Selülit At Kılı Fırçası İle Selülite Elveda :) Bizzat Denedim

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Kızlar bundan 2-3 ay önce gazetede sosyetik eda taşpınarın bacaklarının nasıl bu kadar güzel ve selülitsiz olduğu ile ilgili bir yazı okudum sırrı at kılı fırçasıymış
aradım ama bulamadım bir buçuk ay önce ablam internetten bulmuş ve banada almış yaklaşık bir aydır kullandım ve inanamadım çünkü 1. derecedeki selülitlerim şuan ancak elimle çok sıkınca gözüküyor.uzu zamandır sizlerle paylaimak istiyordum ama yoğunluktan nete giremedim kızlar alın ve deneyin muhteşem :)))))
öpüldünüz canlar:lepi:

vaayyy süpermiş yaa

internette baktım buldum benim çok selülitim yok ama yinede kan dolaşımını sağlamak için kullanmak istiyorum ee azcık olanlarında gitmesini tabii bakalım kullandıktan sonra bende etkisini yazarım

Arkadaşlar selam:)

1 sene önce bu fırçayı mısır çarşısında tanıdık bir aktarımız var (eniştemizin dükkanıydı beraber işletiyorlardı, eniştemiz sizlere ömür olunca o devam etti, şimdi onun da yaşı kemale erdi, kazık da atmaz kimseye)
orada görmüştüm ancak almamıştım "Sonra alırım" deyip! Sonra gittiğimde de bulamamıştım. Geçen ay gene gittim gene yoktu ama bugün babam gidiyordu ve hemen söyledim ne olur bakar mısın bir diye:)) Gitti ve bulmuş!:)) Nasıl sevindim anlatamam. :KK55:

Fiyatı 20 TL.
şöyle birşey ..
$firca.jpg

Gittigidiyorda da buldum aynı böyleydi..

Doğru almışım değil mi?? :KK9:

meraba ya ben de internetten aldım ama fırça öyle çok sert değil normal yani fırçalayınca bacaklarımı kızarmıyo normal dimi yanlış almadım heralde:KK70:

gratisten 8 tlye aldım bir fırça 5 dakika bir bacağımı 5 dakika diğerini her akşam fırçalıyorum at kılı falan muhabbetlerinden sonra da bildiğin kendimi tımarlıyo gibi hissediyorum:) ah bu östrojen hormonunun bize yaptıkları kadın olmak çok zor be fırçalamadan sonra da içinde limon yağı, susam yağı, lavanta yağı, bergamut yağı olan karışımı sürüp masaj yapıyorum, bir detoks uzmanından duymuştum çünkü kan dolaşımını hızlandırdığı için selülitleri yok ediyormuş, selülitlerin bir nedeni de dolaşım bozukluğudur demişti, artık ne zaman sıkılırım bilmiyorum ama bir haftadır düzenli yapıyorum henüz bir fayda görmedim ama bu kadar kısa sürede etki etmez herhalde pes etmezsem eğer bir sonuç alırım diye umuyorum kollarım ağrıyo yaparken ama koydum kafaya canına okuycam o selülitlerin:)

Vepa'nın at kılı fırçası çıkmış kızlar, geçenlerde Migros'ta görünce hemen aldık. Bir süre yoğunluktan yapmaya fırsat bulamadım ama dün ilk kez denedim kuru kuru. Normal fırçalar gibi acıtmıyor cildi pespembe yapmıyor, gayet nazik ama kan dolaşımını arttırma işini de gördüğünü hissedebiliyorsunuz. Memnun kalırsam hep denemeyi düşünüyorum, biraz yapayım buradan sonucu bildiririm...

Vepa'nın at kılı fırçası çıkmış kızlar, geçenlerde Migros'ta görünce hemen aldık. Bir süre yoğunluktan yapmaya fırsat bulamadım ama dün ilk kez denedim kuru kuru. Normal fırçalar gibi acıtmıyor cildi pespembe yapmıyor, gayet nazik ama kan dolaşımını arttırma işini de gördüğünü hissedebiliyorsunuz. Memnun kalırsam hep denemeyi düşünüyorum, biraz yapayım buradan sonucu bildiririm...

Merhaba at kılı fırcasının faydasını görebildiniz mi?Bende cok cok az kaldı,eger işe yarıyorsa kan dolasımını hızlandırmak için kullanabilirim.

Oldukça işe yarıyor, bir süre sonra alışkanlığa dönüyor zaten. Yapar yapmaz kan dolaşımınızı arttırdığını fark ediyorsunuz. Ben Bio-Oil ile beraber kullanıyorum, ondan da çok memnunum. İkisini denemek için farklı zamanlarda kullanmaya başladım, birbirlerinin etkisini arttırıyorlar.

Uzun zaman konuya yazılmamış ama ben yazmak istedim aldığınız fırçanın at kılı olup olmadığını şöyle anlayabilirsiniz; Kıldan bir parça koparın çakmakla yakın eğer yandığında plastik gibi kokuyorsa sahtedir ama eğer yanmış kıl kokusu alıyorsanız gerçektir bunu bana keman hocam öğretmişti keman yaylarıda at kılı kullanılıyor o böyle anlarmış sahte olup olmadığını :)

Ben de watsonstan aldim ortalama 30 kusürdu fiyati. Her gun duzenli olarak yapmasamda yaptikca aliskanlik kazandiriyor evet. Bi kac bitkisel yag karistirdim once onlari surup fircayla masaj yapiyorum sabah akşam, her bacağa ortalama 5 dk olmak üzere.hemencik pembelesiyo ve hafif yaniyo hissettiriyor dolasimi arttırdığını. Biraz azaldi sanki selulitler. Bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak etkisi :)

eve mağazasında 44,90 tl gözüküyor eda taşpınarın at kılı fırçası. Ben hemen almak istiyorum ya internetten filan bekleyemem yok mu daha uygun bir marka gidip alabileceğimiz ben hiç hatırlamıyorum bir arkadaş migrosta demiş ama görmedim mi ben acaba. at kılı olması mecburi mi sapı uzun olan banyo fırçaları var ya gratislerde filan onunla yapsak olmuyor mu acaba deneyen var mı? Hem sapı olması daha pratik geliyor kulağa:KK66:

X