Atatürk Üniversitesi AÖF Çocuk Gelişimi (Kazanan, Okuyan, Bitiren herkes :) )

Ikinci universite olarak benide kapsar mi onu cok ogrenmek istiyorum.cunku ona gire basvuru yapicam ve bu bolum cok ii olucak benim icin.okudugum bolum cok zor ve yillardir bitiremedim en azindan bir diplomam olsun istiyorum.ogretmenligide sevdigim icin bu bolumu tercih etmek istiyorum

Cok ara vermek zorunda kaldim.birde benim bolumum gercekten cok zorlayici.2 yillikta devlet sansin zor oluyo genelde ucretli calisiliyo

Gecis oldumu olmadimi basvuru sonucumuzu ne zaman ogrenicez butun uni. Sinavlari bitti sanirim artik belli olur mu yoksa oldumu :)) kizimla nasil okucam derken bide hamile oldugumu ogrendim şok lardayim da

Arkadaşlar 2015-2016 ikinci üniversite kayıtları daha başlamadı heralde.atatürk üniversitesi açıköğretim sitesine bakıyorum daha 2014 yılın kayıt takvimini gösteriyor.bende kayıt düşünüyorum bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Temmuz 13 de açılıyor sistem

kızlar bişi soracağım örgün çocuk gelişim mezunları 2 yıllık bitirdikten sonra aöf nin okul öncesi öğretmenliğine direk başvurabiliyor peki bu ataaöf den 2 yıllık bitiren anadolu aöf nin okul öncesi öğretmenliğine geçemiyor mu?

Aöf de okul öncesi öğretmenliği artık öğrenci almıyor yıllar önce kapatıldı. 2 yillik onlisans çocuk gelişimi bölümü var sadece.

Gecis oldumu olmadimi basvuru sonucumuzu ne zaman ogrenicez butun uni. Sinavlari bitti sanirim artik belli olur mu yoksa oldumu :)) kizimla nasil okucam derken bide hamile oldugumu ogrendim şok lardayim da
Tercih yaptın mi ne oldu.

Tercih yaptın mi ne oldu.
Sorma cok uzuldum sinir oldum kendime yeni yeni hazmediyorum :)) ben hamile oldugumu ogrendim 18 aylik kizim var 5 aylik hamileyim onu hazmet cocugu memeden kes felan filan ben hic arastiramadim basvurdum sinavlar bitti birileri nereyi istedimi biliyomus gb beni cagirsnlar diye bekliyorum :)) anlican tercih yapmadim dusunemedim tuhaf ama aci gercek hala inanamiyorum :/// zaten 2 kucuk bebeyle okuyamazdim ((

2.tercihler var onu yap.17.21 ağustosta basliyacak. Anadolu Üniversitesi bu yıl çocuk gelişimi açtı 2 yıllık tercih vermen gerek orası içinde eğer yerlesirsen eski kaydını sildirip yeni kaydını yapıyorsun.

Nasil yani hala sansim varmi 17/21 agustos arasi bi okula gidip tercih mi yapicam? eski kaydini sildiriyosun ne demek? kaydim yokki benim. sinavsiz gecis icin basvurdum ucretini yatirdim baska bisi yapmadim da. Anadolu uni. Eskisehirdeki 2 yillik acikogretim acti oyle mi? Ben simdi tercih yapicaksam ataturk uni. 2 yillik acikogretim cocuk gelisimi ve anadolu uni. 2 yillik acikogretim cocuk gelisimi secicem o zaman dimi? Nasil yapicam?

Kusura bakma cok soru sordum ama cidden cok uzak kaldim bu okul dinav islerinden

Evet ek tercih var.bankaya para yatacak 17.21 ağustosta. 15 lira olur en fazla.şifrenizi vardır senin internet üzerinden yapabilirsiniz. Çocuk gelişimi 2 tane üniversite de var birisi anadolu birisi erzurum Atatürk Üniversitesi. Ikisinde tercih verebilirsiniz.
Hani senin anadolu universitesi işletme bölümüne kaydın var ya harc yatirmadigin için donmustu öyle söylemiştin eğer ek tercihte anadolu universitesine yerleşir isen eski kaydını dilekçe verip sildiriyorsun. Aynı üniversitede iki kayıt olmaz çünkü.

Yeni mi açıldı aöf te?? Ben 2. Üni için baktım göremedim bir kaç gün önce şimdi sizden duyunca çok sevindim.. Kitap veriyor aöf en azından. Tek farkı o olur benim için

2. Üni olarak kayıt açmamış sanırım sadece sınavla alıyor gibi gördüm şimdi

2. Üni olarak kayıt açmamış sanırım sadece sınavla alıyor gibi gördüm şimdi
2.üniversite olarak almıyor. Şuan. Bu yıl ygs ile.erzurum alıyor ama.ona kayıt olursunuz. On kayıt başlamış. Ama onlar kitap vermiyor.

2.üniversite olarak almıyor. Şuan. Bu yıl ygs ile.erzurum alıyor ama.ona kayıt olursunuz. On kayıt başlamış. Ama onlar kitap vermiyor.
Erzuruma ön kayıt yaptırdım da anadolu da alacak sandım sevindim bi an elinde kitap olmayınca zor geliyor çalışmak biraz. Hayırlısı artık :)

Ben bu yıl 2.üniversite kapsamında Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi aöf bölümüne kayıt yaptırdım. Anadolu Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi YGS ile Atatürk Üni 2.Üni ile de alıyor, BİLGİNİZE

Bnde bugun evraklarimi gonderdim ataturk uni 2.uni kapsamnda cocuk gelisimine kayit yaptirdim. Kitabi sikinti yapan arkadas fb ta bir suru grup var bu bolumun kitaplarini ve gecms yil cikms sinav sorularini bile cikti almis satan arkadaslar var bilgin olsun. Yillardr hayalimdi ogretmnlik okul oncesi ogretmnligi nasip olmadi zmninda. Smdi evliyim anneyim esimin destegiyle basvurdm ins 2 yila okul bitiririm uzatmadan bu bnm 3. Diplomam olacak snrasnda dgs denemk istiyorum. Benim szlere sormk istedigim orgun egitimde 4 yillik cocuk gelisimi bolumu ve okul oncesi ogretmenligi bolumu farki nedr cocuk gelisimine tamamlasak ogretmn olabiliyormuyuz formasyona fln gerek oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…