- 8 Şubat 2017
- 222
- 109
- 103
- 44
- Konu Sahibi basim dertte
-
Merhaba okul hakkında bilgim yok fakat bu testi nerede yaptırdınız ve kaç yaşında yapılıyor zeka testleri.Merhaba çocuğu hasan akanda okuyan var mı acaba?tavsiyelere ihtiyacımız var.
Oğlum Stanford binet testinde çok üstün zekalı çıktı.ve biz çok kararsiziz.devlette hasan akana mi gondersek yoksa özel okula mi?onun için hangisi doğru olur kestiremiyiruz.tavsiyelerinize ihtiyacımız var.
Ataşehirde mi bahçeşehir mi okul.Aslında üstün zekalı olduğu için özel okulların çocuğunuzu tabiri caizse kapış kapış almaları lazım.Merhaba,testi tuzdevde yaptırdık.oglum yaklasik 5.5 yasindaydi yaptirdigimizda.
okulu da bahcehire yazdırdım.yeni açılan bir şubesine %50 indirim ile yazdırdım.oglumun şansına denk geldi şükür.
Soyaktaki bahçeşehir.Ataşehirde mi bahçeşehir mi okul.Aslında üstün zekalı olduğu için özel okulların çocuğunuzu tabiri caizse kapış kapış almaları lazım.
Test ücreti ne kadar dı. Kaç yaştan itibaren yapılıyor acaba.İlerde ben de düşünüyorum. Fİyatı ne kadardı.
Neler sizi üstün zekalı olduğunu düşündurtru?kız mı erkek mi çocuğunuz bir de?biz 2 yaşındayız henüz :)
Yanlış anlamayın üstün zekalı olduğunu düşünmüyorum ben.Sadece zeka seviyesini öğrenmek için ilerde yaptırmak istiyorum.Neler sizi üstün zekalı olduğunu düşündurtru?kız mı erkek mi çocuğunuz bir de?
Hafızası çok kuvvetli.1.5 yaşındayken konuşmaya başlamıştı.butun arabaların markalarını biliyordu .Yanlış anlamayın üstün zekalı olduğunu düşünmüyorum ben.Sadece zeka seviyesini öğrenmek için ilerde yaptırmak istiyorum.
Ben size sorsan nasıl anlaşılıyor mesela kaç yaşında anladınız siz üstün zekalı olduğunu maşallah diyelim
Anaokulu.kres yani ama bütün öğretmenleri hem.fikirdi.oglumun zeki olduğunu düşünüyorlardı.Maşallah.Bizimki üstün zekalı değil onu biliyorum şimdi daha da çok anladım:))Anaokulu öğretmeni mi yönlendirdi.Normal devlet okulundaki mi.Allah yolunu açık etsin.
merhaba konu 1 sene eskide kalmış umarım görürsünüz. çocuğunuzu hangi okula verdiniz hasan akan okulu hakkında iyi veya kötü fikirler edinebildinizmi?Merhaba çocuğu hasan akanda okuyan var mı acaba?tavsiyelere ihtiyacımız var.
Oğlum Stanford binet testinde çok üstün zekalı çıktı.ve biz çok kararsiziz.devlette hasan akana mi gondersek yoksa özel okula mi?onun için hangisi doğru olur kestiremiyiruz.tavsiyelerinize ihtiyacımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?