İlköğretim Yorum ve Soruları Ataşehir hasan akan ilkokulu?

basim dertte

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
222
109
43
Merhaba çocuğu hasan akanda okuyan var mı acaba?tavsiyelere ihtiyacımız var.
Oğlum Stanford binet testinde çok üstün zekalı çıktı.ve biz çok kararsiziz.devlette hasan akana mi gondersek yoksa özel okula mi?onun için hangisi doğru olur kestiremiyiruz.tavsiyelerinize ihtiyacımız var.

Oğlum Stanford binet testinde çok üstün zekalı çıktı.ve biz çok kararsiziz.devlette hasan akana mi gondersek yoksa özel okula mi?onun için hangisi doğru olur kestiremiyiruz.tavsiyelerinize ihtiyacımız var.
Merhaba okul hakkında bilgim yok fakat bu testi nerede yaptırdınız ve kaç yaşında yapılıyor zeka testleri.
Özel okul imkanınız varsa daha iyi olur sanırım.Ne yaptınız bir de merak ettim.

Merhaba,testi tuzdevde yaptırdık.oglum yaklasik 5.5 yasindaydi yaptirdigimizda.
okulu da bahcehire yazdırdım.yeni açılan bir şubesine %50 indirim ile yazdırdım.oglumun şansına denk geldi şükür.

Merhaba,testi tuzdevde yaptırdık.oglum yaklasik 5.5 yasindaydi yaptirdigimizda.
okulu da bahcehire yazdırdım.yeni açılan bir şubesine %50 indirim ile yazdırdım.oglumun şansına denk geldi şükür.
Ataşehirde mi bahçeşehir mi okul.Aslında üstün zekalı olduğu için özel okulların çocuğunuzu tabiri caizse kapış kapış almaları lazım.
Test ücreti ne kadar dı. Kaç yaştan itibaren yapılıyor acaba.İlerde ben de düşünüyorum. Fİyatı ne kadardı.

Ataşehirde mi bahçeşehir mi okul.Aslında üstün zekalı olduğu için özel okulların çocuğunuzu tabiri caizse kapış kapış almaları lazım.
Test ücreti ne kadar dı. Kaç yaştan itibaren yapılıyor acaba.İlerde ben de düşünüyorum. Fİyatı ne kadardı.
Soyaktaki bahçeşehir.
Maalesef öyle değil.aksine özel eğitim.icin daha uçuk fiyatlar talep ediliyor.ben de öyle düşünerek testi yaptirmistim.en azından burs verirler diye.ama hiç umduğum gibi olmadı.
Stanford binet testi yapıldı.6 yaşından küçük çocuklara yapılıyor.6 yaşından sonra wisc r testi yapılıyor.o daha geçerliliği olan bir test.

Neler sizi üstün zekalı olduğunu düşündurtru?kız mı erkek mi çocuğunuz bir de?
Yanlış anlamayın üstün zekalı olduğunu düşünmüyorum ben.Sadece zeka seviyesini öğrenmek için ilerde yaptırmak istiyorum.
Ben size sorsan nasıl anlaşılıyor mesela kaç yaşında anladınız siz üstün zekalı olduğunu maşallah diyelim

Yanlış anlamayın üstün zekalı olduğunu düşünmüyorum ben.Sadece zeka seviyesini öğrenmek için ilerde yaptırmak istiyorum.
Ben size sorsan nasıl anlaşılıyor mesela kaç yaşında anladınız siz üstün zekalı olduğunu maşallah diyelim
Hafızası çok kuvvetli.1.5 yaşındayken konuşmaya başlamıştı.butun arabaların markalarını biliyordu .
3 yaş civarında 40 sayfalık(ama her sayfada birer cümle şeklinde) bir kitabı ezberden okuyordu.ama asıl geçen sene matematiğe çok yeteneği olduğunu kesfetik.kendi kendine 5 basamaklı sayilari okumaya başladı .çok kolay toplama yapabiliyor..kendi kendine okumayı öğrendi.
Okuldaki mental öğretmeni zaten bizi yönlendirdi.oglunuz kesinlikle çok farklı.ustun bı yeteneği var matematiğe dedi.test yaptırıp tanılatin oğlunuzu dedi.biz de yaptirdik

Maşallah.Bizimki üstün zekalı değil onu biliyorum şimdi daha da çok anladım:))Anaokulu öğretmeni mi yönlendirdi.Normal devlet okulundaki mi.Allah yolunu açık etsin.

Maşallah.Bizimki üstün zekalı değil onu biliyorum şimdi daha da çok anladım:))Anaokulu öğretmeni mi yönlendirdi.Normal devlet okulundaki mi.Allah yolunu açık etsin.
Anaokulu.kres yani ama bütün öğretmenleri hem.fikirdi.oglumun zeki olduğunu düşünüyorlardı.
Umarım oğlumuz için doğru kararlar verebilmişizdir
Bütün çocuklarımız mutlu olsun inşallah:)

Merhabalar. Benim 17 aylık bebeğim de 3 kelimelik cümleler kurabiliyor. Telaffuzu çok duzgun. "Biz pağka gittik" kadar :) Kelime haznesi çok genis, bir ay önce saymistim 400 kelime söylüyordu. Bu ay dil gelisiminde adeta bir patlama yasadi, bizi çok sasirtiyor. Hafızası çok kuvvetli. 4 ay önce halasını ziyarete gittigimizde kendi kizinin çorabını giydirmisti halasi. O çorabı bugün oyuncak sepetinden cikti, çorabı giydi ve "hala verdi" dedi. Evet kendi kendine çorabını, sapkasini da giyebiliyor. Teyzesinin kulağına küpe takmıştı, miknatisli değil, bildiğimiz iğneli kupelerden. 9 aylıkken kalem kapagini çıkarır takardi, normal ince kağıt kitapları kendi çevirir okurdu. 15 aylıktan beri yetişkin gibi kalem tutar ve çok rahat kullanir.

Mesleğim gereği alanda bilgi sahibiyim ama tecrübenin bu noktada bilgi kadar değerli oldugunu goruyorum. Bu yüzden size sormak istedim konuyu görünce. Bebegim 2 yaş sendromuna girdi sanirim. Çok hırçın, öfkeli, engellenmeye asla tahammül edemiyor ve söylediğim her şey için inatlasmaya basladi. Örneğin parka gitmek istiyor ama aynı zamanda ne çorap giymeyi kabul ediyor ne mont. Tek amacı muhalefet etmek.

Sizin çocuğunuz 2 yaş sendromu yaşadı mı? Bebeklikte inat ve hırçınlık ne durumlarda yasadiniz? Kriz anında başarılı olduğunuz yöntem var mı? Cocugunuzun duygusal gelişimi nasıl, sizi endişelendiren şeyler yasadiniz mi? Mesela benim bebeğim icerigini zararsız bulduğum bir cizgifilmde çocuk kaplumbagisini kaybetti ve ağladı diye uzun uzun ağladı ve sakinlestirmekte çok zorlandim. Daha 14 aylikti.

merhaba konu 1 sene eskide kalmış umarım görürsünüz. çocuğunuzu hangi okula verdiniz hasan akan okulu hakkında iyi veya kötü fikirler edinebildinizmi?

X