Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Merhabalar. Peki nasıl davranmak doğru olan bu dönemde, sağlıklı kullanımı nasıl olmalı?

iyi aksamlar kızlaarr eylülü sevmedim ben biran önce ekime atlayalim
niye öyle dşyosun sonbaharın başlamgıcı her ay diğerinden daha güzeldir
Kızlar dolunay zamanı mı ? Kendisini hiç sevmem de
eevttt söyledim ya hatta balık burcunda diye :))
Musaitmisiniz acaba bakabilirmisiniz şimdi
cnm dün akşam kardeşim falan geldi hiç mğsait değildim ve aşırı halsizdim
Balonyanak 'can burayı seversin bence
sen de seversin
Bence direk 2021 e gecelim

Merhabalar. Peki nasıl davranmak doğru olan bu dönemde, sağlıklı kullanımı nasıl olmalı?
inan enerjim dibin dibi resmen masa başında uyudum dün, ben akşamları antrenman yapmaya çalışıyrm ki biraz aktif olayım yoksa kahve falab hikaye enerjim yok hiç

Ben hic inanmiyorum ya amannn. Dogruysa merak bile etmiyorum. aha bole oturup bekliyip gorecez

Günaydın sevgili pofu müsaitsen benim de haritama bakar mısın? 30 Kasım 00.05 İzmir

Ben hic inanmiyorum ya amannn. Dogruysa merak bile etmiyorum. aha bole oturup bekliyip gorecez
Y deme öyle. . Ben merak dalmadan ki seneler her dolunayda uyuyamaz baş ağrılar çekerdim.. Sonra işte yıldız haritaları vs yorumlar gökyüzünde ne oluyor takip etmeye başladım ya herşeyin bir sebebi var göksel ve ilahi olarak

Tabi cnm orasi ayri, tabi herseyin sebebi var. Ama bazen bilmemek daha iyi

Günaydıınnnn
Bugün venüs saturn gerilimine tanık olacağız ayrıca saturnun kad a yaptığı açılarda gündemde:)
Ne gibi etkileri var pofuu ya Eylül bende gergib basladi oylede devam ettigi icin bitsin diyorum

Aslında sizin olay inanmamak değil de geriye çekilip görmek istememek bilmemek:) bi kaç sayfa geride bi görsel paylaşmıştım, ay ve jupiter, kğçücük ay dünyada gel gitlere neden oluyor koskocaman jupiterin etkilerini arkaya bırakamayız bence :)

Ne gibi etkileri var pofuu ya Eylül bende gergib basladi oylede devam ettigi icin bitsin diyorum
Bi kaç sayfa geride yorumum var cnm ama saturn kad a bakmadım ona da gün içinde bakarım hala ayılamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…