Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Etkilenmişsiinn☺☺

Kesinlikle. Bide günlerin verdiği yorgunlukta var. Dolap yaptırdık yatak odasına sil temizle ütüle yerleştir. Aslında iletişime mecalim de yoktu. Günün etkileşimide üstüne geldi. Bugün sustum

Kesinlikle. Bide günlerin verdiği yorgunlukta var. Dolap yaptırdık yatak odasına sil temizle ütüle yerleştir. Aslında iletişime mecalim de yoktu. Günün etkileşimide üstüne geldi. Bugün sustum
hahahhahaha ayyyy alemsiinnn bugün bn de kaç günün aksine çok konuştum ama günlerdir kimseyle muhattap olmak istemyrm ayy herkes mi sinirlsrimi zıplatır yahu

hahahhahaha ayyyy alemsiinnn bugün bn de kaç günün aksine çok konuştum ama günlerdir kimseyle muhattap olmak istemyrm ayy herkes mi sinirlsrimi zıplatır yahu

Yok çok sustum baya konuşsam kırıcı olabilirdim. Sürekli hı hı modundaydım kızlarımla konuştum hep daha iyi geldi eveeeet artık dünü geçtik yeni bir günün geceaindeyiz

Ben 1 tane anca yerimde kızlara yapıyorum. Bişey yemiyorlar doğru düzgün bari bunu yesinler
Ahahhaa yemesinler boşver ben de yemiyodum küçğkken annem elinde terlikle beklerdi masada o derece hatta rsimlerme bakıyorum bildiğin kaburgalarım çıkmış şimdi dombili baykuş hasan modundayım annem bu seferde az ye diyo

Evet ya aslında hepimizin hikayesi öyle çocukken ye ne olur ye diyen anneler büyüyünce az ye kapat dolabın kapağını diyor

bu arada yeni bilgileri aktarmayı unuttum

ay,Yeni ay fazındayken yeni bi şey almayın yeni bişeye başlamayın, 3 gün geçsin güneşten aldığı ışığı yansıtmaya başlasın o zmn başlayın yeni şeylere

karmik ezotermik astrolojiye de başlama karaaı aldım ama önceliğin klasiği tam oturtmak

Biraz daha şifa biraz daha mistik biraz daha din acaip bişey ya karma için ekimde başlayacaklarmış ama ben şuan yeni bi hocadan ayrıca ders alıyorum klasik astroloji için ikisi karman çorman olur dye korkuyrm

Değişikmiş canım ama güzel bişey. Olmaz ya yaparsın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…