Atasay Nazar Alyans

bilmem hiç öle düşünmemiştim..:bbo:bence içinde olması daha güzel a.s

kızlar sırf marka parası verilio bence.biz iki alyansı 850 ye aldık. favori de sorduk alyans 1050 dedi. model aynı değil ama boyutlar aynıydı.hiç gerek yok markaya

Bencede çok güzeller bunlar. Nişanlanmak üzere olan arkadaşlara şiddetli tek önerim içinize sinen bişey edinin o anlık dandik bişey almayın sakın.

alyanslar güzel ama nazar boncuğu gereksiz..

çok, girintili çıkıntılı modelleri kullanmak zor oluyor sabun,krem deterjan kalıntıları kaçıyor sık sık sarrafa götürmek parlattırmak gerekiyor.düz modeller en kullanışlı

işte bu diyeceğim bir model yok.
tk epirisi içinde nazar boncuğu reami olması.
kaldık bunu da benden başkası bilmeyecek.
e ozaman bir nazar boncupu için neden daha fazla para vereyim ki.
ayrıca şuan özel olarak alyans yapan yerler var ve bu tip bir marka adına para almadıklarından daha ucuza aynı alyansları yapabiliyorlar.
ben gidip de atasay gibi koçak ya goldaş gibi biryerden altın almam.
altın altındır fazladan para vermem.
ki vermedim de alyansçıda istediğim moddel yüzğü istediğim şekilde yaptırdım içime de sindi

valla bende çok beğendim özellikle en baştaki klasik modeli ama biraz pahalı yani en azından evli ve halihazırda alyansınız varsa gereksiz geliyor. ama gözüm de kaldı yani :umursamaz:

Bende değiştirmeye karar verdım alyansımın modelini,ama içinde nazar boncuğu olmayan düz kalın sarı halinı alacağım.Hoşuma gitmedi içinde nazar boncuğu olması saçma yani.Bir de taşlıları pek beğenmiyorum taşları pırlanta olsa alırım ama olmadığından sürekli parlatmak gerekir.Uğraşılmaz.

Son düzenleme:
Yeni alyans modelleri ilginc ama ben kuyumcuda yaptiracagim daha ozgun bir modeli tercih ederdim en azindan yillar once kendi cizdigim modeli yaptirmistim, herkes cok begenmisti...[/B-tatlicadiarzu-

ilk bastakinin aynisi bizim alyasimiz ama biz 2 bucuk sene önce evlenmisdik o zamn nazrlikli yokdu tabi ama simdi olsa kesin bunu alirdim cok güzel

bildiğim kadarıyla nazar değmemesi için boncuğun görünmesi gerek bunlarda görünmüyor, gereksiz bir ayrıntı bence

boncuk gereksiz bence de,kendim bile görmeyeceğim ki başkası görsün....dış kısımları güzel ama

geçen hafta nişanım vardı kuyumcuya alyans bakmaya gittik ve ben nazar alyanslardan istedim.
kuyumcu iç kısmında olduğu için bir süre sonra ter ve sürekli kullanılacak olmasından dolayı oksitlenip resimin zarar gördüğünü ve zamanla silindiğini söyledi. (ne derece doğru bilemem ama paylaşmak istedim)
bizde başka alyans aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…