Merhaba
Konu sahibi ile görüştüğümüzde bunun bu kategoriye uygun olmadığını ama uygun kategori bulamadığını da KENDİSİ ifade etti. Bizde bu kategoriye uygun olacağını ifade ettik. Bu sebeple lütfen yanlış kategori olarak kabul etmeyin ....
Merhaba
Konu sahibi ile görüştüğümüzde bunun bu kategoriye uygun olmadığını ama uygun kategori bulamadığını da KENDİSİ ifade etti. Bizde bu kategoriye uygun olacağını ifade ettik. Bu sebeple lütfen yanlış kategori olarak kabul etmeyin ....
ben anlamadim serbetli tatlilar degilmi bu kategori ne alaka asure:s
Merhaba
Yemek ve tatlılar benim pek anladığım şeyler değil.
Buna rağmen "evet bu kategorinin şerbetli tatlılar olduğunu anladım eğer yanlış anlamamış isem"
Neyi anlamadığınızı anlamaya çalışıyorum.
Ne alaka aşure? Diyebildiğinize göre, sanırım sizin "aşurenin girdiği bir başka kategori" olduğuna dair profesyonel bir bilginiz var sanırım.
Ama eğer öyleyse; bu soru yerine bilginizi ekleyerek, ne alaka ? olduğunu bu şekilde de izah edebilirdiniz öyle değil mi?
Kaldı ki; eğer bu kategoriye uygun bulmuyorsanız, henüz yayınlanmış ve bir şekilde emek verilmiş, heyecanla paylaşılmış bir şeyi, en azından önce -bir elinize sağlık diyerek de -başlayabilrdiniz yorumunuza, böylesi daha hoş olmaz mıydı sizce de?
Bir şeyde de tatsızlık olmadan yapamıyor muyuz biz?
sanırım burada izah ettim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?