• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

At resmim bitti kıslar...:)

çok beğendim,tebrik ederim...

bende kursa gitmek istiyorum ama bulunduğum yerde halk eğitim şu an sadece kayıt alıyor,hoca ayarlanınca kurs açılacakmış:105:

gülizz selamlar hala kursa kayıt olabilirmiyiz geç kaldıkmı acaba bende balıkesirdeyim

bu sene bizim öğretmenimiz yok halk eğitimde maalesef cnm..:59:

kadrolu öğretmenler başvuruda bulunduğundan öncelik onların..

ama bizim geçen seneki kadronun hiç biri bu sene diğer öğreticilerle çalışmayı istemedi.çünki her öğreticinin tekniği farklı ..biz kendi öğretmenimizin tekniğini fırça darbelerini kaptık bi kere..:34:

herkes o kadar çok devam etmeyi istiyorki valiliğe kadar çıktı bizim hanımlar..:84::98:valilik 15 imza istemiş.şimdi topluyoruz.bakalım inşallah valilik açacak yinee:32:

sen çalışıyomusun cnm .hafta içi oluyor genelde.gelebilirmisin??eğer gelmek istersen özelden yaz cnm yardımcı olurum seve seve..:70:

çok beğendim,tebrik ederim...

bende kursa gitmek istiyorum ama bulunduğum yerde halk eğitim şu an sadece kayıt alıyor,hoca ayarlanınca kurs açılacakmış:105:

ilk defa mı başlıyacaksın cnm resime??

bence geç kalmadan kaydını yaptır .. resimle uğraşmak herşeyden önce gerçek bi terapi ..insan kendini harika hissediyor.:62:hele bittiğinde güzel şeyler ortaya çıkarmanın keyfi yokmuu..süper bi duygu..:98:herkes yaşamalı..:40:

çok güzel olmuş haraket kaslar oranlar hepsi harika olmuş
amatör değilsin değil mi

sizde resim öğretmenisiniz sanırım değilmi?sizin resimlerinizede ben bayıldım.
resmi bilen insanlardan böyle şeyler duymak amatör biri için harikaa:64:çok teşekkürler..:71:

güliz imza atabilirim bende ....çalışıyorum ama hafta içi gelebilirim müsait oluyorum ...ya arkadaş ortamı içinde iyi olur..geldim aerobik kursuna kaydolmuştum ertelenmiş günü değişmiş dönüp geldimm:(( bi dahada gitmedim

ok.tamam burdan konuşalım.sorun deil ama ben bazı özelleri sana özelden yazayım..belkide tanışıyoruzdur kimbilir:29:

sen nerde oturuyorsun cnm?açılırsa cengiz topele gelmen gerekecek.bu arada ilk kez mi resime merak saldın.yani evveliyatın varmı cnm çok sordum ama merak ettim şimdi..

bilmiyorum belkide tanışıyoruzdur bende merak ettim resimi çok seviyorum gerekli sabır ve hırs mevcut resim yaptım amatörce evt sen bana özelden yaz

ilk defa mı başlıyacaksın cnm resime??

bence geç kalmadan kaydını yaptır .. resimle uğraşmak herşeyden önce gerçek bi terapi ..insan kendini harika hissediyor.:62:hele bittiğinde güzel şeyler ortaya çıkarmanın keyfi yokmuu..süper bi duygu..:98:herkes yaşamalı..:40:

yok canım,ben kendi kendime resim yapıyorum evde,yaptım yani,hatta biri salonda duvarda asılı:1:

çok fazla değil bi kaç çalışmam var öyle ama eğitimini almak istiyorum çünkü baya amatörüm bana göre,yetenek var ama eğitim yok...

gidip yaptırıcam kayıt bi ara ama hoca yokmuş işte şu an....

evet resim gerçekten terapidir...bende çoook zevk alırım resim yapmaktan...en sevdiğim şeyler yemek yapmak ve resim yapmak.....:87:

çok güzel olmuş cnm.
eline emeğine sağlık......
:nazar:

çok beğendim yetenek işi valla ya:3: bu ata bi isim koymak lazım hehe:1::1:

resim harika olmuş. bu resimleri satmayı düşünüyormusunileride? ben talibim. zaten at resimleri hakikaten çok asil duruyor.

Eklentiler

• $a5.JPG
    $a5.JPG
    94,8 KB · Görüntüleme: 128
bu resmin orjinalinin HARUN beye ait olduğunu biliyorum.hatta resim öğretmenimde sanırım tanıyorum kendisini demişti.gerçekten harika bir çalışma olmuş diyede yaptığı resme hayranlıkla bakmıştık .Harun beyin ellerine sağlık gerçekten...:81:
DE sizin buraya orjinalini ekleme isteğinize bi anlam veremedim ben.bilakis eşinizin resminin beğenilip röprediksiyonunun yapılmış olmasına yada kötü bile olsa denenmiş olmasına sevinmiş olmanız gerekirdi diye düşünüyorum.üstelik kaldıki bu benim eserim, tamamen bana ait filan diye bir yalan beyanımda yok.aksine diğer başlıklarımdan bilen bilir henüz yeni başlamış biri olarak sadce şimdilik roprediksiyon çalıştığımı belirtmiştim.
HATTA DİĞER BAŞLIKLARDAN BİRİNDE GÖRÜP YAPMAYA KARAR VERDİM BU GÜZEL RESMİ.(HATTA YİNE SİZ PAYLAŞMIŞTINIZ GALİBA)VE BÖYLE DOKULU BİR ÇALIŞMAYI İLK KEZ DENEDİM.
YİNEDE PROFESYONEL BİR RESSAMLA YAKINI TARAFINDAN KÖTÜ BİR ŞEKİLDE BİLE OLSA KIYASLANMAK BENİM İÇİN BÜYÜK BAŞARI..BU ÇALIŞMAMI SENELERCE KENDİNİ RESİME ADAMIŞ SEVGİLİ ÖĞRETMENİM VE GÖREN HERKES BEĞENİYOR YA BU BANA YETER.TABİKİ HERKES AYNI GÖRÜŞTE OLMAK ZORUNDA DEİL. GÖRÜŞÜNÜZÜ PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..

DİĞER BÜTÜN İYİ VE KÖTÜ YORUMLAR İÇİNDE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR...

Son düzenleme:
resmin orjinalide güzel ama senin yaptığında amatör olmasına göre çok başarılı. görmemezlikten gelinecek bişey değil bu. ellerine sağlık, tekrar tebrik ediyorum seni...

Back