan tavsiye etmedi serum fizyolojikle temizlersin birde bol bol dus aldirirsan zaten kendiliginden atar bebisin .. illa aliyim dursun diyorsanda nazal burun aspiratoru al canim.. bu arada bi tavsiye daha bol bol çorap ve agiz mendili al ben yetiremedimMerhaba arkadaşlar tecrübeli annelerden yardım istiyorum.16 haftalık hamileyim bebeğim için ateş ölçer ve burun temizleme aparatı almak istiyorum.ateş ölçer için kulak içi ölçer mi daha iyi yoksa alından ölçen mi ? Ve hangi markayı önerirsiniz.her iki ürün için marka önerebilirmisiniz.teşekkür ediyorum
Alından, bacaktan nerden ölçersen ölçE bebekten aldığınız ateş ölçer kulak içinde ölçülen mi alından ölçülen dijital olan mı
Peki doğruluk oranı kesin mi. Yani ben hep yanlış ölçüyor tabanca gibi olanlar diye duydumAlından, bacaktan nerden ölçersen ölçtabanca şeklinde olanlardan
Yani benim oğlanın ateş durumu 2. Ay aşılarında oldu 37 küsur gösterdi kafasını. Bacaklar kollar normal 36‘daydı. sonra başka bi şey için gittik doktora o zaman da hafif ateşi vardı evde ölçtüğümğzde. yine kafa kol bacak farklı çıkıyordu. Doktor da tabanca ile ölçtü, onda da benzer şekilde çıkmıştı. Tabii onun ateş ölçeri daha kaliteliydi.Peki doğruluk oranı kesin mi. Yani ben hep yanlış ölçüyor tabanca gibi olanlar diye duydum
Ateş ölçer Dr umuz alindan ölçenlerin bebeklerde yanlış sonuc verdiğini söyledi, en doğru koltuk altı dedi, braunu önerdi, braun plt 2000 aldım. Küçükken daha rahattı şimdi kızım kolundan çıkarmaya çalışıyor durmuyor zor oluyor, birde ekranı ışıklı değil o yüzden gece ışık açmak gerekiyor. Burun aspratoru otribebe aldım, iki farklı dr ikisi de aspratoru önermedi şuan sadece otribebe serum fizyolojik kullaniyoruz. Sağlıcakla kavusun yavrunuzaMerhaba arkadaşlar tecrübeli annelerden yardım istiyorum.16 haftalık hamileyim bebeğim için ateş ölçer ve burun temizleme aparatı almak istiyorum.ateş ölçer için kulak içi ölçer mi daha iyi yoksa alından ölçen mi ? Ve hangi markayı önerirsiniz.her iki ürün için marka önerebilirmisiniz.teşekkür ediyorum
Merhaba arkadaşlar tecrübeli annelerden yardım istiyorum.16 haftalık hamileyim bebeğim için ateş ölçer ve burun temizleme aparatı almak istiyorum.ateş ölçer için kulak içi ölçer mi daha iyi yoksa alından ölçen mi ? Ve hangi markayı önerirsiniz.her iki ürün için marka önerebilirmisiniz.teşekkür ediyorum