Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Doğrudurr.. peki birşey sorucagim 2020 bin bitmesine az kaldı burçlarla ilgili 2021 ongoruleri varmı şuan.
dur hele bi 2020 bitsin :KK70: 2020 bitmeden daha yaşanacak mavi ay-mars saturn-jupiter saturn ... gibi durumlar var

dur hele bi 2020 bitsin :KK70: 2020 bitmeden daha yaşanacak mavi ay-mars saturn-jupiter saturn ... gibi durumlar var
Bana bu yıl güzel şeyler getirse Rabbimin izniyle inşallah. Sene bitmeden burcum güzel etkileniyordur inşallah,🤪

Çalışmalar ödevleryorumlarrrr 🥰🥰🥰 yanında mis gibi kahveyle♥️♥️😍😍😍
image.jpg

Pofucumm napıyorsun canım iyi akşamlar 🥰 sabahtan beri hiç bişey yazamadım baya yoğun geçti günüm🥴 şimdi ev ahalisi uyudu kendime vakit ayırabildim 🥳

Ya 2 gündür kafam kuruntularla dolu ama hiç bir gerçekliği yok hatta hiç olmıcakta belki. Bu marsın burnunu her gezegene sokmasından mıdır🙄🤨🥺🤯

Ya 2 gündür kafam kuruntularla dolu ama hiç bir gerçekliği yok hatta hiç olmıcakta belki. Bu marsın burnunu her gezegene sokmasından mıdır🙄🤨🥺🤯
Selaammm:) evet cnm retronun en kuvvetli dakkalarındayız maalesef

Çocuklarla ilgili bazı astrologlar süper tuhaf davranıyor. Böyle bir tavırlar, ben çocuğun yıldız haritasını asla çizmemler falan. Sen de bu yok demek ki ama sence niye öyle yapıyorlar 🤔 Artistik mi oluyor öyle diyince 🤔

Çocuklarla ilgili bazı astrologlar süper tuhaf davranıyor. Böyle bir tavırlar, ben çocuğun yıldız haritasını asla çizmemler falan. Sen de bu yok demek ki ama sence niye öyle yapıyorlar 🤔 Artistik mi oluyor öyle diyince 🤔
🤣🤣🤣🤣ukalalık

X