Atalente butik

Atalante11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2015
28
15
3
37
Arkadaslar esarbi utulemeye firsat bulamadim fiyati 55 tl dir ipek zaten guzel sik iste daha ne diyim

Bu gecelikte hiç giyilmedi Large beden 7 parça 35 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk mesaj dışında resim eklemek yasaktır.Bilginiz olsun..
Yani ben bu siteyi ilk defa kullaniyorum ve tam olarak anlamadim simdi ikinci açtığım konuyu kullanmayacagim sadece bir konu acabilirim tamam anladim ilk konumda esarp konusu simdi o ada foto mu ekleyemiyorum anlayamadim

Yani ben bu siteyi ilk defa kullaniyorum ve tam olarak anlamadim simdi ikinci açtığım konuyu kullanmayacagim sadece bir konu acabilirim tamam anladim ilk konumda esarp konusu simdi o ada foto mu ekleyemiyorum anlayamadim
İlk mesajda Düzenle seçeneği var.Onu kullanarak ilk mesaja en fazla 30 resim ekleyebiliyorsunuz.Ayrıca satılanları silip yenilerini ekleyebilirsiniz..Evet tek satıyorum başlığı açma hakkınız bulunmaktadır.Başlıkları eklediğiniz ürünlere göre değiştirebiliyorum..

Himmmm simdi anladim tesekkurler ozaman basligimi atalente butik diye degistirebilirmisiniz rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…