Atatürk ü kullandilar...

İşte bunlar birilerinin oyunu hep rose,
Eskiden bu tarz kiyas yoktu
Nokta

weis ben soruma cevap alamadım '' video görüntüsü istememi neye dayanarak aklama olarak algıladınız.
Hayır yani hiçbiri babamın oğlu değil ki öyle olsa bile yanlışın arkasında duran biri değilimdir de tuhafıma gitti.

weis ben soruma cevap alamadım '' video görüntüsü istememi neye dayanarak aklama olarak algıladınız.
Hayır yani hiçbiri babamın oğlu değil ki öyle olsa bile yanlışın arkasında duran biri değilimdir de tuhafıma gitti.

Sevmeyebilir saygi duyacak dendi mi cokk seyler yazarim burada:)) Öyle bakakalir insanlar..

Insanlara saygi duyacaksiniz diye parmak salayanlar acaba o insanlarin hangi degerlerine saygi duyuyor:))

Degerlerine saygi duyulmayan insandan kimse saygi bekleyemez.

Ayrica evet Atatürk e karsi saygi gösterilmeli, ben birileri gibi dilimi egip bükmem dogru ne ise onu söylerim, saygi duyulmali.

Hicbirsey icin duyulmuyorsa ölmüs bir insan olarak saygi duyulmali.

Ama kalkipta, Atatürk ü kullanarak insanlara zulm edildikten ve degerlerine, secimlerine, kararlarina her türlü saygisizlik edildikten sonra kimse saygi demesin..

Atatürk ü bir kisi sevmedigini söylüyorsa ben sevmiyorum diyene degil, o kisiye Atatürk ü kullanarak her türlü zulmü eden ve o kisiye bu negatif duyguyu hissettirene bakarim..

Atatürk ü de tüm liderleride kiyaslarim, dogruyu egriyi bulmak icin nasil düsünürsem düsünürüm, kimsede benim düsünceme ket vuramaz..

Ayrica birazda konuya yorum yapilsin:))

Zira konu Sarigül ün adamlarinin yaptigi sahtekarlik ve bu sahtekarlik icin kullandiklari Atatürk!

Eee bu konuda ne diyorsunuz:))

Biri atatürk'ü kullanır, öteki müslümanlığı. Ama halkımız saf duygularla inanmaya devam edicek. Sarıgül avucunu yalasın.

Atatürk'ü sevmeyen insanı anlarım. Sevmiyosan nankörsün diyemem. O dönemde kuyruğuna basılan, asimile edilmeye çalışılan, asimile edilemezse görmezden gelinen topluluklar var. Sevmesin hakkıdır. Ne diyim ki.

Öte yandan bugün çok daha kötülerini yaşıyoruz. Başbakanımız müslüman olmayan ya da bir dine inanmayan halkı kendi vatandaşı gibi bile görmüyor. Onun bacısı olabilmek için müslüman sünni ve başı kapalı olmak lazım.

Aradan 90 yıl geçmiş. Biraz daha çağdaş bir bakış açısı beklerdim. Atatürk'ten one gitmiş olmasını beklerdim. Çünkü insan hakları konularında çok değişti dünya. Onu da geçtim dünyada liderlik anlayışı kalmadı artık. evet zamanında bir öndere ihtitaç vardı ama artık yok. Metrolarda sağlam irade posteri fazla faşist ve antika bir yönetim anlayışının ürünü.

Son düzenleme:
bu konuya yorum anca böyle olur.:))
evet ya,Atatürkümüzün resmini asalım.
eee nerde resim.
resim birden yokolmuştur.
nedenler az çok biilinmektedir.
ee o zaman bulamadık. bari asmışken sarıgülünkünü asalım o zaman.
belki resmi bulamadılar deyip konuya, (çok gerçekçi tıpkı , konu gibi),bir mesaj yazayım:)

Son düzenleme:
Konuya cevap
Evet malesef bu ülke Atatürk'ü kullananlardan zarar gördü, Dini kullanalardan da çok zarar gördü ama bence bu ülkeye en büyük zararı içinde yaşayan vatandaşlar verdi. Bu kullanmalara engel olamadığımız için bizler verdik.Yanlışların karşısında olmayıp arkasında olduğumuz için bizler verdik.Yani aslında bu yaşananların hepsi bizim eserimiz.
(Atatürkü seviyorum ve bu ülke için yaptığı herşeye saygı duyuyorum.)

Video istemem neden aklama oldu diyrosunuz.

Bakin bir baska konu altinda, bir üye bir twit paylasmis, baska bir üyede o twit in sahte oldugunu söylemis, sizin cevabiniz ise " o twit sahte olabilir ama zihniyetlerini anlamak icin twit e gerek yok" böyle diyorsunuz.

Bir kesime karsi atilmis bir iftira var ve bunun yalan oldugu söyleniyor, siz ise o twit yalan olsada gercek zihniyetleri o diyorsunuz.

Orada belge olarak gösterilen sey yalan ciktigi halde ithamlara devam ederken burada 1000 lerce internet sitesi ve gazetelerde cikan haber icin benden video istiyorsunuz:)))

Bende video yok hanimefendi, gazeteleri televizyonlari arayip bu haberin videosu var mi ögrenin..

