- 11 Kasım 2014
- 3.896
- 7.447
- 37
Yaaaa o 2 sene sürüyo klasik 1 sene arap saçı olurum gibi gelyr tabiii ders ücretide önemşi bn biraz daha şifacı olmak istyrm
Oww doğru diyorsun şifaya daha Çok ihtiyaç var. Çünkü kafalar iyice yanmaya başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa o 2 sene sürüyo klasik 1 sene arap saçı olurum gibi gelyr tabiii ders ücretide önemşi bn biraz daha şifacı olmak istyrm
Evet özellikle istiyorum hem enerjimin yüksek olduğunu biliyorum hem de seviyorunOww doğru diyorsun şifaya daha Çok ihtiyaç var. Çünkü kafalar iyice yanmaya başladı
Evet özellikle istiyorum hem enerjimin yüksek olduğunu biliyorum hem de seviyorun
Enerjinin güzelliğiiiiGünaydınnnnn çok güzel Bi haftasonu olsun hepimiz için
Şekrrriimm hoş geldinnn nerelerdessiinnnnGünaydin kizlarr
30 eylül mars saturn kavuşumu geliyor
Ahahhaha hayr Aralık o dediğin mars saturn pek de hayırlı değil o yğzden yazasın gelmedi ama geri sayfalarda yazmıştımNeydi o kadın hareketliliği miydi? Yok ekimdeydi o galiba. Ay neler bekliyor bizi
Ahahhaha hayr Aralık o dediğin mars saturn pek de hayırlı değil o yğzden yazasın gelmedi ama geri sayfalarda yazmıştım
mars ah ah yaktı biziAy yok bakmayım çok etkileniyorum mars burnunu her gezegene sokuyor ama
Buralardayim canim Etkileri nasil olacak gerci keyifsiz seyler olursa sasirmam ne keyifli gidiyorki 2020 sorunlu bir yildiiŞekrrriimm hoş geldinnn nerelerdessiinnnn
Detaylı tekrar yazıcam ama evet keyifli şeyler değil maalesefBuralardayim canim Etkileri nasil olacak gerci keyifsiz seyler olursa sasirmam ne keyifli gidiyorki 2020 sorunlu bir yildii
Hoş geldinnn canımmm Gayet iyi ve eğlenceli gidiyor, senin nasıl gidiyor hayat?Hayırlı olsun demeye geldim Pofu ❤
Nasıl gidiyor
Hoş geldinnn canımmm♥♥♥ Gayet iyi ve eğlenceli gidiyor, senin nasıl gidiyor hayat?