Ay valla bn de bi miskinlik var nasıl kurtulcm bilmyrmWouwww bu gorseli ilk kez gormus oldum bu arada bugunle alakali yorumun dogru sebepsiz mesafe koymak istiyorm cevremdekilere demek gunun etkisiymis
Yakın. Zamanda cnm :)
Evet dolunaydan dolayı sabitleyebilir bile:)pofu kilo verme sürecimiz bu ara yavaşlarmı geçen hafta ben o kdr az yememe rağmen 400 gram verebilmişim (
2 eylül
Ay dolunay ve balık burcunda olacak
Bu ne demek???
hadi beraber bakalım;
-dolunay demek ortada ne varsa gün yüzüne çıkmak demek, yapılan herşey paşa paşa meydandır
-eğer bi emek ise ürün demektir
-günlük durumlarda herşeye karşı fazla hassas olunabilir
-kırılgan olabiliriz, duygusal manada alınma etikelneme üzülme olabilir
-acı çekmekten korkarız fazlasıyla
-insanlara mesafeli davranışlar sergileyebiliriz sebebi kırılgan olmak
-gerçekten kaçıp hayal dünyamızda kalmak isteriz
-sevgi aşk şefkat bunlara karşı aşırı bi doyumsuzluk aşırı bi ilgi İstiyor olabiliriz
ahh bi taraftan ay bi taraftan venüs yaktı duygularımızı
yukarıda bilgilerim yazmısdım bakma imkanınız varmı acabaHem de nasıl zaman kalmıyo o yüden yeni harita almıyorum artık:) Danışanlarıma zaman ayıracağım:)
hangisini sevdinnn
Üzgünüm bu şekilde bakmıyorum artıkyukarıda bilgilerim yazmısdım bakma imkanınız varmı acaba
Atar yok didişme yok, duygusallık alınganlık var zaten hasta olduğum için o hep var bu aralar yani kendimim
ben dün yazmışdımda olsun teşekürlerÜzgünüm bu şekilde bakmıyorum artık
Haftasonu bu kararımı yazmıştım.. danışan almaya başlayacağım..rica ederim:)ben dün yazmışdımda olsun teşekürler
çok duygusallıkta iyi değil ama
Benim bu mesajimdan sonra gunum berbat gectiAy valla bn de bi miskinlik var nasıl kurtulcm bilmyrm
ben miskin uykulu antrenman yapcam yapmamak için bahanelerr neyse kaldırdım o koca totomu da yaptım sonunda..Benim bu mesajimdan sonra gunum berbat gectiasiri gergin ve sinirlenecegim durumlar yasadim sizde nasil gecti gun
bende ki şu gerginlik bitse de herkes rahata erseEvet ama işte duygusallığı firenliyebiliyorum ama atarlılığı yapamıyorum sürekli ne var be modunda oluyorum. Çok duygusallıkta "ayy deme ya kıyamam ya" mod oluyorum