At resmim bitti kıslar...:)

teşekkür ederim:1rolleyes:
önümüzdeki koca sene boyunca full bu resimden yapacağım anlaşılanfisfisfis
çevremde gören herkes istiyoo delikafadulden

siz ne güzel hediye de edeceksiniz, ben kıyamam resimlerimi vermeyedelikafaduldensırnaşık şey

:kedi: Evet biraz zor unutuyorum galiba ama sorun değil tatlım.
Soyut veya somut hiç farketmez.
Çizdiğin tüm resimleri keyifle izleyebilirim.
Bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler.Kolay gelsin..opuyorumnanaktan

ellerinize sağlık güzel olmuş sanki sol taraftaki attaki ışıklar biraz sert olmuş ama yine de süper:)
kursa gidiyor musunuz?

koyu renk olan atı diyorsun sanırım cnm.:kedi:.evet bu atları sergiye yetiştirebilmek için son sürat çalıştım..aslında bikaç gün daha hala uğraşılabilir tarafları olabilir..teşekkürler cnm ilgine:)

kursa iki dönem gittim .önümüzdeki dönem geliştirmek için ve suluboya,akrilik ve değişik teknikler öğrenebilmek adına tekrar gideceğim sanırım..boshayallersmile

çok ii bi çalışma olmuş ressamlara hep özenmişimdir..tebriklerraklinialirimsmile

kursa iki dönem gittim .önümüzdeki dönem geliştirmek için ve suluboya,akrilik ve değişik teknikler öğrenebilmek adına tekrar gideceğim sanırım..boshayallersmile[/QUOTE]

ne gidiyorsun öğrenebilirmiyim. bende balıkesir merkezdeyim sen neresindesin?

kursa iki dönem gittim .önümüzdeki dönem geliştirmek için ve suluboya,akrilik ve değişik teknikler öğrenebilmek adına tekrar gideceğim sanırım..boshayallersmile

ne gidiyorsun öğrenebilirmiyim. bende balıkesir merkezdeyim sen neresindesin?[/QUOTE]

BENDE MERKEZDEYİM..

HALK EĞİTİM KURSLARINA GİDİYORUM CNM..HARİKA Bİ ÖĞRETMENİMİZ VE ORTAMIMIZ VAR..
TAVSİYE EDERİM İLGİNİS VARSAa.s

süper olmuş gerçekten keşke bende de biraz yetenek olsaydı : (

teşekkürler kısslarropuyorumnanaktan:lepi:

minik kadin bende yeteneğim olduğunu başlayana kadar bilmiyordum.birazda olsa isteğin varsa denemelisin cnm.yerimsenibenöğretmenimizde resmin öğrenilebilir bir yetenek olduğunu söylüyor zatenna.s

gulizz tanısmak istersen tanısabılırız. benım zaten burda fazla arkadasım yok ben cok yalnızım :çok üzgünüm:

çok hoşuma gitti,çünkü birebir yapıyım die zorlamadan kendinden katmışın ,yağlı boyada sert hatlar çok hoşuma gidiyo ,at seçimin de cesurca çünkü zordur vücut yapısı .güzel tebrik ederim

çok güzel olmuş haraket kaslar oranlar hepsi harika olmuş
amatör değilsin değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…