Atamalar

Roza30

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2023
690
547
23
Çok üzücü bir haber aldım bu gece ags 2025 için yalnızca 10 bin kontenjan ayırmışlar tarihteki en düşük öğretmen atama sayısı. 20 binde 200 kişi versiler geçen yıl bu sefer 100 kişi bile almazlar. Neye tutunursam elimde kalıyor. Evlilik yoluna giriyorum olmuyor. Atanayım diyorum kötü bir sürecw denk geldim. Lanetli bir insanım galiba. Şansım yok hiç

Çok üzücü bir haber aldım bu gece ags 2025 için yalnızca 10 bin kontenjan ayırmışlar tarihteki en düşük öğretmen atama sayısı. 20 binde 200 kişi versiler geçen yıl bu sefer 100 kişi bile almazlar. Neye tutunursam elimde kalıyor. Evlilik yoluna giriyorum olmuyor. Atanayım diyorum kötü bir sürecw denk geldim. Lanetli bir insanım galiba. Şansım yok hiç
size özel bir durum dğeil ki

burası BDV genelde kaynanam kaynım komşum fena, kocam aldattı vs. konuları açılan bir yer, burada bile 2 senedir herkes "atamalar düştü, bu sene hiç almazlar kendinize başka yol bulmaya çalışın" diyip duruyor

çok üzücü , zor, hafife almıyorum da demek istediğim bu halden muzdarip milyonlar varken evren bi benim üstüme geliyor gibi bir kafa yaşanacak bir durum değil

atanmadan ya da düzenli bir işiniz olmadan evlenmek zaten iyi bir seçenek değil çoğu zaman ve binlerce kişi aynı sıkıntıları yaşıyor

size özel bir durum dğeil ki

burası BDV genelde kaynanam kaynım komşum fena, kocam aldattı vs. konuları açılan bir yer, burada bile 2 senedir herkes "atamalar düştü, bu sene hiç almazlar kendinize başka yol bulmaya çalışın" diyip duruyor

çok üzücü , zor, hafife almıyorum da demek istediğim bu halden muzdarip milyonlar varken evren bi benim üstüme geliyor gibi bir kafa yaşanacak bir durum değil

atanmadan ya da düzenli bir işiniz olmadan evlenmek zaten iyi bir seçenek değil çoğu zaman ve binlerce kişi aynı sıkıntıları yaşıyor
Düzenli iş atanmak ile olurdu da oda çok zor. Bırakmaktan başka yol kalmadı. İş bulabilirsem çalışıcam artık

Ben 28 yaşındayım benim zamanımda bile öğretmenlik tercih ettirilmezdi anca sınıf okul öncesi özel eğitim vs. Yeni bir durum değil

Isin daha kötü yanı 10 bin kişi eğitime gidip 14 ay eğitim alacak ama atanması yine 14 ay olmaz 🥺 gidişat güzel değil malesef, öğretmenlik dışı diğer branşlarda ağlanacak halde 🥺

Ben 28 yaşındayım benim zamanımda bile öğretmenlik tercih ettirilmezdi anca sınıf okul öncesi özel eğitim vs. Yeni bir durum değil
Bizim alımlar iyiydi o yüzden yazdım ilköğretim matematik öğretmenliğini ama ilk defa geçen yıl çok az aldılar ve bu yılda daha az.

Isin daha kötü yanı 10 bin kişi eğitime gidip üç yıl sonra atanmış olacak 🥺 gidişat güzel değil malesef, öğretmenlik dışı diğer branşlarda ağlanacak halde 🥺
Alım iyi olsaydı ona bile razıydım yeterki atanayım ama alımda berbat.

Bizim alımlar iyiydi o yüzden yazdım ilköğretim matematik öğretmenliğini ama ilk defa geçen yıl çok az aldılar ve bu yılda daha az.
Farklı alan dene kpss b puanın iyiyse bazı uzmanlıklar var. En kötü polislik katiplik. Geç olmadan tekrar okuyabilirsin belki

Farklı alan dene kpss b puanın iyiyse bazı uzmanlıklar var. En kötü polislik katiplik. Geç olmadan tekrar okuyabilirsin belki
Düz memurluk çift yıllarda oluyor sanırım. Ne gibi uzmanlıklar acaba kpss b puanı dediğiniz hangi puan türü

Ben hemşireliğe başladığımda atanmak çok garantiydi, hele üniversite hastaneleri o kadar komik kpss puanları ile alıyordu ki..Ben kpss ye çalışmamıştım akademik kariyer istiyordum, en kötü girer bir üniversite hastanesinde çalışırım diyordum. 1,5 yıl hiç atama olmadı. Ben artık oturup kpss çalışmaya başladım o sırada pandemi patlak verince atandım. Bazen nasipten ötesi olmuyor. Keşke özel sektör şartları kötü olmasa da insanlar tek hedefe kilitlenmeseler..

Düz memurluk çift yıllarda oluyor sanırım. Ne gibi uzmanlıklar acaba kpss b puanı dediğiniz hangi puan türü
Araştır geçen sene girmedin mi sınava p3 puanı işte. Sadece gk gy puanı ben de çok bilmiyorum ilk defa bu sene girdim sınava 81 aldım ama yetmiyor 90 üstü lazım. İlanlarda görüyorum sadece. Polis katip gardiyan vs onlarda bu kadar yüksek olmadı şart değil abim 76 gibi bi puanla komiser yardımcısı olmuştu yine tarih mezunu arkadaşım 68le atandı

Araştır geçen sene girmedin mi sınava p3 puanı işte. Sadece gk gy puanı ben de çok bilmiyorum ilk defa bu sene girdim sınava 81 aldım ama yetmiyor 90 üstü lazım. İlanlarda görüyorum sadece. Polis katip gardiyan vs onlarda bu kadar yüksek olmadı şart değil abim 76 gibi bi puanla komiser yardımcısı olmuştu yine tarih mezunu arkadaşım 68le atandı
Polisler de yaş sınırı var maalesef. Ama başka alanlara yönelirim. Araştırayım bir.

2024 kpss girdiyseniz P3 puanınız kaç
Baska memurluklar denersiniz 35 yaş şartı oluyor ama genelde

Artık öğretmen olarak atanmak çok çok zor. Özellikle ags’den sonra daha zor olur. Bölümünüz ne bilmiyorum ama ilkokul çocuklarına özel ders vermeyi düşünebilirsiniz. (Türkçe, matematik vs)Eğer garanti memurluk istiyorsanız adalet bakanlığı alımlarını vs takip edin derim.

İnanın bende aynı durumdayım.dünden beri şoku atlatamadım sıfır uykuyla yazıyorum size bizi binbir umutla yüksek puanla fakülteye aldılar sonuç hüsran. Yazıklar olsun...

Back
X