Atatürk'ün köpek ve atlarının isimlerini sayınız

Hmm.. Hakimlik savcılık sınavı sonrası referans muhabbeti nedir peki? Aydınlatın beni gerçekten bilmiyorum.

Bu arada konunun yazılı sınav sonrası geçer puan alan kişiler üzerinden konuşulduğunu anladınız umarım. Mülakatta esas alınan kriterler nedir bir fikriniz var mı zira biz anlayamadık henüz.
Yazili sinav la bitmiyor ve mulakat var zaten o asamaya gelin ben size anlatirim geceniz gunduzunuze karisisin hukuktsn basarilmezun olun maddeleri ezberleyin onlar birsey degil afedersn e.. miyim ben calisiorm uydurmasyon seylerle gelmeyin bir kisi soyleyin ya okul torpille kazanilmiyir bitmiyorda emegede sayginiz yok herseye siyaseti katmayin yillarca boyle yeni olan birsey degil amcam fizik ci o niye atanmadi aa tuh ya oysaki digeri partide demek bir bizde yok ne hikmetse ailesinde bir vekili birak muhtari olmayan insalr onlarin icindeymis gibi konusuyor tenzih ediyorum bilmeden konusmayin karalamak icin siyaset yapmaniz icin birseyler bilmeniz lazim gecmisinizi bilin tarihi bilin sonra yargilayin

Sadece AKP hükümetinde yolsuzluk , torpil oluyor ne pis ne ahlaksız bir hukumetmis ya bu akp hükümeti . Hak yemekten başka birsey yapmıyorlar . Ancak kendi kasalarını dolduruyorlar .
Sizi bizzat hukumete bildirecegim tek tarafli olmuyor boyle konusmalar

Maalesef bu iktidar yalakalarının sorunu bu.. Acaba böyle abes sorularla neyi ispata çalışıyorlar??
Yazık milletin haline..

Sizi bizzat hukumete bildirecegim tek tarafli olmuyor boyle konusmalar

Bazıları alttan alttan yazıyor ya onların duygularına tercüman oldum..

Ne diyeyim eski hükümetler çok iyiydi . Onlar zamanda hic olmamış gbi konuşuyorlar ..

Ha bu hükümette de oluyordur belki bilemeyiz . Ama şu bir gerçek adamlar birşeyler yapiyorlar . Sadece ben demiyorlar ..

Soruları şöyle bir inceledim .:KK53:

-Necip Fazıl Kısakürek’in hocası kimdir?
- Cumhurbaşkanı sarayı mimarı?
- Saat yönünde dönen gezegen?
-Plastik para birimine geçen ilk devlet?
- Atatürk’ün atlarının isimleri? (Sadece Sakarya'yı biliyordum.)
- Yurtdışına seyahate çıkan ilk Osmanlı padişahı?

sorularına cevap verebildim.

Soruların bazıları o kadar yersiz ki...:KK43:

Yazili sinav la bitmiyor ve mulakat var zaten o asamaya gelin ben size anlatirim geceniz gunduzunuze karisisin hukuktsn basarilmezun olun maddeleri ezberleyin onlar birsey degil afedersn e.. miyim ben calisiorm uydurmasyon seylerle gelmeyin bir kisi soyleyin ya okul torpille kazanilmiyir bitmiyorda emegede sayginiz yok herseye siyaseti katmayin yillarca boyle yeni olan birsey degil amcam fizik ci o niye atanmadi aa tuh ya oysaki digeri partide demek bir bizde yok ne hikmetse ailesinde bir vekili birak muhtari olmayan insalr onlarin icindeymis gibi konusuyor tenzih ediyorum bilmeden konusmayin karalamak icin siyaset yapmaniz icin birseyler bilmeniz lazim gecmisinizi bilin tarihi bilin sonra yargilayin
Siz noktasız virgülsüz mü mezun oldunuz o fakülteden? Biraz dikkat edin lütfen ben sizi anlamak içi bu kadar çabalamak zorunda değilim.
Emeğe saygısı olmayan biri de değilim ayrıca. Öyle olsam derdim ki ben yazılıyı geçeyim de mülakatta zaten işim kolay. Ki istesem cidden kolay olur çok net söyleyebiliyorum bunu.
Madde falan ezberlediğimiz yok. Fakülteye girdiğim günden beri hocaların tümü maddeleri ezberlemeyin yorumlamayı öğrenin dedi, ben de öyle yapmaya çalışıyorum. Siz de deneyin isterseniz. Belki daha kolay olur işiniz. Final dönemindeyim gecem zaten gündüzüme karışmış durumda, anlayabiliyorum sizi. Başarılar dilerim :)
Tüm hakim savcıları zan altında bırakmak gibi bir niyetim de yok ayrıca. Elbette torpil olmadan girenler de mevcuttur, ancak hala referans konusunda sorduğuma cevap vermemişsiniz? İşlevi nedir bunun?

Soruları şöyle bir inceledim .:KK53:

-Necip Fazıl Kısakürek’in hocası kimdir?
- Cumhurbaşkanı sarayı mimarı?
- Saat yönünde dönen gezegen?
-Plastik para birimine geçen ilk devlet?
- Atatürk’ün atlarının isimleri? (Sadece Sakarya'yı biliyordum.)
- Yurtdışına seyahate çıkan ilk Osmanlı padişahı?

sorularına cevap verebildim.

Soruların bazıları o kadar yersiz ki...:KK43:
Sen sınavı kesin kazandın canım, tebrik ederim :KK53:
Çünkü bu sorulara verilecek cevap maksimum 5-6 dır bence..

Bazıları alttan alttan yazıyor ya onların duygularına tercüman oldum..

Ne diyeyim eski hükümetler çok iyiydi . Onlar zamanda hic olmamış gbi konuşuyorlar ..

Ha bu hükümette de oluyordur belki bilemeyiz . Ama şu bir gerçek adamlar birşeyler yapiyorlar . Sadece ben demiyorlar ..
Eleştirmek kötü bir şey değil ki, haklı eleştiri yersiz övgüden iyidir bence.

Daha önceki hükümetlerin iyi olmaması bu hükümetin de haksızlık yapabileceği anlamına gelmez. Kendinden mesul tümü.

Iyi şeylerin de olduğu konusunda hem fikiriz. Temennimiz daha da güzellerinin olması, hataların sona ermesi. Bunun için de eleştirmek gerek diye düşünüyorum.

Eleştirmek kötü bir şey değil ki, haklı eleştiri yersiz övgüden iyidir bence.

Daha önceki hükümetlerin iyi olmaması bu hükümetin de haksızlık yapabileceği anlamına gelmez. Kendinden mesul tümü.

Iyi şeylerin de olduğu konusunda hem fikiriz. Temennimiz daha da güzellerinin olması, hataların sona ermesi. Bunun için de eleştirmek gerek diye düşünüyorum.

Bende oyle yapıyorum ..

X