size özel bir durum dğeil kiÇok üzücü bir haber aldım bu gece ags 2025 için yalnızca 10 bin kontenjan ayırmışlar tarihteki en düşük öğretmen atama sayısı. 20 binde 200 kişi versiler geçen yıl bu sefer 100 kişi bile almazlar. Neye tutunursam elimde kalıyor. Evlilik yoluna giriyorum olmuyor. Atanayım diyorum kötü bir sürecw denk geldim. Lanetli bir insanım galiba. Şansım yok hiç
Düzenli iş atanmak ile olurdu da oda çok zor. Bırakmaktan başka yol kalmadı. İş bulabilirsem çalışıcam artıksize özel bir durum dğeil ki
burası BDV genelde kaynanam kaynım komşum fena, kocam aldattı vs. konuları açılan bir yer, burada bile 2 senedir herkes "atamalar düştü, bu sene hiç almazlar kendinize başka yol bulmaya çalışın" diyip duruyor
çok üzücü , zor, hafife almıyorum da demek istediğim bu halden muzdarip milyonlar varken evren bi benim üstüme geliyor gibi bir kafa yaşanacak bir durum değil
atanmadan ya da düzenli bir işiniz olmadan evlenmek zaten iyi bir seçenek değil çoğu zaman ve binlerce kişi aynı sıkıntıları yaşıyor
Isin daha kötü yanı 10 bin kişi eğitime gidip 14 ay eğitim alacak ama atanması yine 14 ay olmazÇok üzücü bir haber aldım bu gece ags 2025 için yalnızca 10 bin kontenjan ayırmışlar tarihteki en düşük öğretmen atama sayısı. 20 binde 200 kişi versiler geçen yıl bu sefer 100 kişi bile almazlar. Neye tutunursam elimde kalıyor. Evlilik yoluna giriyorum olmuyor. Atanayım diyorum kötü bir sürecw denk geldim. Lanetli bir insanım galiba. Şansım yok hiç
Bizim alımlar iyiydi o yüzden yazdım ilköğretim matematik öğretmenliğini ama ilk defa geçen yıl çok az aldılar ve bu yılda daha az.Ben 28 yaşındayım benim zamanımda bile öğretmenlik tercih ettirilmezdi anca sınıf okul öncesi özel eğitim vs. Yeni bir durum değil
Alım iyi olsaydı ona bile razıydım yeterki atanayım ama alımda berbat.Isin daha kötü yanı 10 bin kişi eğitime gidip üç yıl sonra atanmış olacakgidişat güzel değil malesef, öğretmenlik dışı diğer branşlarda ağlanacak halde
Farklı alan dene kpss b puanın iyiyse bazı uzmanlıklar var. En kötü polislik katiplik. Geç olmadan tekrar okuyabilirsin belkiBizim alımlar iyiydi o yüzden yazdım ilköğretim matematik öğretmenliğini ama ilk defa geçen yıl çok az aldılar ve bu yılda daha az.
Düz memurluk çift yıllarda oluyor sanırım. Ne gibi uzmanlıklar acaba kpss b puanı dediğiniz hangi puan türüFarklı alan dene kpss b puanın iyiyse bazı uzmanlıklar var. En kötü polislik katiplik. Geç olmadan tekrar okuyabilirsin belki
Araştır geçen sene girmedin mi sınava p3 puanı işte. Sadece gk gy puanı ben de çok bilmiyorum ilk defa bu sene girdim sınava 81 aldım ama yetmiyor 90 üstü lazım. İlanlarda görüyorum sadece. Polis katip gardiyan vs onlarda bu kadar yüksek olmadı şart değil abim 76 gibi bi puanla komiser yardımcısı olmuştu yine tarih mezunu arkadaşım 68le atandıDüz memurluk çift yıllarda oluyor sanırım. Ne gibi uzmanlıklar acaba kpss b puanı dediğiniz hangi puan türü
Polisler de yaş sınırı var maalesef. Ama başka alanlara yönelirim. Araştırayım bir.Araştır geçen sene girmedin mi sınava p3 puanı işte. Sadece gk gy puanı ben de çok bilmiyorum ilk defa bu sene girdim sınava 81 aldım ama yetmiyor 90 üstü lazım. İlanlarda görüyorum sadece. Polis katip gardiyan vs onlarda bu kadar yüksek olmadı şart değil abim 76 gibi bi puanla komiser yardımcısı olmuştu yine tarih mezunu arkadaşım 68le atandı
Kaç yaşındasınızPolisler de yaş sınırı var maalesef. Ama başka alanlara yönelirim. Araştırayım bir.
Geçen sene 20 bin atama oldugunda 804 Türkçe öğretmeni almıstı.Türkçe öğretmenliği ne kadar olur, arkadaşım var merak ettim.
2024 kpss girdiyseniz P3 puanınız kaçÇok üzücü bir haber aldım bu gece ags 2025 için yalnızca 10 bin kontenjan ayırmışlar tarihteki en düşük öğretmen atama sayısı. 20 binde 200 kişi versiler geçen yıl bu sefer 100 kişi bile almazlar. Neye tutunursam elimde kalıyor. Evlilik yoluna giriyorum olmuyor. Atanayım diyorum kötü bir sürecw denk geldim. Lanetli bir insanım galiba. Şansım yok hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?