Ama bu kanit hassasiyetiniz sadece bir kesim icin olmasin!:))

Not: Bahsi gecen diger konu "Bakandan giderayak düşündüren sözler,başbakan da istifa etsin" konu basligindaki 9. sayfadaki yazilar!
[h=1][/h]

Kimsenin "Atatürk"ümüzü hiçbirşey için kullanmaya hakkı yok.Atatürk kullanılamaz ve kullandırılamaz,ancak ve ancak engin fikirlerinin,yüce kişiliğinin izinden gidilebilir.Ne Sarıgül,ne CHP ,ne başkası ve özelliklede sen weiss... kendi fikirleri için Atatürk"ümüzü kullanmayın..Atatürk"ü gerçekten özümseyebilmiş cumhuriyet aşığı bu halk bunlara asla prim vermiyor,ancak kendilerini yıpratıyorlar.

Benin hassasiyetim her durumda her durumda tweetin sahte olabileceğini de zaten yazmışım
ayrıca hatırladığım kadarıyla alt yorumlardada kendi twet hesabımın olmadığını dolayısıyla doğruluğu ya da yanlışlığıyla ilgili herhangi bir yorumda bulunmamış zihniyete dikkat çekmek istemişim. Ayrıca bu günde benzer bir zihniyete dikkat çekerek malesef Atatürk'ü kullanarak ülkeye zarar veren bir zihniyete de atıfta bulunmuşum.
Dolayısıyla daha önce yazdığım mesajları okuyup bu şekilde çımbızlamanıza da pek bir anlam veremedim doğrusu.
Neyse anlatmak istediğin karşındakinin anlamak istediği kadarmış size iyi günler diliyorum. Sevgiyle kalın.

Ayrıca chp yi sırf atatürkçü diye takım tutar gibi destekleyenlerdir bu işin sorumlusu.

Aynı akp ye sadece müslüman diye oy verenlerin yaptığı gibi.

Müslüman kesim akp nin yanlışlarını örtbas ededursun hala..

şu konudaki en güzel yorum diyebilirim.Atamızın kullanılmasından dem vurulan yorumlarda bile Atatürk'ün kullanıldığını görüyoruz.keşke yattığı yerde rahat bıraksalar artık.

Benin hassasiyetim her durumda her durumda tweetin sahte olabileceğini de zaten yazmışım
ayrıca hatırladığım kadarıyla alt yorumlardada kendi twet hesabımın olmadığını dolayısıyla doğruluğu ya da yanlışlığıyla ilgili herhangi bir yorumda bulunmamış zihniyete dikkat çekmek istemişim. Ayrıca bu günde benzer bir zihniyete dikkat çekerek malesef Atatürk'ü kullanarak ülkeye zarar veren bir zihniyete de atıfta bulunmuşum.
Dolayısıyla daha önce yazdığım mesajları okuyup bu şekilde çımbızlamanıza da pek bir anlam veremedim doğrusu.
Neyse anlatmak istediğin karşındakinin anlamak istediği kadarmış size iyi günler diliyorum. Sevgiyle kalın.

Benim bu aralar siyasi algılarımda bir bozukluk var , alıcılarımla oynamam lazım sanırım .

Şimdi tamamen anlamadığım için soruyorum ;

CHP İstanbul Büyük Şehir Belediyesine ait Sinan Erdem Spor Salonunda Chp nin aday tanıtımı toplantısında , Mustafa Sarıgülün resminin asılmasında zaten ne gibi bir sakınca vardır ki , adamlar önce Atatürk ü asacağız deyip sonra Sarıgül ü assınlar ?

Tamamen anlamadığımdan soruyorum :26: Ve heeey gidi aus heeey diye de ekliyorum

hah,işte deminden beri bunu bende soruyorum kendi kendime.
yasakmıdır tanıtımlarda adayların resmini asmak . ve bu yüzden bu tarz bir kandırmaya muı gidilmiştir.
hiç sanmıyorum
adaysan resim yassah kardeşim. biz seni zaten biliiz,resim zaten günah. koymayın resim neyn.
bumudur olay

Son düzenleme:

İşte Atatürk'ü asıcaz demişler ama Atatürk'ü asmayıp Sarıgül'ü asmışlar. Konu tamamen bu aslında.

Ben bakakalmam kim ne yazacaksa yazsın gereken cevap bende vardır mutlaka.
Evet yine tekrarlıyorum kimse Atatürk'ü sevmek zorunda değil ama saygı duymak ZORUNDA.Ülkemizi savaştan(kazanarak) çıkarıp,cumhuriyeti kurup egemenliği saltanattan alıp halka veren,çağının çok ötesinde devrimler yapan bir liderle herhangi bir başbakanı kıyaslamak da abesle iştigaldir.

İşte Atatürk'ü asıcaz demişler ama Atatürk'ü asmayıp Sarıgül'ü asmışlar. Konu tamamen bu aslında.

O kadarını anladım şükür de .

Böyle bir yasak yok ki benim bildiğim . Zaten adaylarının tanıtımını yapıyorlar , resimle de taçlandırırlar , bunun için yalana gerek yok ki .

Yok baktım şimdi , 1 Ocaktan itibaren seçim kurulunun yasakları kalkıyor , resimde as , şiir de as .

Offf bir de seçim arabaları başlayacak şimdi türlü türlü şarkılar eşliğinde

Bilemedim :26:

Neden buna gerek duysunlar çözsem , konunun aslına yorum yapacağım da . Hatta ikisini yan yana asıp daha da pekiştirirlerdi tanıtımı , hep böyle olmuyor muydu zaten ?

Aynen öyle bir arkadaş tartışmaya değer bulmuş açmış konuyu. Konuyla ilgili video var mı diye sorduğum içinde aklamak isteyen oldum fena günahımı aldılar ya neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…