• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atatürk'me dil uzatan kesim!

Kim olursa olsun eğer Atatürk'e hakaret ederse,saygı göstermezse asla tanımam!!! benim için biter o insan.ona karşı olan sevgim bambaşka,biz Atatürk sevgisiyle büyüdük,her 10 kasımda ağlayarak büyüdük,bütün herşeyimizi ona borçluyuz.o bize Allahın gönderdiği bir mucize.
bende arkadaşım bende ..ne kadar mutlu oldum sizin gibi birilerinin varlığını bilince..Atatürk deyince içim acıyor..ne çok özlüyor varlığına ihtiyaç duyuyorum ..duygularıma tercüman olmuşsunuz...saygılar benden size..:KK36:

bende arkadaşım bende ..ne kadar mutlu oldum sizin gibi birilerinin varlığını bilince..Atatürk deyince içim acıyor..ne çok özlüyor varlığına ihtiyaç duyuyorum ..duygularıma tercüman olmuşsunuz...saygılar benden size..:KK36:
Bendende size saygı ve sevgiler... izmirde yaşıyorsun profiline baktımda.ayrıca izmirin güzel insanına bin selam olsun.

gönlümün cumhurbaşkanı...güzel insan ne büyüksün sen....

İzmire kucak dolusu sevgiler :) yariyil tatilinde ordayim insallah cok ozledim:) en cok da ataturkumun o guzel heykelini ozledim.. Her ne kadar o yoldan gecerken cekemesem de fotografini:)
güzel izmirimin güzel insanları...atamızın izindeyiz..son nefesimize kadar..son zamanları anlatan harika bir klip var teneke trampetin mutlaka seyredin....

bende izledim çok güzel.peki size bir şey soracağım: kurt seyit ve şurayı izliyor muydunuz? dizinin finalinde cumhuriyet kuruldu ya işte orada öyle duygulandım ki... İstanbul işgal altındayken Atatürk gibi büyük bir liderin gelip bu vatanı bu millete armağan etmesi insanı nasıl gururlandırıyor.Eğer dizi devam etseydi kurtuluş savaşını da eminim senaryoya dökerlerdi.

en büyük hayalim izmire yerleşmek.nedenini siz de tahmin edebiliyorsunuzdur:) oradaki insanların ne kadar yardımsever,güler yüzlü,merhametli,saygı ve sevgiye değer veren insanlar olduğunu bildiğim için.orada iyi arkadaşlıklar kuracağıma çok inanıyorum çünkü bir çoğu kültürlü ve seviyeli insanlar.inşallah gelirim ve huzuru bulurum.

dün gece bir kanalda Anıtkabir Belgeseli izledim, gecenin 2'sinde 3'ünde (başka saatte verseler şaşırırdım)... duygulanmamak mümkün değil, insan engel olamıyor gözyaşlarına. siteye pek girmediğim halde bugün tesadüfen konuyu gördüm, İstanbul'dan selam olsun her birinize En Büyük TÜRKİYE

Back
X