Ne yapiyorsun videodan mi kendi uyguladigin bir programmi canimben bugün yaptım içim rahat
P90x yapıyrm gün gün antrenman çizelgem varNe yapiyorsun videodan mi kendi uyguladigin bir programmi canim
Müsait oldugunuz zaman bekliyorum o zaman özelden bilgilerimi atmıstım veeee şimdiden cok tesekkurlerolabiliirr
Yarın akşam bakarım bi sorun olmazsaMüsait oldugunuz zaman bekliyorum o zaman özelden bilgilerimi atmıstım veeee şimdiden cok tesekkurler ♥♥
Günayddınnnn dolunay balık konumlanması başladı vatana millete hayrı dokunur diyelim
10 gün kadardı yalnış hatırlamıyorsamEtkisi ne zamana kadar surecekti
Merhaba maalesef artık yeni bi harita almıyorum zamanım yok ama bilgi almak istediğin kişiyi biliyorsam eğer yardımcı olurumMerhaba listeye kiși ekleyebiliyormusunuz ozelden yazsam ve ayrica size, danismanlik almayi dusundugum bir astrologu sormak istiyorum. Belki yetkinligiyle ilgili bir bilginiz vardir.
Ben senden haber bekliyorumKızcelerimmmnapıyosunuzzz
Maalesef geçmiyo bacım o yirmiliklerden kurtul ilerde daha büyük sorun açıyo başınakızlar bişey sorucam. ben dün dişlerimi fircalarken heralde bı tarafınmma rahat battti arkadaki yirmilik dişlerin oraya kaktirdim fırçayı. ertesi günü de şişmiş orası aciyodu. yemek yerken falan acı var. eczaneden antibakteriyel ağız gargarası alicam . ama o yirmilik dişin yarısı da ete gömülü. kendi kendine geçer mi acaba.. ben elleyince böyle oldu keşke ellemeseydim hiç..
eyvah eyvah ne yapicam şimdi randevu alsam anca 1 2 ay sonraya verir ...Maalesef geçmiyo bacım o yirmiliklerden kurtul ilerde daha büyük sorun açıyo başına
gömülü diş ameliyatı da Cok fena kemiğe kadar yarıp aliyolar. sen oldun mu pofu yirmilik ameliati nasıldıMaalesef geçmiyo bacım o yirmiliklerden kurtul ilerde daha büyük sorun açıyo başına
Evet gömülü olması ameliyat bnmki normal dişti o bile zorladı bni 2 hafta çenemi açamadımgömülü diş ameliyatı da Cok fena kemiğe kadar yarıp aliyolar. sen oldun mu pofu yirmilik ameliati nasıldı