Sarıgülün 'S'si anılmazken birden Sarıgül bu nefreti nasıl oluşur birebir örneğisin weiss :) Önümüzdeki 3 ayda beklıyoruz devamını bu tarz paylaşımların :)
Dememişler etmemişler öyle inanarakta yazıyorsun ki gören seni sinan erdemde sanıcak
Paylaştıgın sitede ya cemaate giydirilmiş ya sarıgüle.Sitede bir diğer haber ''Marmaray artık Tayyip Erdogan'ın''
Sık kullanılanlarına ekle
Weiss'in ücretsiz avukatı değilim biliyorum ama bu eleştirini haketmiyor. Weiss kendi savunmasını benden iyi yapar. Ama kime yapılırsa yapılsın haksızlığa dayanamıyorum.
Bir haber paylaşılmış.Buradaki konu Sarıgül, Kırmızıgül, Morgül sevgisi veya nefreti değil. Birisi seviyor diye herkes sevmek zorunda da değil. Türkiye'de son 10 yıldır Atatürk'ü tedavülden kaldırma çabaları var. Konunun içeriği bu. Okyanus ötesinden öyle emir geliyor çünkü. Saymayın Kılıçdaroğlu gittiğinde ödevler verilmiş anlaşılan.
Marmaray kimsenin şahsi malı değildir. Sahibi Türk Milleti'dir.
Atatürkü biri olarak gören ve bu şekilde nitelendiren her kim olursa olsun benim için nankördür. nokta..Yani o insanlarda söyle mi demeli " Recep Tayyip Erdogan i sevmiyor olanlara ben sevmiyor diyemem olsa olsa nankördürler" mi demeli.
Bana kalirsa dememeli, kimsenin kimseyi sevme zorunlulugu olmadigi gibi, birini sevmemekte kimseyi nankör yapmaz.
Atatürk ilah degil, sevmeyen sevmez, seven sever ayni sekilde Recep Tayyip Erdogan da öyle.
O yüzden klasik cümleler beni ırgalamiyor.
Atatürkü biri olarak gören ve bu şekilde nitelendiren her kim olursa olsun benim için nankördür. nokta..
Başbakanla hele Atatürkü kıyaslamak ise trajikomiktir:)))
tekrar nokta:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?