Ataşehir,Kadıköy,Ümraniye,Üsküdar,Kartal,Pendik

yaa kısçelerim
bende katılmak isterim aranıza hemide ne biçim amma velakin 10 ekimde taa çatalcadan misafirim gelicek mafoldumben bu yüsden üzgünüm tabi emm ne idek, başka zaman katılcam inş. aranıza.. size güzel birgün diliyorum :gitme:

tamam ümraniye ikea olsunda arkadaşlar ..ben hiç gitmedim etmedim oraya yaw bana tarif edin...otobüse binince nerde incem sizi nası bulcam :D ayrıca sizin olduğunuzu nasıl anlayacam :D herkes karanfil taksin yakasına madem :teytey::teytey:

Son düzenleme:
canım haftaya uygun görünüyor
isste çok zor bi durum evliyim anca gelecek misafirime o gün için randevu verebilmiştim önceden..
yoksam çok istiyorum sizlerle buluşmayı bende mafoldumben

tatlım kızlarada uygunsa benim için ok. dir
havada beter bu hafta zaten... kalabalık olsak daha ii olur ..

tamam ümraniye ikea olsunda arkadaşlar ..ben hiç gitmedim etmedim oraya yaw bana tarif edin...otobüse binince nerde incem sizi nası bulcam :D ayrıca sizin olduğunuzu nasıl anlayacam :D herkes karanfil taksin yakasına madem :teytey::teytey:

nereden geleceksin Pandora yardımcı olmaya calışayım

bööle bi talepte bulunsam onlara haksızlık etmiş olurmuyum diee düşünüyoruum..
sonuçta bu uzun zamandan beri istenen bi buluşmaydı..
isterim tabii ama olmıycaksada başka zaman katılırım aranızaa, nii iiideek kafamçokkarıştı

kızlar havalar cok soğuk ve yağışlı görüşmeyi erteleyelim bu şekilde cocukla mümkünatı yok gelemem
yada önceki gibi bitli gelecekler sende toplansın anacım eğer görüşmek istiyosanız ....

ayrıca ben bilmiyorum ki ümraniyeyi :S valla kimsede tarif etmedi :s eğer yarın olursa ben gelemem büyük ihtimal..hemde gerçekten hava soğuk çocuklu bayanlara zor olur bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
kız sana tarif edecektim ama oraya otobüs yok ki pendikten :)) aktarmalı gelebilirsin bostancıya bostancıdan da 19-d var ona binceksin benim bildiğim .yarın bu havada buluşulmaz zaten buz gibi

evet canım aktarmalı gelicem ztn de nası gelcem (: ümraniyede nerde incem bunları bilmiom :D sora sora ikea demişler ama kaybolma riskinide unutamıyorum (:
bencede buz gibi..biz önemli değilizde çocuklar için zor olur :(

pendikten bostancı arabasına biniceksin ,bostancıda inip 19-d arabasına binip çakmak köprüsünde ineceksin oradan ikea nerede diye sorsan hemen gösterirler zaten canım ,
yalnışım varsa tarif konusunda yazın kızlar

pandora ben gelemem yarında cünkü böyle olacakmış hava , ben bile üşüyorum cocuklar donar

yinede bitli bgn yazar eğer o ve baska kişiler gelirse gidersin sen tatlım[/B].

Son düzenleme:
Back