- 18 Şubat 2010
- 15.854
- 19.776
Bnce en güzeliii benim de fırsatım olsa kaçarım buralardaannnaynen haftasonu sürekli bir hareket hali var kaçma hali..yeterki enerjimiz iyi yüksek olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnce en güzeliii benim de fırsatım olsa kaçarım buralardaannnaynen haftasonu sürekli bir hareket hali var kaçma hali..yeterki enerjimiz iyi yüksek olsun
Çok heycanlıM Melodilove geldimmm :)))
:) yolladım cnm...Çok heycanlı
Evet var 2. Gruptaki son kişisiniz ama geçen haftasonu bakamadım M Melodilove ya bakacaktım nasip olmadı bugün ona baktm yarın da sana bakarımBenim adım vardı listenizde.bulamadım baktınızmı acaba.
bana da bakabilirmısınız??Evet var 2. Gruptaki son kişisiniz ama geçen haftasonu bakamadım M Melodilove ya bakacaktım nasip olmadı bugün ona baktm yarın da sana bakarım
Bana çok ii oldu pimi çekilse daha ii olan bomba gibiymVAlla mars retrosu bana hiç iyi gelmedi
Artık yeni harita bu şekilde almıyrm cnmbana da bakabilirmısınız??
Canım benim eline yuregıne yorumuna saglık cook memnun kaldım teşekkür detayı olarak mesaj attım okursun ama buradanda memnuniyetimi belirtmek istedim Yolun acık olsun canım ve tekrardan cok tesekkurlerBana çok ii oldu pimi çekilse daha ii olan bomba gibiym
Ayyy kuzzuummm çok tşk ederiiimmCanım benim eline yuregıne yorumuna saglık cook memnun kaldım teşekkür detayı olarak mesaj attım okursun ama buradanda memnuniyetimi belirtmek istedim ♥Yolun acık olsun canım ve tekrardan cok tesekkurler ♥
Pofu tam anlayamadım biraz daha açar mısın?Günaydddıınnnnn
bugün Güneş-Neptün karşıtlığı ile karşı karşıyayızzzzz ☺☺☺
Teşekkür ediyorum.Güneş karşıt Neptün bize ne getirir;
Amaçsız kalabiliriz yani ne yapacağımıza karar verememe durumu
Yönümüzü bulamayabilriiz yani belirsizlikler
Hayal kırıklıkları ile sonuçlanan durumlar olaylar yaşayabiliriz
Duygularımız amaçlarımız hedeflerimiz karışabilir şaşırabiliriz
Bişeylerin arayışı içine girebiliriz
Pinkpotter