- 18 Şubat 2010
- 15.854
- 19.776
dur hele bi 2020 bitsin 2020 bitmeden daha yaşanacak mavi ay-mars saturn-jupiter saturn ... gibi durumlar varDoğrudurr.. peki birşey sorucagim 2020 bin bitmesine az kaldı burçlarla ilgili 2021 ongoruleri varmı şuan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dur hele bi 2020 bitsin 2020 bitmeden daha yaşanacak mavi ay-mars saturn-jupiter saturn ... gibi durumlar varDoğrudurr.. peki birşey sorucagim 2020 bin bitmesine az kaldı burçlarla ilgili 2021 ongoruleri varmı şuan.
Bana bu yıl güzel şeyler getirse Rabbimin izniyle inşallah. Sene bitmeden burcum güzel etkileniyordur inşallah,dur hele bi 2020 bitsin 2020 bitmeden daha yaşanacak mavi ay-mars saturn-jupiter saturn ... gibi durumlar var
hayırlısı diyelim :))Bana bu yıl güzel şeyler getirse Rabbimin izniyle inşallah. Sene bitmeden burcum güzel etkileniyordur inşallah,
Ilk sayfayı okuyarak yazmıştımneyse yorum yapmıycam
yok cnm bakmıyorum bu şekilde
ilk syfada ne yazıyor ki anlamadım?Ilk sayfayı okuyarak yazmıştım
Selaammm:) evet cnm retronun en kuvvetli dakkalarındayız maalesefYa 2 gündür kafam kuruntularla dolu ama hiç bir gerçekliği yok hatta hiç olmıcakta belki. Bu marsın burnunu her gezegene sokmasından mıdır
Birazdan uyumaya hazırlanıyorumPofucumm napıyorsun canım iyi akşamlar sabahtan beri hiç bişey yazamadım baya yoğun geçti günüm şimdi ev ahalisi uyudu kendime vakit ayırabildim
Ewet tabiki de anlaşılıyor ama ben danışan olarak bakıyorum artık..pofu haritadan çocukların karakteri anlaşılıyomuş galiba. Eğer öyleyse benimkiye bakar mısın? Tek çocuğum var şimdilik
Kaçırdım mı ben şimdi ya :))Ewet tabiki de anlaşılıyor ama ben danışan olarak bakıyorum artık..
Ewet baya önceden hem de:))Kaçırdım mı ben şimdi ya :))
Yine şanssızlığım tuttuEwet baya önceden hem de:))
ukalalıkÇocuklarla ilgili bazı astrologlar süper tuhaf davranıyor. Böyle bir tavırlar, ben çocuğun yıldız haritasını asla çizmemler falan. Sen de bu yok demek ki ama sence niye öyle yapıyorlar Artistik mi oluyor öyle diyince
Banada yazabilir misin hesabı?Kızlar hesabımı versem ekleyip bana destek olur musunuz?