- 18 Şubat 2010
- 15.854
- 19.776
sesimi duydun koşuo geldin biliyorreee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sesimi duydun koşuo geldin biliyorreee
seni alacağım birazdan..azcık dinleneymHeyecan tavan
Tmm canm teşekkür ederimseni alacağım birazdan..azcık dinleneym
ahaha korkttuummm bakalım bakalım sana da :)))Kahveni hazirla bence
Onu bilip ona göre hareket etmekde mümkün değil mi??Annem de eğitim aldı bana baktı ayrıca parayla da haritama baktırdım. Bütün açılarım önüme engelmiş her işimin yarım kalıyor. Yani haritamı bilmek bana bir yarar sağlamıyor
Onu bilip ona göre hareket etmekde mümkün değil mi??
bi şey diyemiycem açıkcası .. ama çokda takılmamak gerekBelki biraz hareketini değiştirebilirsin ameliyat günü vs. gibi harcadığım paralara beklediğim tarihlerin boş çıkmasına üzgünüm kırgınım
tamam cnm bakacağım gün içinde.. ctesileri bi fenayım ayılamıyorumGünaydinn kızlarrr pofucum ben bilgilerimi atmiştim tekrar atim sana
Ahahahaa ayni ben suanda bu cumartesi bende yikik uyandim bi üşengeçç bekliyorum buralardayim ztn canimtamam cnm bakacağım gün içinde.. ctesileri bi fenayım ayılamıyorum
tamam cnm M Melodilove dan sonra bakacağım sana daAhahahaa ayni ben suanda bu cumartesi bende yikik uyandim bi üşengeçç bekliyorum buralardayim ztn canim
evet az kaldı cnm 2-3 ki,şi dün gece bakım yaptım azcık :)Gunaydin kizlar pofu 2. Grup bitiyor mu, ne durumdasiniz ben 3’um de, heyecanla bekliyorum