• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ate ate artık ıncelecek

10 dak ip atladim aman yarabbim bu ne detirten sekilde ter attim. . 30 dk fitnes yaparken bile boyle ter attigimi bilmem. . 1 ay ip hoplamaya devam edip sonucuna bakacam. . bu arada annem sahsima cikolata almis muayyen gunlerimde tatli krizini cikolata ile bastiracm. . aci cikolata yiyecem uc kucuk parca olsa bisi olmaz her halde

bn 23ünde üniversiteye başlıyorum da =) tatildeydim3 aydır ama zayıflayamadım.evde kalmanın etkisi olsa grek. hep yicek şey arıyorum aç olmasam da. okulun başladığı ilk gün başlayıp pes etmeden devam edicem diye söz veriyorum kndme o yüzden ablacım :)

him m baya buyuk bi donum noktan var canim sozunde durmani siddetle tavsiye ederim hani derler ya yilanin basini kuaukken ezmek lazim ileride daha buyuk rakamlarla ugrasmamak icin. . insanin hayatini cok etkiliyor bu kglar . . hakkinda hayirlisini dilerim janem. .

Kuzum senin durum yine iyi bana gore ama ibret olsun bu halim sana:) ramazan sonrasi gitmeye baslijak bu kg lar emin ol. . . derece bile yapcaz gor bak

Aksam tukettiklerim. . Her obez gibi kizartma magduruyum :( ama bugun sivri biberi teflon tavada 2 kasik yag ile iyice kavurdum uzerine 6 dis sarimsak ve 2 domatesi ekledim. . tam kizartma tadini vermedi ama idare edrdi. .6 catal dolu dolu yedim 2 dilm beyaz ekmekle tabi. .ve 3 tane zeytin . . cikolata cazibesine yenik dusmedim 3 kucuk kare ile kaldim sukur allaha. .

yok kardesim adamgibi asilinca ipin ucunu oluyor sanirim fitness ve bogazimi tutmam ise yaradi. . reglimin 2. gunu olmasi yemegimi yememe ragmen kg da bi abeslik yok yani 2 kg fark yapan zamanlari bile gordum ama az once tartildim 500gr fark var. . du bakalim cuma gunu ak koyun kara koyun cikack meydana

canım benımm bu defa kafanda bitirdin cok belli eskisi gibi deil inanıyorum olacak başaracaksın

Anam m m bedisim hosgelmisin benim haneye :) eve kuzum bu kafa gec anladi ama sonunda anladi. . yapcem artikin artik tosun olmaktan biktim ben . .sende kafanda diyet isini hallet falla benim yanima gelme pek bi gicik buralar

sağol yasemin ınş bu yıl olacak bu iş:-) neyse gelelim bugüne pek bi süpriz doluydu . . Baskul süpriz yaptı eşim süpriz yaptı . . Baskul süprizini cuma günü yazacam . . Ama eşim evlilik yıl dönümümüz ay sonu dolayısı ile hediye alamamisti ama bugün malum ay başı bana çok güzel bi telefon almış pek güzel ya . .bu yıl hayret yemeğe çıkarmalar :) amanin dedim yani

Tebrık ederım sızı ınsallah omur boyu cok mutlu olursunuz ayrıca sen barbıe olunca hersey daha guzel olucak emınım.........

sana başarılar dilerim canım ben de bunda 5 ay öncesine kadar 85 kg idim azmettim elma sirkesi kullandım sandaloz kullandım az vede sık yedim şimdi şükür 70 kg oldum benim hedefimde 60 kg olmak ramazan dolayısıylada diete devam edemiyor insan ama bitanem azmedersen yaparsın ben sana inanıyorum sen zayıflayıp barbie bebek gibi olacaksın o senle dalga geçip saçma sapan espri yaplara sen espri yapacaksın bide canım kimseye diette olduğunu söyleme sen kendin yap hergün yürü gerçi sen diet yapmışsın benden iyi biliyorsun bide moralin hep yüksek olsun psikoloji ne kadar iyi olursa insan o kadar mutlu kilo veriyor bide çizerge çıkar hep beraber görelim kilo takibi ama böyle şeylerde moral çok önemlidir canım ben senin arkandayım vede herzaman sana destek olmak için burdayım canım ama azmedersen vede inanırsan kesin manken gibi olacan bitanem

Back
X