- 26 Haziran 2013
- 391
- 3.234
Yazili sinav la bitmiyor ve mulakat var zaten o asamaya gelin ben size anlatirim geceniz gunduzunuze karisisin hukuktsn basarilmezun olun maddeleri ezberleyin onlar birsey degil afedersn e.. miyim ben calisiorm uydurmasyon seylerle gelmeyin bir kisi soyleyin ya okul torpille kazanilmiyir bitmiyorda emegede sayginiz yok herseye siyaseti katmayin yillarca boyle yeni olan birsey degil amcam fizik ci o niye atanmadi aa tuh ya oysaki digeri partide demek bir bizde yok ne hikmetse ailesinde bir vekili birak muhtari olmayan insalr onlarin icindeymis gibi konusuyor tenzih ediyorum bilmeden konusmayin karalamak icin siyaset yapmaniz icin birseyler bilmeniz lazim gecmisinizi bilin tarihi bilin sonra yargilayinHmm.. Hakimlik savcılık sınavı sonrası referans muhabbeti nedir peki? Aydınlatın beni gerçekten bilmiyorum.
Bu arada konunun yazılı sınav sonrası geçer puan alan kişiler üzerinden konuşulduğunu anladınız umarım. Mülakatta esas alınan kriterler nedir bir fikriniz var mı zira biz anlayamadık henüz.