Belki sen de biraz yaysindir
Cok haklisiniz bence de her meslegin onu acilmadi.cunku bu da bir nevi insan ayrimi.ve ozguvenimizi de ciddi anlamda etkiliyor.sevmesek bile seviyor gibi yapiyoruz.bana da yaptigini seveceksim herkes her istedigini yapamaz diyorlardi.imkan varken neden ugramiyim ki..
Benim kad terazi 11.evde
Yani placidus doğruysa var biraz heralde yaylık
Evet özgüveni çok etkiliyor.. Çok saldım sonra ben de istediğim gibi gitmeyince hiç bir şey...
Yani bence iç ses insanlardan çok daha önemli :)
Evet ic sesinizi duyabiliyorsaniz zaten ayrica sanslisiniz
Boyle hislerini dinleyebilenlere ve dogru cikanlara hep hayran olmusumdur degerini bilin.ki anlamissiniz da ..ders alirken acili oluyor ama ogrendikten sonra da hayat bi baska guzel geliyor.Gerçekten ne zaman şüphe etsem kendi içimden gelene, hislerime hata ettim. Tabi ki gerçekçilik de önemli ama bilgileri alacaksın fikrileri dinleyeceksin nasıl davranacağını uygulayacağını kendin seçeceksin.
Boyle hislerini dinleyebilenlere ve dogru cikanlara hep hayran olmusumdur degerini bilin.ki anlamissiniz da ..ders alirken acili oluyor ama ogrendikten sonra da hayat bi baska guzel geliyor.
İkisini de kullanıyorum ama whole sign transitlerde daha etkili. Jüpiter 1. evde olsa da Akrep burcundan dolayı rüyalar vs etkileyecektir.Ah atlamışım bir de jüpiter 12. evimde placidusa göre şuan, yükselenim akrebin son derecesinde ve o kısım 1. evde sonrası yay çoğunlukla, bir dönem kabus olarak bilinçaltı rüyaları gördüm ama geçti şuan yok.Amor-a . Size göre hangi sistem daha doğru; placidus - whole signs?
İkisini de kullanıyorum ama whole sign transitlerde daha etkili. Jüpiter 1. evde olsa da Akrep burcundan dolayı rüyalar vs etkileyecektir.
Oneri istemis miydik acaba ?Astroloji Doğum Haritası ve ebced hesabında Asım Yamak 'ı tek geçerim arkadaşlar Türkiyenin en iyisi o. Daha önce onlarca kişiden seans aldım astroloji delisi biri olarak verdiğim paralara yazık etmişim.Asım beyden hizmet aldıktan sonra bunu fark ettim :)
Herkese Merhabalar arkadaşlar,
Ben bebeğimi kaybetmiştim henüz 6 aylık hamileyken ondan sonra bi baktırayım haritama demiştim ama çok üzmüştü beni.5. evimde Neptün (2 oğlak 5' 39'') Merkür (8 Oğlak 6' 0') Jupiter (25 oğlak 21' 55'') kendi burcumda oğlak zaten ama parantez içinde yazdıklarından ne çıkartmalıyım bilemiyorum.(sizin yorumlar benden fersah fersah önde zaten:))kavuşumu hangi gezende yaptı nasıl anlayacağım?
keşke bende okuyabilsembir sürü yere kırmıız,mavi açılar var?
gerçekten ilginize çok teşekkür ederim.sizi tabiki tanımıyorum ama sanki yumuşak yumuşak bir ses tonunuz var gibi hissettim bir an=)) 33 yıldır oğlak olduğumu asla düşünmüyordum zaten =)),anlatılanlar gibi ne buz gibi bir insanım (elektrik alamadığıma öyleyim gerçi) nede soğukkanlı sabırlı bir insanım,ama bu kadar sene sizin dediğiniz gibi "bir oğlağa oranla daha merhametli, şefkatli biri olabilirsiniz, oğlağın ciddiyetini kısar biraz sanıyorum ki." şunu söyleyebilen kimse olmadı=)) üzerinden 7 ay geçmesine rağmen hala daha hassas olan ve ömrüm boyunca hassas olacak olan bir konudan biraz olsun uzaklaşmak, kafamı dağıtmak için merakımdan araştırmaya başladım ama büyük ihtimalle sizin yakınınıza bile yaklaşamadım=)) çok teşekkür ederim tekrardan nazik açıklamalarınız için.İlgim var fakat harita yorumlamayı bilmiyorum henüz hele bu kadar hassas konuda fikir belirtmem de doğru olmaz. Kime gittiniz, nasıl yaklaştı bilmiyorum ama hoşunuza gitmediyse daha çözüm odaklı yaklaşan birini araştırıp tekrar deneyin derim. Yanlış yaklaşan çok astrolog varmış diye duydum. İnşallah sağlıklı, hayırlı evlatlarınız olur
Bu arada iki gezegenin arasında çoğunlukla en fazla 10 derece(bu farka orb denir) varsa kavuşum olur, neptün ve merkürünüz 6 orbla kavuşum yapıyor mesela. Orb aralığı ne kadar azalırsa iki gezegenin etkileşimi o kadar artar. 5. evde olması dolayısıyla da yaratıcı, sanatsal yetenekleriniz olabilir belki, bir oğlağa oranla daha merhametli, şefkatli biri olabilirsiniz, oğlağın ciddiyetini kısar biraz sanıyorum ki. İnternette mesela merkür açıları, merkür-neptün kavuşumu gibi aramalar yapabilirsiniz. Programa göre değişebiliyor sanırım ama astro.comdan çıkardığım haritalarda kavuşum, kare ve zıt açılar kırmızılarla gösterilir, üçgen ve sekstil mavilerle. Kare ve zıt genelde gerilimli, üçgen ve sekstil genelde uyumlu açılardır. Kavuşum duruma göre daha çok değişir. Bir de hepsinin ayrı ayrı sembollerle gösterimi var, internetten "astrolojide açılar" yazarak bilgilere ulaşabilirsiniz :)
