- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ikizlere ikizlerim. Eşim, 4 kişiyle evliymişim gibi geliyor diyor.
Ve en fazla söylediği; dengesizsin, yorucusun maalesef Ama neyse eğlenceliyiz de.
İkizler bu iki sene ilişkiler konusunda sınanıyor. O yüzden ilişkinizde bir türlü 'oluyor ama olmuyor' ne olduğunu anlamadığınız abidik gubidik problemler çıkabilir. Kendini tanıması, iyileştirmesi gerekli ki saturn sonunda ödülünü verip gitsin. Genelde öyle yapar.
Siz de bu sene tamam mı devam mı diyeceksiniz bu arada.
Burcunuz boğa ise size kimse istemediğiniz bir şeyi yaptıramaz.
Sizi istemediğiniz yere götürdüler diyelim, burnundan getirirsiniz.
Ama en güzel nerde yemek yenir siz bilirsiniz.
Ay burcunuza göre ise; çabucak sıkılırsınız
bi tıkcık bencil denilebilir sizin için. Boğayı da düşünce, önceliğiniz kendiniz olursunuz
ama işin içinde yengeç var. Bu özelliğiniz sadece mesafe koyduğunuz insanlara hastır.
Size bir şey emanet edildiği zaman, onu gözünüz gibi kollarsınız.
Size insanlar sırlarını da çok rahat söyler.
Yaşlanmak nedir bilmeyeceksiniz, hep kıpır kıpır bir hayatınız olacak
özellikle yaşınız ilerleyince daha da heycanlı olacaksınız
Ama biraz sinirlisiniz, işler raydan çıkınca baya esip gürlersiniz
Genelde ay koçta ise göz problemi olur.
Bir de stress zamanlarında baş ağrısı...
Bende bekliyorum benide unuttu galibasenden sonra sira bende
Cömert, verici insanlarız aslında bence de :) Düşünüyorum da bir şans verseler hani dilediğin burcu seç diye, yine aslan olmak isterdim.
Evet tam kararında bir melankolim var, ha bazen abartıyorum ama artık çok kolay "kendine gel be kızım" moduna giriyorum :)
O kadar talep gelince oda haklı şimdiBende bekliyorum benide unuttu galibasenden sonra sira bende
Cidden mi :)
Ya yükselenim terazi ay burcum kova falan ama bende aslanın tüm iyi kötü özellikleri var hani seçme şansım olsa yine aslanı seçerdim
Tek uymayan şey, altın ve takı düşkünlüğü diyo o yok bende
Aynen:)yaw senin profili gorunce heyecan basiyo beniO kadar talep gelince oda haklı şimdi
Çok teşekkür ederim=)
Ay siz de mi tutarsızsınız hahah nasıl yapıcaz biz siz ikizlerle bilemiyorum. Ekşide ikizler erkeğine baktığımda çoğu yorum siz de ikizler gibi davranınca sorunlar çözülüyor olmuştu. Napayım ben de mi dengesiz davranayım yahu ahahah. Bi ikizler olarak hakkaten sizi tava getirmenin yolu ne sevgili pastellim? =)
@cilekliyogurt Doğum haritası yorumluyor musunuz?
beni de yorumlar mısın pastellim lütfen lütfen lütfenerkeği daha farklı oluyor tabii ama mesela trip atan insana tahammülüm yoktur
ya da özgürlüğümü kısıtlayan, onu yapma bunu yapma diyorsa biri bana asla yanında durmam
ama sonra da sen beni sevmiyorsun bence diye ben trip atarım.
Gerekli gereksiz her konu hakkında karşımdakiyle konuşmayı severim.
Bir film izliyorsak ardından mutlaka ikimizde araştırıp, saatlerce konuşabilmeliyiz
Konuşmak çok önemli sanırım, bir de bir şeyler öğrenmek
hayran olmak isterim, bilgili olmasını isterim karşımdakinin
Hoş, kavga ederken de en çok burdan vururum.
çok zeki olduğu için aşık olup; her kavgada zeki olmadığından vurmaya çalışırım.
Bir de en önem verdiğim şey, gittiğimiz ortamda dikkat çeken tek kişi o olmalı
ama tipi, fiziği falan değil. Komikliği, muhabbeti, insanlarla ilgilenmesi.
Ya nasıl diyeyim, ağlak değilim ama sinirlendiğimde sebebi ben bile olsam kendime yediremediğim bir şey olduğunda dayanamam ağlarım tepkimi öyle gösteririm, çok takarım. Duygusal diyen de çoktur, ama bazen öyle bir davranırım, konuşurum ki bu seferde duygusuz diyenler de olur. Çok sinirliyim fevriyim özümde ama bastırdığımdan kolay anlaşılmaz söylediğimde inanmazlar, yakından tanıyan bana rahatlık veren insanlar görür çoğu zaman, sinirin bana zarar verdiğini, yanlış haksız davranışlar yaptığımı anlayınca daha sakinleştim yıllar içinde, patlarım bazen..
Gözlerim nasıl bilmem ama büyük değil, bembeyaz olmasam da beyaz tenliyimdir :)
Melankoliğim.. Ergenlikte çok yüksekti şükür bugünüme kontrolüm altında :)
Çok tembel bir insanım bir de maalesef, çöktü mü çöküyor ağırlık.
Muhtaç olmamayı isterim evet..
Kendimle ilgili hislerim iyidir genelde.
Evet çok arkadaşım olmaz, dostum yok..
Bencil göründüğümü hiç düşünmüyorum hiç öyle diyen olmadı bana :) Herkesle kolay iletişime geçmediğimden eskiden havalı diyenler oluyordu ama tanıyan kimse demedi. Aksine çok taktığımı çok önemsediğimi insanları çoğu insan görüp biliyor..
Evet aldanabiliyorum ama sildim mi geriye hiç bakmıyorum gerçekten. Sonra nankörlük görüyorum o zamana kadar yaptıklarımı sabrımı görmeyip "acımasız" oluveriyorum.
Bir derdim de anlaşılamadığımı düşünmek :) Aslan-akrep kombininde olurmuş.. Gerileyen merkür de tüy dikmiş sanırım :)
yazarsanız tabiiibeni de yorumlar mısın pastellim lütfen lütfen lütfen
yok canim yorumlamiyorum.
İyi analiz etmişsinValla :) bdv'deki yorumların, sarkastik tavrın belli ediyor burcunu. Komik kadınlarız bence. Lafı gediğine oturturuz acıtmadan tatlı tatlı. Ha sinirlenince de gözümüz bi şey görmez o ayrı
Ben de yukarıda da yazdım seçme şansı verseler yine aslan olurdum, tam alışmışım böyle kabul etmişim kendimi zaten değişemem
E ben de takı sevmem hele altın hiç, astrologlar bu konuda yanılıyor bence istisna olduğumu düşünüyordum :)
ofke kontrolu marsla alakali..
marsi oglak,koc gibi sabit burclarda olanlar ya da sert acilar alanlar genelde ofke kontrolu yasar,ayni sorun bende de var.
marsim kocta retro halinde,malesef bu beni bazen diktator gibi yapiyor halbuki ay burcum yengec,aglak bi yanimda var ama gozum donunce onume cikan herseyi darmaduman edebiliyorum ve bu huyumdan gercekten nefret ediyorum.
Ahaha basmcak gibi mi dimi bi su dökün yanıyo profilim imzamAynen:)yaw senin profili gorunce heyecan basiyo beni
Yaniyor vallasenin profili benim profilime istiyorumAhaha basmcak gibi mi dimi bi su dökün yanıyo profilim imzam