• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atatürk’ü öldüremediniz gitti…

hatta ben dusundum kocama senı cok sevıyorum da demıcem
kocama sarılıp allahı cok sevıyorum dıcem
zira kocama senı cok sevıyorum dersem allahın adını almadıgım ıcın allahtan daha cok sevmıs olurum
ama sımdı kocama sarılıp allahı cok sevıyorum dersem allaha sarılmıs gıbı mı olurum

aha dinden cıktım şirk kostum gordun mu
napcam sımdı ben :KK70:

Bu konu kapatılmıştır hanımlar...

Evet Atatürk'ü putlaştıranlarda vardır lakin büyük çoğunluk bilir ki Atatürk ilâh değil bu ülkenin Başkomutanı ve lideridir.

Herkes Yaradanını da bilir, minnet ve saygı duyacağı insanı da bilir.

Olmasaydı Olmazdık denir zira bu aynen şuna benzer Fatih Sultan Mehmet olmasaydı, siz şu an İstanbul gibi bir Şehirde yaşayamazdınız, Osman Gazi olmasaydı Osmanlı bizim Ecdadımız diyemezdik, Atatürk olmasaydı belki yine Bulunduğunuz topraklarda ama kimbilir hangi ülkenin esareti altında devşirilmiş, dini, milliyeti elinden alınmış insanlar olarak yaşardınız.

Yoksa elbette Yaradan Allah'tır ama mevcudiyetlerimize vesile olan kullar nasip eder bizlere, derseniz ki Atatürk'ü mü vesile kıldı, iman kimdedir, inanç kimdedir bunun takdiri Allah katındadır, sorgulamak biz kullara düşmez.

Back