Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

2 eylül
Ay dolunay ve balık burcunda olacak
Bu ne demek???
hadi beraber bakalım;
-dolunay demek ortada ne varsa gün yüzüne çıkmak demek, yapılan herşey paşa paşa meydandır
-eğer bi emek ise ürün demektir
-günlük durumlarda herşeye karşı fazla hassas olunabilir
-kırılgan olabiliriz, duygusal manada alınma etikelneme üzülme olabilir
-acı çekmekten korkarız fazlasıyla
-insanlara mesafeli davranışlar sergileyebiliriz sebebi kırılgan olmak
-gerçekten kaçıp hayal dünyamızda kalmak isteriz
-sevgi aşk şefkat bunlara karşı aşırı bi doyumsuzluk aşırı bi ilgi İstiyor olabiliriz

ahh bi taraftan ay bi taraftan venüs yaktı duygularımızı

Size bir görsel bırakıyorum ay ve jupiter küçücük ayın Dünyaya etkisinde gel git Durumunu düşünürsek kocaman Jupitere ne desek az olur sanırım

Wouwww bu gorseli ilk kez gormus oldum bu arada bugunle alakali yorumun dogru sebepsiz mesafe koymak istiyorm cevremdekilere demek gunun etkisiymis

Wouwww bu gorseli ilk kez gormus oldum bu arada bugunle alakali yorumun dogru sebepsiz mesafe koymak istiyorm cevremdekilere demek gunun etkisiymis
Ay valla bn de bi miskinlik var nasıl kurtulcm bilmyrm

pofu kilo verme sürecimiz bu ara yavaşlarmı geçen hafta ben o kdr az yememe rağmen 400 gram verebilmişim(

Bak ben bunu sevdim işte

çok duygusallıkta iyi değil ama

Evet ama işte duygusallığı firenliyebiliyorum ama atarlılığı yapamıyorum sürekli ne var be modunda oluyorum. Çok duygusallıkta "ayy deme ya kıyamam ya" mod oluyorum

Benim bu mesajimdan sonra gunum berbat gecti asiri gergin ve sinirlenecegim durumlar yasadim sizde nasil gecti gun
ben miskin uykulu antrenman yapcam yapmamak için bahanelerr neyse kaldırdım o koca totomu da yaptım sonunda.. haa en son sevdiceğimle papaz olduk konuşmuyo şuan benle hasbam

Evet ama işte duygusallığı firenliyebiliyorum ama atarlılığı yapamıyorum sürekli ne var be modunda oluyorum. Çok duygusallıkta "ayy deme ya kıyamam ya" mod oluyorum
bende ki şu gerginlik bitse de herkes rahata erse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…