Jüpiter retrosu genel anlamda kötü etkiler vermiyor diye duydum çok olumlu bir gezegen çünkü, yani kısıyor sadece ama aldığı açılar da önemlidir. Abartılar da verebilir çünkü "genişletici" etkisi vardır. Düz şekilde ilerleyen jüpiter transiti özellikle olumsuz etki vermez, yükseleninizde olacağı için başlangıçlar konusunda şanslı etkiler alacaksınızdır diye düşünüyorum.
Evet bence de sanatsal fark yaratabilir, ama mesela bana çekingenlik veriyor bu etkisini okumuştum, yükselenim de sessiz, ay oğlak mesafeli derken karakterimi ortaya tam doğru şekilde koyamıyorum gibi. Merkürle iletişim de sınırlanıyor. Mesela venüs retrosu aynı zamanda ilişkilerde sevildiğine ikna olamama verir, sorgular sürekli derler ki benim ki aslan aşka sevgiye önem veren bir burç ben bunu yapıyorum çok.
Mesela düşündüm de bu retroları iyi kullanabilmek biraz da değişken burç ihtiyacı getiriyor olabilir, çok sabit biri zorluk çekebilir gibi geldi.
Ateş grupları zaten anlaşır ikimizde de bu durum var, bir de zaten su gruplarını çekiyorum çoğunlukla. Haritamdaki hava eksikliğinden ve insancıl, ön yargısız yönlerinden sanırım hava gruplarıyla da iletişimim olur ama ağırlıklı erkeklerle olmuştur bu. Son zamanlarda özellikle son 1 yıldır yay burcu etkili çok insanla karşılaşıyorum ilginçtir. Bir de bende biraz daha enerji yükselmesi var, bunun etkisini görüyor olabilirim.
İlişki olarak hep zıt insanları buluyorum ben
Aslan olduğum için kovalarla çok karşılaştım. Bir de zorumdur ilişkide maalesef biraz, kontrolcü bir yanım var, değiştirmeye çalışma huyum oldu hep ama bunu yapmak istemediğim için uyum arıyorum çok ya da kabullenmem gerek bir şeyleri. Ay oğlak olunca da ilişkileri iş gibi algılar derler ki bu bende mevcut biraz maalesef, duygular ciddidir.
Şuan ki transitler geçip gittiğinde umarım sudan çıkmış balığa dönmem çünkü çok memnunum, dahası gelecekse gidebilirler elbet ama zamanla merkür, venüs, güneş ve jüpiterin aldığı üçgen açılar kareye dönecektir, o sıkıntı olabilir :)
Hmm, evet olabilir. ben şeyi duymuştum gad ile gezegen kavuşumu varsa o insandan kaçın denildiğin, ders alma niteliği taşırmış :) O kadını beğeniyorum ayrıca, anlatımları güzel.