Buralardan harita çıkarabilirsiniz;
https://www.astro.com
http://dogumharitasi.astroloji.org/
https://www.yorumcu.com/
gerçekten ilginize çok teşekkür ederim.sizi tabiki tanımıyorum ama sanki yumuşak yumuşak bir ses tonunuz var gibi hissettim bir an=)) 33 yıldır oğlak olduğumu asla düşünmüyordum zaten =)),anlatılanlar gibi ne buz gibi bir insanım (elektrik alamadığıma öyleyim gerçi) nede soğukkanlı sabırlı bir insanım,ama bu kadar sene sizin dediğiniz gibi "bir oğlağa oranla daha merhametli, şefkatli biri olabilirsiniz, oğlağın ciddiyetini kısar biraz sanıyorum ki." şunu söyleyebilen kimse olmadı=)) üzerinden 7 ay geçmesine rağmen hala daha hassas olan ve ömrüm boyunca hassas olacak olan bir konudan biraz olsun uzaklaşmak, kafamı dağıtmak için merakımdan araştırmaya başladım ama büyük ihtimalle sizin yakınınıza bile yaklaşamadım=)) çok teşekkür ederim tekrardan nazik açıklamalarınız için.
Evet güneşiniz bu evde olduğundan(aynı zamanda doğal evidir) hayatınızda bu evin konularından biri olan çocuk da ilginizin olduğu, kafanızı meşgul eden bir konu olacaktır sanıyorum ki, bir de üç kişisel(güneş, merkür, jüpiter) bir dış gezegen(neptün) olan stelyum olduğundan(3 veya daha fazla gezegenin bir evde olması) buraya yoğunlaşmanız doğal ve neptün de hassaslığı arttırıyordur muhtemelen. Çocuklarla genel anlamda iyi anlaşıyor olmanız da olası.
Ben de 1 senedir yoğunlaştım astrolojiye :) Size tavsiyem haritanızı anlamaya çalışın, öncelikle kendimizi daha iyi tanımamız için bir araç astroloji. Bir de hangi gezegen transitinin nasıl etkiler yarattığını, şuan hangi evinizde olduğuna bakarak hayatınızda yaşadıklarınızı, yaşanma ihtimali olan durumları, nasıl bir süreçten geçtiğinizi gözlemleyebilirsiniz(astro.com en iyisi bunun için, oradan harita çıkartmayı anlatan videolar, yazılar da var internette). Örneğin zor bir süreci gösteriyorsa transitler bunun farkında olduğunuzda bence daha sakin atlatabilirsiniz. Özellikle stelyum olan evlerdeki transitler ya da stelyuma açı yapan transitler daha belirgin etkiler verebilir. Ama yazan her etkiyi yaşayacağız diye bir durum yok yine de, başka bir transit de başka noktadan destek veriyorsa iyi giden süreç biraz daha ortalama ya da kötü giden süreç biraz daha iyi geçebilir. Herkesi farklı konulardan etkileyebilir transitler bu yüzden süreç hakkında genel bilginiz olsun ama çok yoğunlaşmayın, kafanıza çok takmayın derim. Olumluda kalmak lazım olabildiğince :) Yine de daha dikkatli yaklaşan bir astrologa giderseniz eğer daha güzel bilgilendirecektir sizi diye düşünüyorum.
Rica ederim ve teşekkür ederim ben de
Aslında komik gelebilir ama belki bebeğimi kaybettiğimden ötürüdür bilemiyorum,belki de yanlış yoldayım onu da bilemiyorum ama bir sonraki evladımın ne zaman gönlümüze düşeceğini bulmak için bu astroloji deryasına dalmak istedim.Aslında sadece tek bir eve (5.ev olduğunu okumuştum) odaklandım kendimce ama bir bütün olarak değerlendirmeyi öğrenebilmek her iş gibi detaylı ve zahmetli tabiki de =))
Tabiki kader,kısmet,sonsuz bir yaratıcı kendimce inancım var ama işte bazen cevap bulmak için herşeyi deniyorsunuz.Kahve falıymış,tarotmuş bilmem neymiş onlara asla inanmıyorum fakat astrolojinin bir matematiğinin olduğunu bilmek azda olsa bir harita çiziyor gibi geliyor. Sonsuz tevekkül ve teslimiyetim elbette kendimce inancım doğrultusunda yapmaya çalışıyorum,ama insanın elinde de bir harita gibi birşeyin olabileceğini düşünmek ne biliyim iyi oluyor=))Yoksa dediğiniz gibi çok fazla yoğunlaşmak,hayatı haritalardaki gibi yaşamaya çalışmak bana yorucu gelir.
Çok vaktinizi aldım yine,teşekkürler=))
haritada ço kkare açı olması kötü müdür normaldeYeteneklerinizi çok güzel gösterirsiniz. Yalnız açılarınıza bakmak gerekir. Kare açı olsa bile onları çok rahat aşabilirsiniz