• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atatürk'me dil uzatan kesim!

Kim olursa olsun eğer Atatürk'e hakaret ederse,saygı göstermezse asla tanımam!!! benim için biter o insan.ona karşı olan sevgim bambaşka,biz Atatürk sevgisiyle büyüdük,her 10 kasımda ağlayarak büyüdük,bütün herşeyimizi ona borçluyuz.o bize Allahın gönderdiği bir mucize.

bendensin canım..bende çok seviyorum..:KK68:

Bende varım bende Sevmiyorum yaa ATATÜRK'Ü sevmeyenleri harta bogazım geliyor ...

Kim olursa olsun eğer Atatürk'e hakaret ederse,saygı göstermezse asla tanımam!!! benim için biter o insan.ona karşı olan sevgim bambaşka,biz Atatürk sevgisiyle büyüdük,her 10 kasımda ağlayarak büyüdük,bütün herşeyimizi ona borçluyuz.o bize Allahın gönderdiği bir mucize.
Kelimesi kelimesi sana katılıyorum canım. Ama ne yazikki aramızın değerini anlamayan bir nesil yetişiyor. Ben fanatik Kemalizm ciyim. Çocuğumu da aynı şekilde Aramızı severek büyütüyorum. Ne mutlu Türküm diyene.En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Atatürk' um canim benim..
Hele bide Atatürkçülüğu dinsizlikle bir tutanlar yokmu
Umukleyesim geliyor

Atatürk'e Düşman olarak büyütülmüş zavallılar ne yapsınlar kendilerince ortamlarda dikkat çekmek için ezberledikleri iftaraları söylüyorlar

o insanlar varya işte onlardan korkun.. çünkü atatürk türkiye ve türk halkı için savaşlar vermiş, neler düşünmüş, neler yapmış, nasılda uğraşmış, canını dişine takmış.. öyle söyleyen insanların dedelerine büyükannelerine tecavüz edilmesinin önüne geçmiş atatürk... soyumuzu korumuş. bugünümüzü bile düşünerek antlaşmalara imza atmış adamdaki cesarete, zekaya bakarmısınız... ve böyle bir adama dil uzatan insanlar yediği kaba pisleten insandır. böyle insanlar güvensizdir, zekası geridir, sinsidir, bu insanlardan korkun...

Çocukken okulda tam karşımızda asılı Atatürk portresi olurdu ya. Benim o resme bakarken içim ürperirdi, çalışkan olma, azimli olma duygusu oluşurdu içimde. Sanki sınıfta köşelere bile gitsem bana bakıyor gibi olurdu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e olan sevgim ve saygım çocukluğumdan beri var içimde. Bazen onun hakkında kötü şeyler söyleniyor, onlardan etkilendim. Ama artık böyle algı oluşturmaya çalışanlar benim için önemsiz. Atatürk'ü her menfaati için ismini kullanan ismini alet edenler de önemsiz. O bizim değerimiz. Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti ve Anadolu halkı için önemi yadsınamaz. Kim onu değersizleştirmeye çalışırsa bu milletin değerlerine, tarihine ihanet etmiş olur.

Onu çok seviyoruz çok özlüyoruz iyi ki vardın iyi ki varsın iyi ki bizim LİDERİMİZ BAŞKOMUTANIMIZ PAŞAMIZ BABAMIZ ATAMIZSIN.

ATAM NURLAR IÇINDE YAT..NE SENDEN GEÇERIZ .NE DE SENIN ESERLERINDEN..

20180603_143928.webp

Gittikçe büyüyen kenetlenen Ataturkçüleriz..bu insanı gururlandırıyor

Back
X