Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Merhaba Pofu bana da bakar mısın rica etsem 🥰 07.06.95 Adana 21.45
Birde şey sorcam benim burcum ikizler ay burcum terazi kocamın da Burcu terazi ay Burcu ikizler :) bu bize ne katıyor acaba

Kızlar günaydın🤗🥰 gerginliklerimzi ve aşırı duygusallıklarımızı kontrol edebildiğimiz bir gün olsun🙏💖
ayyy miskinlik o 🤣🤣
Merhaba Pofu bana da bakar mısın rica etsem 🥰 07.06.95 Adana 21.45
Birde şey sorcam benim burcum ikizler ay burcum terazi kocamın da Burcu terazi ay Burcu ikizler :) bu bize ne katıyor acaba
yeni harita almıyorum cnm, danışan almaya başlayacağım , eşin ve senin sinastri haritanıza bakılması lazım, bu şekilde bi şey söylenemez maalesef

Haritalarına bakacağın arkadaşların heyecanını ççookk iyi anlıyorum fakat ben haftaiçi çalışan biriyim, ve bu ara aşırı durgun enerjisi dibin dibi konumdayım sırf sözümü tutmak için çabalıyorum ama lütfen sürekli, bana ne zmn sıra gelck ne Zaman bakacasın diye darlamayın Beni bn bakacağım da zateb mesaj atyrm ve burdab da etiketlyrm kendimi zorunlu bişey yapıyorum gibi hissetmeye başladım, 2. Gruptan başladım zaten elimden geldiğince gücüm oldukça bakıyrm, ama bi insan olarak bazen şartlar el vermiyor mesela geçen sabah 9 akşam 9 elektirkler kesikti çalışmak için teyzeme geçmek zorunda kaldım, Eve geldiğimde saat 10.30 du Ve yorgun sinirliydim iş yerinde krizlerde oluyo gamzelita gamzelita ile kınuştuk mesela o biliyo o gğn yaşadığımı yani bni de anlamanız lazım, ben bakım yapmak için açmamıştım sayfayı bunu yine tekrar edyrm ama baktım önünğ alamıyorum hem zaman olarak hem de danışan alacak olduğumdan yeni harita açmıyorum bu konuda kimse kusura bakmasın

Haritalarına bakacağın arkadaşların heyecanını ççookk iyi anlıyorum fakat ben haftaiçi çalışan biriyim, ve bu ara aşırı durgun enerjisi dibin dibi konumdayım sırf sözümü tutmak için çabalıyorum ama lütfen sürekli, bana ne zmn sıra gelck ne Zaman bakacasın diye darlamayın Beni bn bakacağım da zateb mesaj atyrm ve burdab da etiketlyrm kendimi zorunlu bişey yapıyorum gibi hissetmeye başladım, 2. Gruptan başladım zaten elimden geldiğince gücüm oldukça bakıyrm, ama bi insan olarak bazen şartlar el vermiyor mesela geçen sabah 9 akşam 9 elektirkler kesikti çalışmak için teyzeme geçmek zorunda kaldım, Eve geldiğimde saat 10.30 du Ve yorgun sinirliydim iş yerinde krizlerde oluyo gamzelita gamzelita ile kınuştuk mesela o biliyo o gğn yaşadığımı yani bni de anlamanız lazım, ben bakım yapmak için açmamıştım sayfayı bunu yine tekrar edyrm ama baktım önünğ alamıyorum hem zaman olarak hem de danışan alacak olduğumdan yeni harita açmıyorum bu konuda kimse kusura bakmasın
Günaydın pofummm sana kolayliklar diliyorumm🙏🏻🙏🏻

Bu akşam eğitimim var, tamamen unutmuşum🤣🤣 uykumda var ama katılıcm tabikiii

Günyddıınnnn😍😍😍😍😍 yarın merkür teraziye doğru geçiş yapacak, 6 eylül de ay boşlukta olacak... görelim bakalımmm neler olacaakkkk

Merkür terazi burcunda demek;
-fikirlere önem verilecek bi dönem
-fikirleri dinleme ve iletşim olarak uyumlu bi dönem
- bu esnada karşıdakinin düşğncelerini önemserken kendi düşüncelermizi geri atabiliriz
- bi şeylere karar vermeden evvel enine bıyuna içine dışına bakılacak bi dönem
-çevremizdeki insanların ne düşündüğünü de merak ederiz :)
- bi nebze bilgi alışverişi ve akışı da diyebiliriz:)

Merakın vardı hep. Benimde vardı bazı şeyler kavradiktan sora işin içinden çıkamadım 😁
🤣🤣🤣 ayy evettt çok mrklıyım böyle şeylere tarot bakarken enerjimi emiyodu ve beni kötü etkiliyofu astroloji en azından bilimsel, devam pofu devam😂😂😂 hayırdır noldu da çıkamadın içinden?

• Beğen
Reactions: H M
X