- 21 Nisan 2016
- 3.522
- 6.731
- 27
-
- Konu Sahibi Merkur Retrosu
Ben her gün deneme çözerdim şimdi ertelendiğinden beeei haftada 2 anca çözüyorum o kadar yoruldum kiBende kendime bı düzen kurmustum çalışma planı hepsi alt üst oldu sil baştan oldu toparlanamiyorum
Ben de böyle zannettimAtanmış KK kadınları diyince KK’de belirli bir seneyi devirmiş, yorumları popüler olan üyeleri kast ettiniz sanmam?
Hava sıcaklığı da etkiliyo. Eğer konu sahibi için sakıncası yoksa burası birbirimizi motive etme alanı olsunBen her gün deneme çözerdim şimdi ertelendiğinden beeei haftada 2 anca çözüyorum o kadar yoruldum ki
Yalnız olmadığını bilmek de bir motivasyon değil midir?Hava sıcaklığı da etkiliyo. Eğer konu sahibi için sakıncası yoksa burası birbirimizi motive etme alanı olsun
Edebiyatbransınız neydi hocam aynı durumda sayılırız
33 yasında mısınız ? bransınız ne hocamİçimden bir ses çık kısa bir süre sonra atanacaksın
Maaşın ve düzenin olacak diyor
Sabır
Az kaldı
Çok az
Öğretmen değilim33 yasında mısınız ? bransınız ne hocam
hmm konu sahibesi için yaptınızÖğretmen değilim
Memur da değilim
Ben intiharın eşiğindeyken atandım.abartmadan söylüyorum.1, 2 ay devam etseydi sonum gercekten buydu.hayatla hiçbir bağlantım kalmamıştı mutsuzluktan.çok ağladım, her gece uyumadan önce saatlerce ağlıyordum.sonra oldu işte.ben de geç olduğunu bundan sonra olmayacağı düşünüyordum.evet yalnız yaşamak bence de çok güzel birşey.ama insanoğlu herşeye alışıyor.hiçbir şeyi abartma.Hanımlar aylardır kpss ye çalışıyorum. Kpss A türünden uzmanlık kadrolarına girmek için çabalıyorum. İyi bir hukuk fakültesinden mezun avukatım. Ülkece herkesin malumu, sınavın ilk aşamasına girdikten sonra sınavımız iptal oldu. O gün bu gündür motive olamıyorum, içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor, geleceğe dair hep karamsar düşünüyorum.
Hayalim ablamın ve erkek arkadaşımın bulunduğu Ankara’ya atanmak. Zaten bir süre orada staj yaptım ve çalıştım. Şimdi memur olarak gitmek istiyorum kısmetse. Hep hayalimdir; düzenli bir maaşım olsun, tek başıma ev kiralayıp kendi düzenimi kurayım, kenara azıcık da olsa para atayım ne bileyim ufak tatiller için falan. Sonra ilerisi için erkek arkadaşımla evlilik yoluna girmek istiyoruz (o da benimle aynı meslekten ve 2 yıldır sevgiliyiz kendisiyle).
Çok heves ediyorum ayakları üzerinde tamamen durabilen kadınlara. Daha önce konu açmıştım aile evinde huzurum çok kötü. Kendi kendime yetebilmek, yanımda sevdiğim insanla yaşamak en büyük hayalim.
Sizden ricam birazcık moral, motivasyon. “Zamanında ben de çok karamsarlığa düştüm, yoruldum ama sonra atandım ve şöyle şöyle düzenimi kurdum, hayatımdan mutluyum, sen de yaparsın” şeklinde cümleler kurmanıza, kendi hikayenizi anlatmanıza ihtiyacım var.
Şimdiden çok teşekkürler
Burada atandığını söyleyenlerin hepsinin hikayesi farklı. Kimi önlisanstan mezun olup atanmış, kimi sağlıkçı 70 alıp atanmış. Kpss'de derece yapıp atanamayanlar var mesela. Bence başkalarıyla kıyaslamak sizin moralinizi bozar. Daha önce ben de sizin gibi düşünüyordum ama konuşuyorsun, branşlar farklı o 70 alsa atanıyor sen 95 alsan atanamıyorsun (örnek verdim sadece).Hanımlar aylardır kpss ye çalışıyorum. Kpss A türünden uzmanlık kadrolarına girmek için çabalıyorum. İyi bir hukuk fakültesinden mezun avukatım. Ülkece herkesin malumu, sınavın ilk aşamasına girdikten sonra sınavımız iptal oldu. O gün bu gündür motive olamıyorum, içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor, geleceğe dair hep karamsar düşünüyorum.
Hayalim ablamın ve erkek arkadaşımın bulunduğu Ankara’ya atanmak. Zaten bir süre orada staj yaptım ve çalıştım. Şimdi memur olarak gitmek istiyorum kısmetse. Hep hayalimdir; düzenli bir maaşım olsun, tek başıma ev kiralayıp kendi düzenimi kurayım, kenara azıcık da olsa para atayım ne bileyim ufak tatiller için falan. Sonra ilerisi için erkek arkadaşımla evlilik yoluna girmek istiyoruz (o da benimle aynı meslekten ve 2 yıldır sevgiliyiz kendisiyle).
Çok heves ediyorum ayakları üzerinde tamamen durabilen kadınlara. Daha önce konu açmıştım aile evinde huzurum çok kötü. Kendi kendime yetebilmek, yanımda sevdiğim insanla yaşamak en büyük hayalim.
Sizden ricam birazcık moral, motivasyon. “Zamanında ben de çok karamsarlığa düştüm, yoruldum ama sonra atandım ve şöyle şöyle düzenimi kurdum, hayatımdan mutluyum, sen de yaparsın” şeklinde cümleler kurmanıza, kendi hikayenizi anlatmanıza ihtiyacım var.
Şimdiden çok teşekkürler
Merhaba ne kadar süre çalışmıştınız temeliniz varmıydı.. Ben onlısansa hazırlanıyordum fakat bır haftadır bıraktım.. Çunkı yetısmeyecek konularım henuz bitmedı test cozmeye baslamadım.. Nasıl hazırlandınız ve ne kadar süredeKpss B memuruyum. Sinava hazirlandigim donem ozel sektorde calisiyordum. Cok minimal bir hazirlik sureciyle yeterli puani aldim. Sana da cok cok basarilar.