Doğuma Hazırlık asya mı azra mı?yardım...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Fairy5

CANIMA CAN KATANLAR...
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
2.640
181
43
ASYA MI AZRA MI?kızlar oğlumun adı ARDA.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıona uyumlu olsun diye azra yada asya koyucam kızımın adını.ben asya diyorum babamız azra.sizce hangisi?fikirlerinizi bekliyorum

Iki isimde benim tarzim degil.
Asya biraz anlamsiz.. Asya, Avrupa diye dalga geçilmeye musait.
Azra ise kulaga sert geliyor ve Azrail'i çagristiriyor.
Ama tercih yapmam gerekirse Azra olsun bence. Azra güzel anlamli bir isim çünkü.

ASYA MI AZRA MI?kızlar oğlumun adı ARDA.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıona uyumlu olsun diye azra yada asya koyucam kızımın adını.ben asya diyorum babamız azra.sizce hangisi?fikirlerinizi bekliyorum

ya bende bu iki ismi düsünüyordum. ama asya ilerde belki alay konusu olur diye azraya karar verdim ama bana kalirsa ben bu akilla dahaaa cooooooooooookkkkk karar degistiririm anacimmmmkafamçokkarıştı

bence asya..
azra anlam olarak bakire, el değmemiş demek..
bana saçma geliyor açıkcası...

asya ...
kulağa daha kibar ve yumuşak geliyor
daha alımlı ve narin bir isim

azrayı her zamann isim olarak daha cok tercih etmişimdir ama asyanın yanında solda sıfır kalıo tabiki asya :)

nickimde de belli edeceğim gibi kızımn ismi azra sıla
azra derim çok güzel bir isim bn
anlamı çok çok daha güzel
hm kuran da geçiyor

1. El değmemiş bakire kız. 2. Delinmemiş inci. 3. Ayak basılmamış kum. 4. Medine’nin diğer bir adı. 5. Hz. Meryem’e verilen ad.

bence azra kesinlikle asya nehir yagmur damla toprak ateş poyraz kuzey zaten bu tarz isimleri bile konulması yanlış diyorlar anlamı güzel ve dalga konusu olunmayacak isimler konulması taraftayım ama son karar sizin yinede
azranın anlamıda güzel hz. meryeme verilen isim birde medinedeki birşeyin ismiydi unuttum ama

X