Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ellerine sağlık canım.süper olmuş.nerden aklına geldi.değer valla atamız için helal sana.atamızada sonsuz saygılarımızla.bu vatana böyle bir ata birdaha gelmez.ruhu şad olsun. mekanı cennet olsun.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Sagolsun esim bana hediye olarak Atamizin buna benzer resminden yaptirmis. Hemen gidip cok güzel bir cerceve yaptirdim o resme özel. Yeni evimize tasindiktan sonra Atam`in resmini oturma odasinda yemek masamizin yanindaki duvara asmisim. Baktikca bana güc veriyor. Nur icinde yatsin. Gelen yabanci misafirlerinde cok hosuna gidiyor. Almanlar hele, resmi görür görmez, aaaa das ist ATATÜRK demeleri beni dahada mutlu ediyor. Evet o benim ATAM.
O bize harika bir memleket bıraktı.Bilhassa bayanlara birçok hak kazandırdı.Eminim yaşasa içi gayet rahat olurdu çünkü o üzerine düşeni fazlasıyla yaptı ,artık bundan sonrası bize kaldı..