- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
pesDemediğini mi söylüyorsunuz yani? İlk inkar eden sizi gördüm.
İyide gülüm ceza ve mükafatın yeri ahiret.Sözcü mü? Bu söz senelerdir olan birşey sözcü nerden çıktı?
Ayrıca Allah'a şirk koşmak öyle kolay değil. Ağzından çıkan her sözü Allah sizin gibi şirk olarak düşünüp gazap verseydi halimiz yamandı be gülüm. İyiki Rabbim gönlümüzü bilen, bize bizden yakın olan, düşüncemizi okuyan yoksa size kalsa cehennemlik tüm dünya.
O söz öyle değil o söz "Gökten İndiği Sanılan Kitapların Dogmaları" şeklindedir.
Orada da gökten indiği sanılan demekle, Kuran-ı Kerim ve diğer kitapların gökten indiğini savunan gerizekalılara ithaf edilmiştir. Allah'ı gökte sanan yobazlarıdır lafı. Kuran-ı Kerim'in kutsalına hakaret etse direk adını verirdi ve kitap derdi kitaplar değil. Dindeki hurafelere edilen sözü Kuran-ı Kerim'e direk bağladığınız için hep bu kin...
Adamı savunmuyorum burada ama adamın da şirk koşma amaçlı yazdığını düşünmüyorum. Yardım dilemeyi dua şeklinde algılamadım sadece.
Ha o amaçla yazdıysa günahı boynuna, yazmadıysa da adamın günahını alanın boynuna ne diyebilirim ki?
@HayyaL , verdiğin örnek gerçekten düşündürücü. Normalde görsen asla yazısını okumayacağın ya da onaylamayacağın bir insanın örneğini veriyorsun.
Bu kadın ne yapıyorsa herşeyi abartı yapıyor ve zaten öyle konuşuyor.
Neden iran ile Türkiye kıyaslanıyor ? Amaç ne Allah aşkına ? Başka ulkelerle neden kıyaslanmıyor ?
İyide gülüm ceza ve mükafatın yeri ahiret.
Dini bilgi ve hassasiyet ejsikliğine bağlıyorum bu cümleleri ben .cezaısını mükafatını Allah verir bilmem.
Ama Allah insana akıl vermiş ise ağzından çıkan sözün şirke girip girmediğini bilme yükümlülüğüde vermiştir.
Araştırıp öğrensin bi zahmet insanoğlu şirke giren cümleler nelermiş.
başka bir konuda zavallı bir üye bize nimetleri veren diye bahsetmişti.
yazık insan kendini ağzından çıkanı bilmeli.
olmasaydı olmazdıkı bana kimse açıklayıp yorulmasın ben neye inandığımı çok iyi biliyorum hamd olsun.
Olmasaydın olmazdık ne yeaaa
Tek kelam tanırım;
Ey sevgili, bu kainatı senin için yarattım....der Allah c.c.
Gerisi tırı vırı zırı
İmzamı hazmedemeyenlere kucak dolusu sevgiler!
Sizin Atatürk'e olan nefretiniz bitmediğine göre o güzel insan ölmemiş demektir.
Bu da biz Atatürk sevdalıları için en güzel cevap.
Onlar da yaşadı Evet. Gene var oldular ama ne gibi insan gibi mi?olmasaydı olmazdıktaki anlamı bile anlamak istemiyorsunuz. artniyetle bakılırsa her kelimeden bir anlam çıkar elbet. çocuklar bile bunun anlamını biliyor aslında.
hadi yinede çocuklara anlatır gibi anlatalım.
Atatürk olmasaydı evet biz olmazdık. yada olsakta bir ülkenin mandası altında olurduk. hindistanı bilirimiiniz. ingilizlerin hakimiyetindeki hindistanı. o dönem resmen hintliler 2ci sınıf vatandaştı. ingiliz sömürgesinde yaşadılar. ve hep aiağılandılar. tenlerşnin rengine varana kadar.
din bile aynı kalmayacaktı. lken özgür olmayacaktı. belkide gerçekten doğmayacaktın da
Olmasaydın olmazdık diyebileceğim tek kişiyi söyledim ne var bunda...ay apranx ne alaksı var yahu
konu din değil iman değil
benim inançlı biriyim allah şükür inançlarımı yerine getirmeye çalışırım bu inançlarımızı yerimize özgürce ister evde ister camide isterse bunu rahatça sözylem imkanını bile veren Atatürk se daha hale ne diye bambaşka yerlere çekiyorsunuz
yapmayın lütfen ALLAH yartıcıdır ona eş olamaz bu akla bile gelmez.PEYGAMBERİMİZİN İSLAMİYETİN PEYGAMBERİDİR.
ama TÜRKİYE nin lideri kurtarıcı ATATÜRK tür.ayrı ayır şeyler nasıl aynı şey gibi düşünüyorsunuz.etmeyin yapmayın lutfen
İmzamı hazmedemeyenlere kucak dolusu sevgiler!
Sizin Atatürk'e olan nefretiniz bitmediğine göre o güzel insan ölmemiş demektir.
Bu da biz Atatürk sevdalıları için en güzel cevap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?