Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Aynen aynen, ne fal fotolari, ne dogum bilgileri attim onceden. Hep uyeler kayboldu bana sira gelmeden
Ama şanslıymışsın bn 3. Gruba aldıktan sonra bi daha bakmıycam dedim sıra sana gelir sanırım bugün yine de söz vermeyeyşm 4 harita varnış bakılcak

Benim bir sorum olacakti. Haritamizdan evlenecegimiz kisinin burcu gorulurmu? Yoksa evlilik anlaminda uyum saglayacagimiz burclar mi bellidir sadece?

Benim bir sorum olacakti. Haritamizdan evlenecegimiz kisinin burcu gorulurmu? Yoksa evlilik anlaminda uyum saglayacagimiz burclar mi bellidir sadece?
yani burcu görünür mü bilmiyorum ama karakterini belirleyebilir...

biraz çalışmam lazım..şimdilik bu kadar kalan son 3 kişi 2. gruptan :)

Ayy kızlar bugün öğleden sonra modum feci düşüktüSürekli yattım biraz sohbet edelim çok sıkıldım

Merhaba Ben çok anlamıyorum ama bu aralar Venüs Aslan burcuna geçecekmiş, benim de haritamda Venüs aslanda, bunun ne gibi etkileri oluyor? Yoksa bunu yorumlayabilmek için genele mi bakmak gerekir?

Merhaba ☺ Ben çok anlamıyorum ama bu aralar Venüs Aslan burcuna geçecekmiş, benim de haritamda Venüs aslanda, bunun ne gibi etkileri oluyor? Yoksa bunu yorumlayabilmek için genele mi bakmak gerekir?
venüs aslan da hangi evde diğer gezegenlerle yaptığı gerilimler ya da olumlamalar hepsi etkiler..sadece venüs aslanda olarak yorumlanamıyor

30 eylülde çok sıkıntılı 2 gezegenin gerilim dolu açısı olacak

mars -saturn
çok fena şeyler olabilir
-daha önce dediğim masrın içinde bastırdığı öfkenin dışa çıkması
-gerilimler
-devlet arasındaki saldırgan tutumların oluşması
-yangınlar felaketler
-sınırların zorlanması
-gecikmiş atılımlar
-agrasif davranışlar
-öfke ve korkunun karışması

aklınıza ne kadar kötü şey gelirse tam olarak bu iki gezegende....

gaybı Allah bilir, öngörüdür bunlar sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…